Prisjakt

Roewhaoth

Medlem sen 2006-05-30
49
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Microsoft Windows 8 Sve (64-bit OEM)
Full Star 1
2.4
(22)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Uppdatering: Efter den senaste uppgraderingen av detta windows, så ökade användar-vänligheten en aning. Ogillar detta windows rejält. Detta windows är framtaget till ungdomar, korkade personer och nybörjare på datorer. Som jag läste längre ner så skrev någon att den förvandlar din dator till en smartphone, och ja det är i stora slängar sant, mycket appar och med en "Start" som inte visar någon information eller ger dig någon hjälp alls, bara en massa spel och appar. Windows 7 började med att gömma alla avancerade men endå vanlig windows-användning och vanliga inställningar, men det funkade att hitta in bakom allt i värsta fall. Men i win 8 har de gömt allt som har med en PC att göra, nu kommer du inte ens in i "Den här datorn" utan att använda något som är för avancerat för de jag nämnde ovan. Men som sagt, detta Win kommer att gå hem bland de personerna iallafall, men inte hos de som använt windows förr.
*Redigerades 8 år sedan
Wilfa RC-1
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Uppdatering: Som det skrivs innan, så kan det spruta och stänka vatten igenom ång-hålet på locket, man jag lägger bara en lite plastkopp upp och ned överhålet så är det löst. Jag drar av en stjärna för det. Nu har jag inte hunnit med många kok i denna maskin, men de kok jag gjort har blivit med utomordentligt bra resultat. Bränner ej fast och riset(jasmin) blir klibbigt och fint som på restaurang. Själva behållaren som riset kokas i går givet vis att ta ur, så det är både lätt att servera och diska ur. Minuset är nog att den är ganska stor, men å andra sidan går det att koka större mängder ris. Så till slö-focka och de som ej klarar av att koka ris i kastrull, tipsar jag denna maskin skarpt.
*Redigerades 8 år sedan
Asus R510CA-XO755H
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Vårt att betygsätta en en dator som man fick windows 8 med på. Men jag försöker bortse från det dåliga operativsystemet. Dator som gör sitt jobb och som ser snygg ut. Skaffade denna för att ha något att surfa och kolla på film på när jag är ute på arbete. Har än så länge inte provat vad det går för i ett spel, men jag återkommer med det. Plus: +Startar upp fort +Håller sig sval +Snygg +Arbetar snabbt när man öppnar och stänger program. +Bra batteri-tid Minus: -Windows 8 installerat -Space/mellanslag-knappen är mycket trög, så man måste vara bestämd på den. -Den nya musplattan är mycket jobbigt när man kommer åt zoomnen hela tiden
*Redigerades 8 år sedan
Philips Series 3000 NT9110
Full Star 1
3.6
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Min första näs-trimmer jag ägt, så kan ej jämföra med någon annan. Köpte denna för att det ej var ett roterande blad, då jag fått för mig att om/när den blir slö så rycker/sliter den av håret. Och när denna blir slö så kommer den inte börja slita. Den gör väll inte rent hus, men inte långt ifrån heller. Kan möjligen få köra några vändor innan du fått med allt hår, men det är inget som stör. provade även det två distanser som följde med till ögonbryna. Testade båda två med det tog inget på mina ögonbryn, så jag antar att de bara funkar på de personerna som har riktigt buskiga ögonbryn. Plus: + lätt att rengöra efter användning + snäll mot näsan + vatten-tät + 1x AA-batteri som drivkälla Minus: - Ingen ställning eller förvarings-låda medföljer - Mycket plastig, så hållbarheten är osäker
*Redigerades 8 år sedan
Braun Gillette Fusion ProGlide Styler
Full Star 1
3.4
(5)
134 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Köpte denna enbart för den lilla skägg-trimmern, för att den är liten och smidig att ta med sig och lätt att trimma skägget. Strömkällan är ett vanligt AA/R6 batteri, vilket underlättar mycket. Du får även med tre olika längder att bygga på om du inte vill ta allt skägg. Men att använda den som hyvel kommer att göra dig ruinerad, rakbladen till denna Gillette kostar otroligt mycket pengar. Därför har jag min Mach 3 Turbo kvar för hyvling då de är en aning billigare till den. + Billig att köpa + Mycket smidig trimmer + Lätt att ta med + Går på ett AA/R6 batteri + Snyggt ställ att ha den i - Mycket dyra hyvlar
*Redigerades 8 år sedan
Samsung GT-E1050
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Senate uppdatering: Har länge retas på att den ej kan lagra egna ord i T9, och grund utbudet är inte sådär jätte bra. Detta sänker betyget rejält. Köpte denna för att ha någon telefon när min är på reparation. En billig telefon som gör sitt jobb mer än väl. Den är ganska snygg men dock en aning plastig, men tålde endå ett fall på 4-5 meter ner i gruset utan problem. Den stängdes inte ens av efter fallet, men fick några repor på köpet. Batteritiden är också något att observera, räcker mycket bra. Du har det nödvändigaste som *Kunna ring (förvånad?) *SMS *Alarm Minus enligt mig: *En aning dålig högtalare, måste koncentrera sig ibland för att kunna höra vad personer säger. *MMS saknas *MP3 eller annan typ av musik-spelare *Ficklampa En helt ok telefon för pengarna, som tydligen tål lite stryk med.
*Redigerades 8 år sedan
Koss SB45
Full Star 1
3.6
(48)
426 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
15 år sedan*
Efter 3 år av pedant användning så sprack hållarna till själva luren på ena sidan, så dem är på tok för plastiga, finns inget spår av några metaller för att öka kvalitén. i övrigt bra ljud för pengen. Gammal uppdatering: bra produkt som sitter där den ska. behaglig bas och ljud och en otroligt bra mic. kanske lite knakig å plastig
*Redigerades 8 år sedan
Beurer BG 55
Full Star 1
3.4
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Har ingen våg att jämför med, men tror inte den visar något sämre än någon annan våg. Mitt användningsområde med denna våg är att veta vad jag väger och skillnaden efter några träningspass. Har inga större behov av att vet hur mycket kroppsfett man har m.m Anledningen att jag valde just denna våg är att den använder sig av AA-batteri (Upptäckte att jag har blivit lurad av min försäljare som sa att det skulle vara AA till denna våg, men så var inte fallet), vilket man alltid har hemma, att den har 3 års garanti, bred=mycket plats att stå på, och att den ser snygg ut. Fungerar som det ska och fyller mina behov klockrent. Enda minus är att den blir lätt smutsig.
*Redigerades 8 år sedan
Electrolux UltraSilencer ZUS G3901
Full Star 1
4.4
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
"Dammsuga när någon sover, utan att väcka dem" lästa jag någonstans -Jo men säkert! Tyckte jag om det. Min förväntan var stor, och mycket riktig, den var ultra-tyst. Otroligt sug-förmåga även på minimum, jag kör som max på medium och det räcker mer än väl. Sladd-längden är helt perfekt. Dammsugaren är även mycket snygg! Det har helt plötsligt blivit kul att dammsuga, inte märkligt när man alltid har köpt dammsugare för 200-300kr som bara svålar mer än de suger.
*Redigerades 8 år sedan
Moser 1400-0278
Full Star 1
3.9
(56)
398 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Jag har rakat/trimmat mig i 15 år, började med huvud och sedan när man fick skägg så körde man allt i samma veva. Min trogna tjänare Philip som nu gick sönder efter 12 år fick bytas ut till denna maskin. Kvalitet! var det första jag vrålade när jag tog den Moser i min hand, när man är van vid de andra plastiga på marknaden. Stark motor som inte viker sig för något, och ett mycket vasst blad får man med, lätt att byta om så behövs. Den är ganska tung och vibrerar mycket, men det är inget som stör om man rakar max två personer, men utöver det kan det kanske bli jobbigt. Man får Även med en ställbar distans, och det går även att ställa några millimeter direkt på maskinen. Bättre maskin finns ej för dessa pengar, i så fall måste man nog upp och härja bland tusenlapparna.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1