Prisjakt

Thunderstruck

Medlem sen 2006-03-08
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
3M Peltor SportTac Slimline Headset Foldable
Full Star 1
4.2
(5)
1 085 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Hittar inget negativt att säga om dessa. Att de är hopfällbara gör att man lätt tar dem med sig. Man hör omgivningen tydligt samtidigt som de dämpar buller vid behov. Jag köpte till en sladd för att ha möjlighet att lyssna på musik från mobilen vilket också fungerar bra. Det finns även sladd för jaktradio om man vill ha det. Det finns liknande med bluetooth men då kostar det dubbelt så mycket.
*Redigerades 6 år sedan
Carlsönerna
Usel
(9)
Utmärkt
6 år sedan*
Kunnig personal som verkligen tar sig tid. Det kändes som att de var måna om att hitta en maskin som passade mig istället för att sälja på mig en dyrare modell. Så klart att man kan hitta lite billigare på nätet men läget och servicenivån väger upp för det flera gånger om.
*Redigerades 6 år sedan
Petzl E+Lite
Full Star 1
3.5
(1)
260 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Det är långt ifrån den ljusstarkaste lampan på marknaden men batteriet räcker länge. Zip-modellen är perfekt att alltid ha i fickan. Ljuset räcker till om man går i skogen eller behöver fixa något i mörkret. Bra med rött ljus för att spara på mörkerseendet. Jag har kört den i tvättmaskinen en gång och den funkar fortfarande lika bra efter att ha fått nya batterier.
*Redigerades 6 år sedan
LED Lenser SEO 7R
Full Star 1
3.5
(1)
556 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Lagom stor lampa med bra ljus. Jämn fin ljusbild och enkel att handha. Endast ett tryck för av och på så man slipper stega igenom alla olika lägen. Vill man ändra ljusstyrka så trycker man flera gånger. Håller man knappen intryckt så växlar den till rött ljus. Det enda negativa jag hittat är att den inte varnar innan batteriet tar slut men 3 st AAA-batterier passar också så man kan ha med reserv. + Bra ljusbild + Smidigt format + Lättanvänd + Steglös zoom + Micro-USB laddning så man kan avända mobilladdaren (om man inte har iphone) + IPX6 enligt Led lensers hemsida - Ingen varning för att batteriet börjar ta slut
*Redigerades 7 år sedan
Canon Digital IXUS 100 IS
Full Star 1
3.8
(31)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Jag har haft den här kameran i några månader nu. Det är nog den första kamera någonsin som jag ångrat att jag köpt. Bildkvaliteten är riktigt dålig även under bra förhållanden. Filmfunktionen däremot fungerar ok. Plus för det smidiga formatet och användar gränsnittet.
*Redigerades 12 år sedan