Prisjakt

Foxmaner

Medlem sen 2013-12-10
9
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Benq XL2430T 24"
Full Star 1
3.5
(12)
4 001 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Ska försöka ta denna på garantin. Anledningen är att den har ett förfärligt backlightbleed. Även när den är avstängd. Mycket irriterande när man har datorn i sovrummet. Har också läst att flera har samma problem med denna skärm.
*Redigerades 5 år sedan
Logitech Pro Flight Combat Rudder Pedals (PC)
Full Star 1
2.9
(3)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Köpte det för ca 1800 från inet. Och för det priset så är väll dessa pedaler "ok". Sa till mig själv efter 4 trasiga saitek x55 att jag aldrig mer skulle köpa saitek. Men när jag fick en Thrustmaster warthog så var jag i behov av ett pedaler. Och dom ända alternativ jag såg var dessa eller crosswind pedaler vilket är allt för dyra, så blev ett par saitek. Det största problemet jag igentligen har är att spåren som pedalerna åket i suger åt sig all möjligt smuts. Damm och småsten(även fast jag har rent rum) det gör att pedalerna kan fastna och vara mycket osköna. Och metallen som dom pratar om sitter ändast på själva pedalerna och inte basen. Vilket gör dom för lätta och billig känsla.... Kommer inte köpa mer saitek efter detta:-(
*Redigerades 6 år sedan
Naturalpoint TrackIR 5
Full Star 1
4
(7)
3 987 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Använder denna för när jag flyger i dcs. Provat i andra spel såsom fsx men stödet där är inte lika bra och fungerar inte lika bra som i dcs. När man flyger i dcs så är detta nästan ett måste. Nu när jag har trackir så är helt annorlunda nu när man uppfattar vad som är runt en lättare. Var lite svårt att ha användning av i början men nu när man lärt sig hur den fungerar så är det ett måste för saker som formatonsflygnign och luftstrider där man behöver kolla på många ställen samtidigt. Har versionen där man måste ha keps på sig och bara att ha keps på sig när man spelar är ett irritations moment. Men också att den tappar det helt spårningen när man öppnar dörren bakom mig då lamporna stör ut den. Det kan fixas utav att köpa deras proclip men har hört att kvalitén är bristfällig och letar just nu efter någon sorts tredjepart. Men ett måste om du flyger som jag och kan inte annat än rekommendera detta för alla?
*Redigerades 6 år sedan
Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick and Throttle (PC)
Full Star 1
4.3
(7)
4 690 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Har haft en x55 tidigare (eller snarare 4 för att alla gick sönder) Blev så besviken så att jag bytte ner mig till en thrustmaster hotas x. Riktigt bra joystick för pengarna och fungerade utmärkt att spela fsx med. Men jag gillade verkligen att flyga och började att intressera mig av dcs plan såsom a-10c och då finns det ingen bättre joystick än denna. Den är min första dyra joystick och ja den var riktigt dyr men värd varenda krona. Känner inte heller att stickan ska vara "sticky" som vissa gnäller på. Enda negativa är väl att vissa knappar, framförallt på gasreglaget är lite plastiga.
*Redigerades 6 år sedan
Thrustmaster T-Flight Hotas X (PC/PS3)
Full Star 1
4.1
(11)
587 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Var på jakt efter min första joystick. velade mellan logitech 3d pro och denna. Logitchen hade en väldigt oskönt gasreglage så blev denna. Var väldigt rädd att med denna prislappen den skulle vara utav den billigaste plasten eftersom att jag köpte en x55 förut som knappt höll ihop. Så var inte fallet. Den kändes to.m bättre än saitek x55. Har bara kört fsx men funkar utmärkt d'r med den färdiga profilen :)
*Redigerades 6 år sedan
Logitech X55 Rhino HOTAS (PC)
Full Star 1
3
(10)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
2 defekta och väntar nu på en ny Edit: fick en ny som var lika jävla dåligt. Köp ej! Eftersom att alla var trasiga så kunde jag inte spela något men det jag märkte var att den är tydligen gjort för gigantiska händer. Och placeringen utav knapparna är hemska....
*Redigerades 6 år sedan
Razer Kraken 7.1
Full Star 1
3.9
(5)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
är ju skön och bra surround. Men basen funkar inte på låg volym och då man höjer volymen och basen kickar igång så hör man hur överdriven den är. Inte direkt för att lyssna med musik på. och för 1000 kr så tycker jag att man ska få ett headset med bra ljud. Micken är ju någonting dom skryter om. Och det är inget brus men det låter som att man pratar i en burk och rösten blir lätt väldigt ljus i micen vilket folk kan störa sig på.
*Redigerades 7 år sedan
Xtrfy XG1-R LED (Nordisk)
Full Star 1
4.4
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Bytte detta från ett razer blackwidow 2014 efter att brytarna var inte det bästa.... Kollade efter nytt tangentbord och hittade detta genom nip. Och ångrar mig inte en sekund. Var lite rädd att gå över från blåa/razer gröna till mx röd. Men känns mycket bättre. Det ända som drar ner det är att om man trycker på vänstersidan så knackar plasten. annars. Fantastisk kvalité, Ljus och allt.
*Redigerades 7 år sedan
MaxGaming
Utmärkt
(500+)
Bra
7 år sedan*
Bra butik overall. Tangentbordet gick sönder. Fick ett nytt som jag inte ville ha och kontaktade supporten. Fick olika information os.v vilket gjorde mig lite sur. Fick sedan prata med någon överman Jacob. Han förklarade denna gången tydligt och sa att jag skulle få ett tillgodo-belopp och en liten rabbat. Han skulle också ta i tur dom som angav felaktig info till mig. Verkade riktigt seriös och ska köpa här fler gånger.
*Redigerades 7 år sedan