Prisjakt

TheSlave

Medlem sen 2015-02-17
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Osprey Archeon 45L (Herr)
Full Star 1
3.3
(1)
1 895 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Praktisk, allsidig, snygg och kommer med alla viktiga funktioner. Mycket praktiskt att huvudfacket kan öppnas från framsidan så att man inte endast är hänvisad till toppmatning - lätt att komma åt saker i säcken med andra ord. Många praktiska fack och fint med dubbel uppsättning kompressionsremmar. Topplocket är tyvärr inte ”löst” utan sitter fast på ryggsidan vilket begränsar möjligheterna att lasta på lite extra därunder, men det kände jag till innan jag köpte den. Bekväm att bära men storleksguiden från Osprey är sämst då den inte inkluderar storleken L/XL som denna ryggsäck kommer i utöver S/M (därav ej fem stjärnor). För storleken L/XL gäller iaf enligt Ospreys kundservice på FB att man har 56cm eller mer i rygglängd mätt från ryggraden i höjd med högsta punkten av bäckenbenet till den kota i nacken som sticker ut mest på ryggen. Oklart om man då ska mäta slickat längst ryggraden med måttband (som ger ett längre resultat) eller som på fotot man tar med deras app som inte tar hänsyn till ryggradens kurvning tror jag. Jag hamnade precis i botten av L/XL-spannet när jag mätte skickat längs ryggraden och ryggsäcken känns bra när jag packar tungt, men jag är inte van vid att pröva ryggsäckar och Naturkompaniets service (de hade bara L/XL-modellen både i butik och online) var inte förtroendeingivande vid köpet, så nu känner jag liksom osäkerhet kring om jag köpt för stor storlek även om den väl känns ok. Hursomhelst - i övrigt älskar jag denna ryggsäck. Uppdatering här: Storlekarna var nya för dessa ryggsäckar, så om du kollar på kanten av ryggplattan så står det vad rygglängden i cm är och vad det är för storlek, så slipper man undra. Det verkade inte Ospreys kuntjänst på FB ha koll på när jag frågade första gången.
*Redigerades en månad sedan
Momo Jord
Bra
(3)
Utmärkt
10 månader sedan
De har en personlig touch och är härliga i sina produktbeskrivningar. En mysig webbshop helt enkelt. Sjukt snabba på att leverera också!
Torebrings
Usel
(37)
Bra
2 år sedan
Mycket snabb leverans och bra upplevelse. Vi beställde lite porslin sent en tisdagskväll som kom fram i rätt antal och oskadat på torsdagen. Hade webbshoppen och orderbekräftelsen/kvittot varit tydligare (otydligt angivet hur många enheter av saker som man köpte pga de även säljer flerpack osv) så hade det blivit fem stjärnor, men eftersom vi är läskunniga var det inget problem.