Kategorier
Prisjakt

Kimme

Medlem sen 2006-01-24
332
Bidrag
29
Hjälpsamröster
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Mycket trevlig personal som alltid svarar snabbt! Prisvärda produkter med deras egna varumärke XTZ
*Redigerades 6 år sedan
LittleBigPlanet 3 (PS4)
3.6
(7)
129 kr
6 år sedan*
Lika roligt som de tidigare! Enda jag har att klaga på är långa laddningstider.
*Redigerades 6 år sedan
Sony SRS-X3
4.4
(4)
6 år sedan*
Ville ha en liten smidig högtalare när man sitter på uteplatsen och tänkte egentligen köpa X33 efter att ha läst om den. Men när jag kom till elgiganten fanns denna uppe att prova och den chockade mig verkligen. Mycket stort och klart ljud - helt otroligt med tanke på storleken. Var inget att tveka på så lyssnade inte ens på X33:an utan sparade 600 kr och köpte denna istället. + Riktigt bra ljud + Liten och smidig + Bra batteritid - Går inte att spela musik och ladda den samtidigt
*Redigerades 6 år sedan
Interstellar - Elgiganten Exclusive SteelBook (BD+DC)
3.8
(4)
248 kr
6 år sedan*
Trots väldigt höga förväntningar tycker jag filmen var mycket bra! Ljud och bild i toppklass - glömde helt bort tid och rum och kändes verkligen som om man satt med i rymdfärjan med det enorma ljudtrycket som var. Mycket effektfullt när ljudet också plötsligt försvann ibland och allt blev knäpptyst. Otroligt snyggt gjord och en film jag gärna ser igen om några månader.
*Redigerades 6 år sedan
Gravity (2013)
3.8
(21)
69 kr
6 år sedan*
Riktigt snyggt gjord och ljud i toppklass men väldigt tunn story.
*Redigerades 6 år sedan
Supra Ply 3.4 2x3,4mm
4.2
(189)
52 kr
6 år sedan*
Önskar de fanns i svart annars inget att klaga på
*Redigerades 6 år sedan
Far Cry 4 - Limited Edition (PS4)
4.4
(9)
6 år sedan*
Jag har inte spelat de andra spelen i serien så detta var något av en chansning. Anledningen till valet var att jag och en kompis ville ha ett spel där det gick att spela co-op i "story mode". Spelet är "open world" utan laddningstider med en fantastisk grafik och bra spelkänsla. Kampanj uppdragen går tyvärr inte att spela i co-op men det tråkigaste av allt är att bara den som bjuder in sin vän till sin session klarar alla sidouppdrag osv. Så allt måste göras 2 gånger om båda ska komma vidare på sin profil så att säga. Spelet har gett mig många roliga timmar och enda negativa förutom sämre co-op del än vad jag trodde är att själva kampanj uppdragen inte är speciellt många och de känns nästan som sidouppdrag.
*Redigerades 6 år sedan
Apple iPad Mini 2 16GB
4.4
(36)
2 850 kr
7 år sedan*
Har haft en HP ElitePad (win 8) några månader men sambon har aldrig riktigt fastnat för den och ville vi skulle köpa en Ipad också. Vi var båda överens om att Ipad mini skulle passa oss mycket bättre storleksmässigt och blev såklart den med Retina skärm. Efter några dagar så måste jag säga att det var ett klockrent köp. Otrolig batteritid, supersnabb, perfekt format och vilken underbar skärm! Det enda jag inte förstår är varför vi inte köpt en tidigare ;-)
*Redigerades 7 år sedan
Sony NEX-3N + 16-50/3,5-5,6 OSS
4
(5)
7 år sedan*
Min första systemkamera så har inte mycket att jämföra med annat än vanliga digitalkameror och mobiltelefoner. Lättanvänd och otroligt bra bilder. Dessutom liten, billig och bra kvalitetskänsla.
*Redigerades 7 år sedan
WD My Book USB 3.0 V2 3TB
3.8
(1)
1 433 kr
7 år sedan*
Fungerar lika bra som mina tidigare My Book
*Redigerades 7 år sedan
Sida 2