Kategorier
Prisjakt

Rizzrack

Medlem sen 2014-10-03
45
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Asus TUF Gaming VG249Q
3.9
(3)
2 376 kr
22 dagar sedan
Kräver Displayport kabel för att använda G-SYNC, tycker de kunde inkluderat en sådan kabel då. Kommentaren om 60 hz på HDMI stämmer inte då detta är en nyare version av HDMI. I övrigt så har jag ingenting att klaga på!
Deltaco UH-481
2.7
(2)
138 kr
24 dagar sedan
Fungerar som den ska. Tänk på att kabeln är riktigt kort.
Corsair Gaming K63 Wireless Cherry MX Red (Nordisk)
3.6
(9)
1 289 kr
8 månader sedan
Toppen!
OnePlus 7T 128GB
4.3
(20)
5 399 kr
ett år sedan*
Otroligt prisvärd för 6000 kr. Kameran ligger inte på samma nivå som flaggskeppen men det duger gott för mig. Man bör vara medveten om att batteriet dras snabbare med 90 Hz läget. Flärpen stör inte alls, det går att gömma den under inställningarna om man vill ändå. Fingeravtrycksläsaren under skärmen fungerar väl sådär, inget jättestort problem men smått irriterande att behöva skanna om ibland. Rekommenderas!
*Redigerades ett år sedan
Andersson BYS 1.5
3
(3)
199 kr
ett år sedan
Gav precis samma vikt 3 gånger i rad, felmarginalen verkar alltså vara väldigt liten. Väldigt prisvärd! Bonus att batterier ingår.
Andersson PD/QC 3.0
3.6
(3)
399 kr
ett år sedan
Fungerar utan problem. Tänk på att varken väggladdare (om du vill ladda så) eller sladd ingår, det får du köpa till separat.
Philips FC8780
3.4
(6)
1 878 kr
ett år sedan*
Det saknas förvaring av extra munstycken i dammsugaren och den är allt annat än tyst vid högsta effekt. Som tur är så fungerar den också bra vid medel effekt där den är mycket tystare. Inga problem med att byta filtren eller dammsugarpåsen vid behov. För priset (cirka 1900 kr) så kan jag absolut rekommendera den!
*Redigerades ett år sedan
LG OLED55B9
3.7
(17)
ett år sedan*
Omdömet kommer justeras allt eftersom tiden går, just nu är jag dock väldigt nöjd med OLED. Några nackdelar/saker att tänka på: 1. Det krävs en del justering med bildinställningarna för att få det som man vill ha. Vissa inställningar kan vara svåra att förstå, då får man googla. 2. Vissa appar är ganska sega, t.ex. Prime. Jag kan tänka mig att detta kommer bli värre med tiden. 3. Du köper en OLED panel och du kan inte använda TV:n hur som helst utan att riskera att bilden bränns in förr eller senare. Läs på om detta innan köp! 4. För att utnyttja en TV likt denna maximalt så räcker det inte att TV:n är bra, materialet du kollar på måste också vara av hög kvalité. Det finns en hel del 4k material på bland annat Netflix och Prime, lite sämre är det med HDR material. Detta kommer bli bättre med tiden.
*Redigerades ett år sedan
När då då
3.9
(9)
275 kr
ett år sedan
Otroligt enkelt att lära sig, perfekt familjespel. Går lika bra att spela i lag som individuellt. Rekommenderar att man inte kör mer än några omgångar i taget då det kan bli långtråkigt efter ett tag.
Tehuset Java
Usel
(5)
Utmärkt
ett år sedan
Toppen!
Sida 1