Prisjakt

henel321

Medlem sen 2002-09-16
82
Bidrag
30
Hjälpsamröster
LG 60PB560V
Full Star 1
4.4
(18)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Enkel TV utan 3D och smartfunktioner till ett löjligt lågt pris per tum. 5490 kr. Passade mig perfekt som ville ha en enkel TV i väntan på att större UHD-apparater går ned i pris och blir lite bättre i kvaliten. Visst, svärtan är inte i senaste LED-klass och den har bara en HDMI, men för pengarna så kan man inte vänta sig allt. Fungerar utmärkt till PS3, PS4 och till HTPC som är det jag använder den til för det mesta.

Jabra Cruiser2
Full Star 1
3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Otroligt prisvärt sätt att få handsfree i bil. Köpte två styck för 299 kr/st. Mycket bra batteritid och ljudet är helt OK både på högtalaren i bil och för den man pratar med. Därmot tycker jag inte FM-sändarfunktionaliteten är fullt så bra, svårt att få bra ljud, men jag har aldrig behövt använda den å andra sidan.

CDON
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Har handlat mycket från CDON och aldrig haft några problem. Bra priser, sortiment och "vettiga" leveranstider. Mycket bra rabatter och erbjudanden. Den enda plumpen är att leveranstiderna inte är i Dustin-klass, d.v.s det tar alltid 2-3 dagar att f få sina saker istället för i princip garanterad dagen efter när man beställer från Dustin.

Corsair Obsidian 350D (Svart/Transparent)
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Riktigt bra chassi. Lättjobbat och stort för att vara M-ATX - perfekt om man ska byta en SLI-rigg i litet format då det är fem kortplatser och väldigt bra kylning. Plats för många fläktar eller två stora radiatorer. Ett minus dock för att fronten blir väldigt "ful" om man installerar DVD-brännare t.ex. då den inte ligger i linje med övriga frontpanenel. (För egen del så innebar det att jag hoppade över att installera DVD.) Kunde också varit lite mer plats för att dra kablar bakom moderkort då det blir lite tight om man har sleevade kablar på moderkort t.ex. Men överlag ett riktigt bra chassi för storleken.

Intel NUC DC3217IYE (Svart)
Full Star 1
3.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Imponerande liten sak... Till skillnad från många andra som kör den som HTPC har jag två stycken av dessa som labb hemma. Två noder som kör VMware Vsphere som virtualiseringsservrar hemma. Fungerar perfekt med 16 Gbyte minne i varje nod och ingen av dem har ens behövt bootas om sedan inköp. Fungerar utmärkt för att köra 10-15 virtuella maskiner med riktigt bra prestanda. Blir lite varma, men det är laptopkomponenter i dem så de är gjorda för att gå varmt. Däremot bör man tänka på vilken MSATA-SSD man använder då t.ex. Intel 525 har haft problem. Crucial M4 har fungerat perfekt för mig.

SilverStone Temjin TJ08-E (Svart)
Full Star 1
4.1
(14)
1 499 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Riktigt bra. Lättmeckat och bra platser att dra kablar samt gott om plats runt CPU för kylare. Enda stora minuset är att kvaliten på medföljande 180 mm fläkt är låg, väldigt högljudd. Fortfarande ett mycket bra MATX-chassi för vettig peng.

Fractal Design Core 1000 (Svart)
Full Star 1
3.2
(10)
2 499 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Man får vad man betalar för.. Har man använt lite dyrare chassin känns detta totalt värdelöst, rackligt och känns som man ska vrida sönder hela chassit bara man skruvar i det. En stor varning utfärdas då 5 1/4" buren går in väldigt långt så att vissa micro-ATX-kort inte får plats. Jag var tvungen att böja till en plåt för att få plats med moderkortet, i detta fall ett Asus F2A85-M. Jag skulle rekommendera att lägga några hundralappar till om du förväntar dig ha chassit mer än ett bygge. + Priset + Sa jag priset? + Gummibussningar för diskar. - Endast två diskplatser - För litet för standard MATX - Kvaliten

Philips Aluminium Collection HR2094
Full Star 1
4.4
(24)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Riktigt bra mixer - med usel kvalitet. Har bytt ut två stycken på 6 månader (ca 30-40 smoothies per styck), båda har gått sönder på exakt samma sätt. Knivinfästningen mot själva motorn är gjord i plast, dålig plast, den har helt enkelt splittrats sönder och gått i småbitar. Usel konstruktion. Philips byter dessutom inte ut själva kniven utan jag fick vänta 1 månad på en ny första gången. Tråkigt då resten av mixern är rejäl, välbyggd och framförallt snygg vilket andra mixers inte är.

AMD FX-Series FX-8350 4,0GHz Socket AM3+ Box
Full Star 1
4.5
(26)
1 892 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Helt OK CPU som jag fick för 1280 kr hos CDON med rabattkod från CDON Expo - annars ingen enorm skillnad mot min tidigare 1090T som förvisso var en snabb CPU redan den. Mycket prestanda för pengarna kombinerat med ett AM3-moderkort som oftast är väldigt billiga. Framförallt uppskattar jag att jag inte har bytt moderkort sedan jag köpte min Phenom X4 utan har nu kört samma moderkort med tre CPU:er.

Sapphire Radeon HD7950 With Boost HDMI 2xDP 3GB
Full Star 1
4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Bra och prisvärt grafikkort för 2400 kr. Väldigt tyst, både vid full last och idle.