MickeTo

Medlem sen 2014-01-12
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
D-Link DCS-8300LH
Full Star 1
2.4
(3)
934 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Hade högre förhoppningar på denna kamera då den visar så klar bild på youtube men tycker själv att de inte är så i verkligheten när man placerar den i ett rum. Visst de som är närma de ser man men bara någon meter bort så går de inte att känna igen någon och i mörker vill jag inte påstå att man kan se 5m :( Min kamera blir dessutom mycket varm med ir på kväll/natt vilket gör att jag aldrig skulle lämna den igång över natt, man har helt enkelt inte igång en produkt som blir så varm då det är en BRANDFARA samt att de måste helt enkelt minska dess livslängd oerhört! Står även att de ingår 24h i molnlagring där man köper den kjell o co men i d-links app så står de att de är en gratis provperiod på upp till 3 kameror och 1 dagars cloud lagring d.v.s att d-link kan närsom helst välja att ta bort denna gratis prenumeration och då blir man bunden till en FAST månadskostnad eller om man ha fler än 3 kameror så blir man också bunden till deras månadskostnad! Kan inte se vitsen med denna kamera om man inte ska ha den dagtid till något o knappt då när den blir så VARM!

Carlsönerna
0
Dålig
Redigerades 5 år sedan

Priserna verkar inte stämma när det gäller deras produkter gentemot prisjakts priser. Carlsönernas pris är mycket högre än vad som annonseras i prisjakt!

Landmann Goth
Full Star 1
1.6
(5)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Köp inte denna grill! Går ej att få tätt! Kan absolut inte kontrollera temperaturen då den är så otätt samtidigt som det inte går att få någon riktigt bra värme i den! Och då ska tilläggas att redan efter första säsongen byggdes den om så att där blev överlapp mellan lock och bottendel såsom på en klot grill men utan bra resultat då den fortfarande är så otätt så dd spelar ingen roll om spjällen är öppna eller stängda då de inte påverkar något :/ Hur tänkte ni här landmann, vilket skit!