Prisjakt

pcgamern

Medlem sen 2013-11-07
41
Bidrag
96
Hjälpsamröster
AOC CU34G2X 34" Ultrawide Välvd Gaming WQHD
Full Star 1
4.3
(15)
4 257 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades ett år sedan

Det finns inget att klaga på för 3990kr förutom att HDR är värdelöst, men det verkar gälla för skärmar i denna prisklass.

Asus GeForce RTX 3060 Ti Dual Mini V2 HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
2
(4)
8 513 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köp INTE denna varianten (Dual eller Dual mini)! Prestandamässigt finns inget att klaga på, men det för nåt förjävligt oväsen och dessutom är fläktarna av absolut sämsta kvalitén. Jag hade problem med det första exemplaret: https://www.youtube.com/watch?v=JFtt4LU49Dw Jag kunde lämna tillbaka och få ett nytt, men tyvärr hade det samma problem. Fläktarna började skrapa mot höljet.

Battlefield 2042 (PC)
Full Star 1
2.5
(15)
151 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Skitkul.

Battlefield 2042 (PS5)
Full Star 1
2.5
(13)
275 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Skitkul.

Asus GeForce RTX 3060 Ti Dual OC V2 HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
2.3
(3)
7 629 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Rekommenderas EJ! Prestandamässigt finns det inget att klaga på, men... ASUS använder Glidbärare i DUAL och DUAL Mini modellerna. De har kass livslängd och kan ge ifrån sig ett skrapande ljud då fläktar med glidbärare bör monteras så de hamnar i stående position (vertical mounting) likt chassifläktar fram och bak. Om grafikkortet inte monteras så det står upp när datorn är stående, rinner oljan som smörjer glidbärarna längst ner i ena sidan av fläkten, vilket gör att plast skrapar mot plast och försämrar hållbarheten. OM du köper ett DUAL kort så bör du montera det vertikalt med en "vertical mount" adapter eller om du har en SFF bygge.

OnePlus Buds Pro Wireless In Ear
Full Star 1
4
(31)
1 347 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Positivt + Brusreduceringen gör vad den ska, och inte mer. Det är ingen större skillnad mellan de olika lägena men det kanske beror på mina öron. Det finns ett ljudinsläpp-läge så man kan höra omgivningen om i de situationer där det behövs. + Klart och välbalanserat ljud. Istället för t.ex. extra hög bas eller diskant så hörs små detaljer i hela frekvensintervallet. Alla musikgenrer jag lyssnat på låter riktigt bra. + Mikrofonen bland de bästa. Bättre än AirPods Pro. + Bättre konfigurationsmöjligheter och kontroller än tidigare Oneplus Buds lurar. Det går inte att styra dem av misstag då man nyper metall-änden på dem istället för touch. Kontrollerna består av en eller flera nypningar samt hur länge man nyper en gång. Det skulle inte förvåna mig om det kommer fler kontrollmöjligheter i framtida uppdateringar. + Sensorerna som känner av om lurarna sitter i öronen och pausar/spelar upp musik funkar utmärkt till skillnad från OnePlus Buds Z. Om det inte skulle funka för dig så kan du stänga av funktionen och pausa manuellt genom en nypning. + Batteriet bra, ca 5 timmar med brusreducering och någon timme mer utan. Enligt OnePlus kan man, genom att endast ladda lurarna med fodralet, komma upp till 38 timmars uppspelning. Oavsett så laddas de snabbt ändå. Ännu snabbare med Warp Charge laddare. + Silikonplupparna som följer med passar nu större öron också. Dessutom verkar vakuum-effekten vara fixad då ljudet inte längre försvinner när jag lutar huvudet i olika lägen, Oneplus Buds Z gjorde. + Oneplus Audio ID, där du kan testa din hörsel och lurarna kommer att höja frekvenser som du har svårt att höra. Inget som jag använder eftersom min hörsel är bra men värt att testa för de som inte kan höra vissa höga eller låga frekvenser pga hörselskada, ålder etc. Negativt - Finns ej möjlighet att byta snabbt mellan flera parade enheter, vilket fanns på OnePlus Buds Z. - Vissa funktioner finns endast på OnePlus mobiler, även om appen HeyMelody för andra Android och iPhone enheter stödjer de flesta. Övrigt * Nyper man i 3 sekunder spelas vitt brus upp, och funktionen verkar vara inbyggd i lurarna men med möjlighet att byta mellan olika ljud som vågor, fågelkvitter etc. * Trådlös laddning * IP55 klassning på lurarna och IPX4 på fodralet. * LHDC - finns ej stöd på min mobil så kan inte recensera det. TIPS! Som student kan du få ca300kr rabatt på dessa via studentbeans om du köper direkt från Oneplus.

Minecraft: Java Edition (PC)
Full Star 1
5
(2)
399 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Spelet som jag återkommer till ständigt sedan beta 1.7. Underbar support av utvecklarna med gratis uppdateringar trots att Microsoft köpte upp dem.

Cyberpunk 2077 (PC)
Full Star 1
3.4
(19)
265 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Häftig och livfull värld men jösses vad sönderbuggat det är... Jag har aldrig blivit lika frustrerad pga buggar och kraschar på ett storbudget spel som nu. Helt vansinnigt hur dåligt stadie spelet kom ut i och jag har inte märkt någon skillnad i den senaste uppdateringen. Jag rekommenderar att avvakta med köp tills en version med alla DLC och nödvändiga buggfixar kommit ut.

EVGA SuperNOVA G2 850W
Full Star 1
4.8
(12)
p
pcgamern
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Sönder efter ca 6 år. Drar av 1.5 stjärnor. Mycket bra. Haft den i ca 3 år nu, inget att klaga på. Hörbar ljudnivå vid icke eco-läge. Knäpp tyst med Eco läget på.

OnePlus Buds Z Wireless
Full Star 1
2.7
(10)
650 kr
p
pcgamern
41 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Imponerande ljudkvalité. Inga andra helt trådlösa hörlurar som jag har testat i denna prisklassen har lika tydlig diskant när basen kickar in. + Bra ljud + Dolby Atmos-stöd med Oneplus mobiler + Silikon pluppar gör att hörlurarna stannar kvar i öronen även när jag tränar + Bra batteritid + mycket snabb laddning + IP55-klassning (vatten- och svettresistens) + 'Tappat bort'- funktion som gör att hörlurarna kan ge ifrån sig en signal om man har tappat bort dem samt se senaste GPS position när de senast var kopplade till enheten + Smidig koppling till mobilen. När man öppnar locket till laddboxen kopplas de automatiskt (om bluetooth är på). + Små saker som att man kan se batteriet för båda hörlurarna samt laddboxen och att media pausas när man tar ut en av hörlurarna. - Kunde funnits större storlekar på silikonplupparna. Som tur passar de största medföljande för mig men det finns en risk att de inte passar till de som har större öron. - Endast dubbelklick kontroller, som går att konfigureras men tråkigt nog inte till att höja och sänka volymen.