Kategorier
Prisjakt

Helena

Medlem sen 2006-02-15
6
Bidrag
6
Hjälpsamröster
CDON
Bra
(500+)
Usel
11 år sedan*
CDON är numera en marknadsplats som bara visar andra butikers varor och priser. Ingen kvalitetskontroll av produkterna som finns att köpa från deras indexerade butiker, utan det kan vara vad skit som helst. Det är väl bättre att bara handla direkt från butikerna. Vem behöver den här meningslösa mellanhanden? Tidigare omdöme (2010): CDON är en pålitlig aktör som varit med länge. De har ganska bra priser och de levererar snabbt. När jag behövde ändra i min order lade jag upp ett ärende på mina sidor/ärenden och fick svar inom en timme.
*Redigerades en månad sedan
Plantronics M70
3
(12)
267 kr
6 månader sedan
Jag köpte det här efter att ha läst alla fina omdömen på Prisjakt. Tyvärr så har jag antingen fått ett måndagsexemplar eller så funkar det av någon annan anledning inte för mig. De jag pratar i telefon med hör inte ordentligt vad jag säger när jag använder det här headsetet. Jag tycker inte heller att ljudkvaliteten på samtal eller musik är något vidare. Det låter lite burkigt och brusigt. Det hade jag kunnat stå ut med, men om jag inte kan prata med folk för att de inte hör vad jag säger, så är ju headsetet oanvändbart.
Philips SHB5250
2.7
(11)
238 kr
4 år sedan*
Jag är glad för dessa, som inte är av in-ear-modell utan faktiskt sitter kvar i örat. Det här är mina favoritlurar som jag använder varje dag. Jag lyssnar på musik och ljudböcker, spelar spel och ser film på ipad. Ljudet är tillräckligt för mina behov, jag upplever inga brister med det. Basen är det förstås inget extra tryck i. Räckvidden på bt är oftast bra från ett rum till grannrummet, men det är bättre att bära med sig mobilen när man lyssnar. Personer jag pratat med tycker inte mikrofonen är så bra, och det blir mycket brus även vid lätt vind. De kan bara vara kopplade till en enhet i taget, så när man vill växla måste man sätta lurarna i parningsläge och ansluta via bt-menyn. Sedan jag köpte dem har jag behövt byta dem på garantin tre gånger då ljudet försvunnit från ena eller båda lurarna, så det blir antagligen lätt glappkontakt i sladdarna. Jag är väl inte den försiktigaste när det gäller förvaring, utan har lurarna i fickan. Trots bristerna är det här mina favoriter och om inget bättre dyker upp med snäcklurar, så kommer jag köpa nya nästa gång de pajar och jag inte har garantitid kvar.
*Redigerades 4 år sedan
Streetz HL-570/571/572
1.3
(2)
108 kr
4 år sedan*
Jag har ett par Philips SHB5250 och detta är väsentligen en billig piratkopia av dem. Det är samma knappsats med samma funktionalitet, samma utformning i allmänhet fast i lägre kvalitet, samma "battery low" som sägs när batteriet måste laddas, fast med dåligt uttal. Duger att lyssna på ljudbok med, men jag skulle inte rekommendera någon att köpa dessa. Synd, eftersom de är så billiga.
*Redigerades 4 år sedan
Denver DM-21/24
1.8
(2)
255 kr
6 år sedan*
Knapparna ger ett plastigt intryck. Inget skakminne. Det ingår ett par inearlurar. Men framförallt är volymkontrollen det som gör att jag absolut inte skulle köpa den här produkten. Det ligger ett konstant brus i lurarna. Jag har testat med fyra olika lurar, inklusive de som ingick. Bruset är konstant när man sänker eller höjer volymen, så det är bara musiken som höjs och sänks. Vill man då lyssna på låg volym så tar bruset över. Det gör spelaren oanvändbar om man inte jämt ska lyssna på högsta volym. Köp inte denna.
*Redigerades 6 år sedan
Spectra Electronics Readee
1.8
(3)
11 år sedan*
Jag testade läsplattan i affären, köpte den och testade vidare på tunnelbanan men åkte tillbaka och lämnade tillbaka den samma dag. Den levde tyvärr inte upp till förväntningarna. Varför? - Plastig byggkvalitet som för tankarna till billiga leksaker. - Knappar man får trycka hårt på. - Långsam skärmuppdatering jämfört med åtminstone Nuut 2. - När man trycker på Powerknappen för att släcka skärmen stänger den ner sig helt, och måste sedan boota upp vilket tar ca 15 sek. - Den kommer inte själv ihåg var man var i boken om man återvänder till huvudmenyn, byter till en annan bok eller stänger av plattan. Man måste sätta ett bokmärke, vilket tar typ tre knapptryckningar på tre olika knappar. Några saker var bra: + Detta är den billigaste plattan som går att köpa just nu, 500 kr lägre än nästa dyrare 6-tumsplatta. + Den har stöd för väldigt många format av böcker. + Det ingår ett fodral, som dock inte är av läder utan av plastig läderimitation. Det går tyvärr inte att ha en läsplatta som inte automatiskt lägger bokmärken i böcker. Jag köpte istället en Nuut 2, som utöver att den automatiskt minns i alla böcker var man var någonstans, har ett sleep mode som bara släcker skärmen om man trycker på powerknappen. När man sen trycker igen får man direkt upp vad som fanns på skärmen innan man släckte, istället för en bootprocess som tar en till huvudmenyn som med Spectran. Jag kan tyvärr inte rekommendera den här produkten. Det är synd, för priset är det rimligaste jag sett hittills för en läsplatta.
*Redigerades 11 år sedan