dmr

Medlem sen 2002-07-26
31
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Supra Headphones Nero
2
(19)
499 kr
4 år sedan*
Sjukt obekväma och med trist ljud om man bryr sig om något annat register än basen. Fattar inte hur de kan få så bra omdömen i diverse tester. Köpte ett par SONY MDR-EX650AP för att jag inte stod ut med Nero och de är klasser bättre på alla punkter till ett lägre pris.
*Redigerades 4 år sedan
Ubiquiti Networks EdgeRouter POE
4.1
(8)
1 784 kr
5 år sedan*
Det har förekommit massiv kritik av att Ubiquiti skickar med 24V adapter när tekniska specifikationer indikerar 24V/48V POE. De verkar ha lyssnat, packade just upp min och medföljande adapter är på 48V :-) Återkommer med omdöme när den satts I drift (sätter neutrala 6* tills vidare). Uppdatering: Satt den i full drift nu och kan konstatera att jag gillar den skarpt! Har noterat att den blir väldigt varm (driver en accesspunkt, en switch och en SIP box via POE). Nu sitter den i ett förråd som är relativt kallt vintertid, får se hur den fixar sommarvärmen. Kan tycka att den borde vara aktivt kyld.
*Redigerades 5 år sedan
Pace DiT8030/13 320GB
1.1
(27)
3 290 kr
9 år sedan*
Omdömet är skrivet med mjukvaran från idag, 2011-12-21, och versionsnummer 42418. Den här produkten får en etta och den ettan får den för att HD bilden faktiskt är riktigt bra. Det var det positiva och det blir inte mer av den varan. Trots utlovade förbättringar i mjukvaran är den i praktiken oanvändbar som TV box. EPG'n är så seg att man måste uppleva det för att tro det. Timeshift fungerar uselt och går inte heller att stänga av så boxen nöter på HDDn KONSTANT när boxen är igång. Om du slår av boxen (för att inte nöta HDD tex.) brickar den troligtvis med en omstartprocess som tar åtskilliga minuter som lök på laxen. On demand -tjänserna saknar sökfunktion så det tar halva kvällen att bläddra fram till den film man vill se, bara för att kanske upptäcka att den inte finns i utbudet... Jag kan inte nog uttrycka hur missnöjd jag är med denna box. Det är den i särklass sämsta hemelektronikprodukt jag någonsin träffat på, med råge! BOXER, ta ert ansvar och återkalla skräpet!
*Redigerades 9 år sedan
Crucial m4 2.5" 256GB
4.6
(10)
9 år sedan*
Efter uppdatering av firmware till v0009 är den en solklar 10:a Med fw 0001 (!) som min levererades med gav den en 2min lång hängning av Win7x64 efter välkomstskärmen om moderkortets (z68 chipset) SATA kontroller var satt som RAID men nu med fw 0009 ser jag inga sådana problem. Har inte haft en enda BSOD sen jag byggde maskinen för > 2mån sedan. KÖP!
*Redigerades 9 år sedan
Philips SRU7060
4
(14)
599 kr
10 år sedan*
Efter att ha letat i sådär 2 år efter rätt fjärr så testade jag denna. Klockren! Mina krav var: * Macro funktion * Inlärning från originalfjärr * Fast volymtilldelning (VPT) * Gedigen känsla * Belysning * Lättanvänd 7060 uppfyller alla dessa krav! Har testat ett antal multifjärrar som Harmony 525, större Philips modeller, One4All osv, men alla föll platt. Drar motvilligt av en halv stjärna för tyngden. Jag gillar att den inte är plastig och lätt men den är i tyngsta laget och kräver ett fast grepp för att inte halka i handen. Andra halvan drar jag av för att det (vad jag vet) inte går att via macro ange aktuell enhet. Det är ingen stor issue, men hade varit trevligt! Grym fjärr som inte krånglar till det med displayer och "aktiviteter" à la Logitech Harmony...
*Redigerades 10 år sedan
HP EliteBook 8540w WD930EA
3.5
(1)
10 år sedan*
Byggd som en stridsvagn och snabb som ett jetplan. Helt underbar maskin! +Snabb +Snygg +Kvalitetskänslan är skyhög +Full HD skärm +Snabb grafik för en bärbar +Bra mos i WLAN kortet/bra antenn -Tung -Högt fläktljud vid hög belastning -Blir väl varm ibland På en sån här maskin som riktar sig mot professionella användare anser jag att speglade hårddiskar borde vara en självklarhet. Det går att ordna med en modul som sätts i sloten där den optiska enheten normalt sitter, men det kostar... En aningen dyr men, med tanke på prestandan, ändå prisvärd maskin med få brister och grym känsla.
*Redigerades 10 år sedan
Panasonic Viera TX-P50G10E
4
(15)
11 år sedan*
Klockrent köp! Funderar du på en 50" TV runt 15k så måste du överväga denna. Jag var lite orolig över SD prestanda via den inbyggda DVB-T tunern efter att ha läst att den är oförlåtande, men jag tycker faktiskt att den gör ett kanonjobb. PS3 hanterar den helt utan tecken på "input lag" eller hackande panoreringar. Jag drar av en stjärna för ljudet som är kass. Visst, det är inte många som kommer använda de inbyggda högtalarna men lite bättre ljud kan man kräva från en TV idag. Jag tyckte PX80'n vi har i sovrummet gav bra bild, men den är MIL från G10's prestanda!
*Redigerades 11 år sedan
Panasonic Viera TH-42PX80
4.6
(174)
12 år sedan*
Prisvärd! (ca 7000SEK) I mitt tycke klart bästa pris/prestanda av alla 42" just nu. Jag saknar dock svärtan från min 32" CRT och den inbyggda DVB-T mottagaren är helt oanvändbar, riktigt usel bild jämfört med den Topfield 5700 (720p via HDMI) som jag matar TV'n med. Hade gett den en 10:a om svärtan varit lite bättre och den inbyggda DVB-T mottagaren varit användbar. Ett litet minus för det plastiga bordsstativet också, men då är jag petig ;-) @Mr_Strix: den är inställd enligt http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings/ Svärtan är bra för en plasma men dålig jämfört med en bra CRT! + Pris/prestanda + Designen + Gott om anslutningsmöjligheter + Bilden (via extern källa) - DVB-T -tunern är usel - Bildläget "Dynamisk" varierar för mycket i ljusstyrka och ger en känsla av att bilden "pumpar" (-) Lite plastigt bordsstativ som lätt repas
*Redigerades 12 år sedan
Trends Audio TA-10.1
4.6
(27)
12 år sedan*
Har du lättdrivna högtalare MÅSTE du prova denna. Spelar i samma liga som Audion SE 300b för >10000SEK och äter billiga integrerade förstärkare från NAD, Cambridge med flera till frukost (med "rätt" högtalare). Byt ingångskondensatorer (lätt om man är lödkunnig) till Mundorf MCap Supreme samt volympotentiometern till Alps Blue och den blir nästan löjligt bra. Den får en 9:a i fabriksutförande. + Ljudet!!! + Snuskigt prisvärd + Lätt att förbättra - Begränsad effekt - En aning slank i basen - Ojämn kvalitet på kontaktdonen - Ingen ingångsväljare - Ingen fjärr
*Redigerades 12 år sedan
Sprängaren
3
(40)
18 år sedan*
Hade fått bättre betyg om inte bilden varit usel...
*Redigerades 18 år sedan
Sida 1