Prisjakt

Mofsweden

Medlem sen 2015-01-04
5
Bidrag
5
Hjälpsamröster
eBrix.se
Utmärkt
(58)
Utmärkt
5 månader sedan*
Har besökt dem en gång och det var en fantastiskt rolig butik med väldigt kunnig och trevlig personal. Gjorde ett E-köp i fredags eftermiddag och varorna kom redan på måndagen, fantastiskt. De säljer även massa roligt Lego som inte finns i de vanliga butikerna så rekommenderar er att titta runt på hemsidan.
*Redigerades 5 månader sedan
Bosch SMU88TS06S (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Stilren och snygg diskmaskin. Bra med tydlig display på framsidan och dolda knappar när man har småbarn. Håller dock med om att torkningen fungerar sämre än jag trodde och vi upplever också en bättre torkning med lucköppning när den är klar. Vår maskin gick dock sönder efter 3½ år med fel på värmelementet/torkelementet och ingen garanti. Trodde mer om en premium produkt.
Sony Alpha A7 III
Full Star 1
4.4
(10)
17 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Kan inte vara med än nöjd med denna kamera. + Kraftigt batteri + Följande ögonfokus + Tyst läge - Du vet knappt om du tagit en bild. + Grym autofokus + Alla FE objektiv passar även Sony E APS C Köp till utökat grepp för bästa komfort.
*Redigerades 3 år sedan
Mattssons Foto & Video
Utmärkt
(198)
Utmärkt
3 år sedan
Besökte dem för första gången under deras fotomässa den 29 november. Personlig butik med trevlig och kunnig personal. Rekommenderar verkligen ett besök. Blev både Kamera och objektiv då de hade ovanligt mycket på lager. Kommer verkligen handla mer av dem framöver. P.s Fantastiskt bra bemötande från Sony som var på plats. 👍
Bahnhof
Dålig
(81)
Usel
3 år sedan
Fungerar bra tills det blir problem. Kom fram och fick ett vänligt bemötande där de skickar en ny router som inte fungerade. Har försökt ringa till dem i 4 dagar med olika tider på dagen men har bara nåtts av att det är många som ringer in och de ber mig ringa senare. Fortfarande inte fått hjälp och nu har det gått 10 dagar.
Oral-B Genius 9000 CrossAction
Full Star 1
3
(10)
1 750 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Ersatte denna mot en Oral-B Triumph där batteriet hade gett upp efter 2år och var helt död. Denna modell är fantastiskt men pga att batteriet börjat ge vika efter 18 mån och måste laddas en gång i veckan i ca 24h. På en dyr premium produkt är detta inte acceptabelt och jag är mycket besviken.
*Redigerades 4 år sedan