Prisjakt

pcgamern

Medlem sen 2013-11-07
38
Bidrag
110
Hjälpsamröster
Asus GeForce RTX 3060 Ti Dual OC V2 HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
1.5
(1)
7 290 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
15 dagar sedan
Rekommenderas EJ! Prestandamässigt finns det inget att klaga på, men... ASUS använder Glidbärare i DUAL och DUAL Mini modellerna. De har kass livslängd och kan ge ifrån sig ett skrapande ljud då fläktar med glidbärare bör monteras så de hamnar i stående position (vertical mounting) likt chassifläktar fram och bak. Om grafikkortet inte monteras så det står upp när datorn är stående, rinner oljan som smörjer glidbärarna längst ner i ena sidan av fläkten, vilket gör att plast skrapar mot plast och försämrar hållbarheten. OM du köper ett DUAL kort så bör du montera det vertikalt med en "vertical mount" adapter eller om du har en SFF bygge.
OnePlus Buds Pro
Full Star 1
4.4
(6)
1 390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan*
Positivt + Brusreduceringen gör vad den ska, och inte mer. Det är ingen större skillnad mellan de olika lägena men det kanske beror på mina öron. Det finns ett ljudinsläpp-läge så man kan höra omgivningen om i de situationer där det behövs. + Klart och välbalanserat ljud. Istället för t.ex. extra hög bas eller diskant så hörs små detaljer i hela frekvensintervallet. Alla musikgenrer jag lyssnat på låter riktigt bra. + Mikrofonen bland de bästa. Bättre än AirPods Pro. + Bättre konfigurationsmöjligheter och kontroller än tidigare Oneplus Buds lurar. Det går inte att styra dem av misstag då man nyper metall-änden på dem istället för touch. Kontrollerna består av en eller flera nypningar samt hur länge man nyper en gång. Det skulle inte förvåna mig om det kommer fler kontrollmöjligheter i framtida uppdateringar. + Sensorerna som känner av om lurarna sitter i öronen och pausar/spelar upp musik funkar utmärkt till skillnad från OnePlus Buds Z. Om det inte skulle funka för dig så kan du stänga av funktionen och pausa manuellt genom en nypning. + Batteriet bra, ca 5 timmar med brusreducering och någon timme mer utan. Enligt OnePlus kan man, genom att endast ladda lurarna med fodralet, komma upp till 38 timmars uppspelning. Oavsett så laddas de snabbt ändå. Ännu snabbare med Warp Charge laddare. + Silikonplupparna som följer med passar nu större öron också. Dessutom verkar vakuum-effekten vara fixad då ljudet inte längre försvinner när jag lutar huvudet i olika lägen, Oneplus Buds Z gjorde. + Oneplus Audio ID, där du kan testa din hörsel och lurarna kommer att höja frekvenser som du har svårt att höra. Inget som jag använder eftersom min hörsel är bra men värt att testa för de som inte kan höra vissa höga eller låga frekvenser pga hörselskada, ålder etc. Negativt - Finns ej möjlighet att byta snabbt mellan flera parade enheter, vilket fanns på OnePlus Buds Z. - Vissa funktioner finns endast på OnePlus mobiler, även om appen HeyMelody för andra Android och iPhone enheter stödjer de flesta. Övrigt * Nyper man i 3 sekunder spelas vitt brus upp, och funktionen verkar vara inbyggd i lurarna men med möjlighet att byta mellan olika ljud som vågor, fågelkvitter etc. * Trådlös laddning * IP55 klassning på lurarna och IPX4 på fodralet. * LHDC - finns ej stöd på min mobil så kan inte recensera det. TIPS! Som student kan du få ca300kr rabatt på dessa via studentbeans om du köper direkt från Oneplus.
*Redigerades 2 månader sedan
Minecraft: Java Edition (PC)
Full Star 1
4.2
(2)
285 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan
Spelet som jag återkommer till ständigt sedan beta 1.7. Underbar support av utvecklarna med gratis uppdateringar trots att Microsoft köpte upp dem.
Cyberpunk 2077 (PC)
Full Star 1
3.3
(18)
237 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan
Häftig och livfull värld men jösses vad sönderbuggat det är... Jag har aldrig blivit lika frustrerad pga buggar och kraschar på ett storbudget spel som nu. Helt vansinnigt hur dåligt stadie spelet kom ut i och jag har inte märkt någon skillnad i den senaste uppdateringen. Jag rekommenderar att avvakta med köp tills en version med alla DLC och nödvändiga buggfixar kommit ut.
EVGA SuperNOVA G2 850W
Full Star 1
4.5
(12)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Sönder efter ca 6 år. Drar av 1.5 stjärnor. Mycket bra. Haft den i ca 3 år nu, inget att klaga på. Hörbar ljudnivå vid icke eco-läge. Knäpp tyst med Eco läget på.
*Redigerades 9 månader sedan
OnePlus Buds Z
Full Star 1
2.5
(10)
459 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan*
Imponerande ljudkvalité. Inga andra helt trådlösa hörlurar som jag har testat i denna prisklassen har lika tydlig diskant när basen kickar in. + Bra ljud + Dolby Atmos-stöd med Oneplus mobiler + Silikon pluppar gör att hörlurarna stannar kvar i öronen även när jag tränar + Bra batteritid + mycket snabb laddning + IP55-klassning (vatten- och svettresistens) + 'Tappat bort'- funktion som gör att hörlurarna kan ge ifrån sig en signal om man har tappat bort dem samt se senaste GPS position när de senast var kopplade till enheten + Smidig koppling till mobilen. När man öppnar locket till laddboxen kopplas de automatiskt (om bluetooth är på). + Små saker som att man kan se batteriet för båda hörlurarna samt laddboxen och att media pausas när man tar ut en av hörlurarna. - Kunde funnits större storlekar på silikonplupparna. Som tur passar de största medföljande för mig men det finns en risk att de inte passar till de som har större öron. - Endast dubbelklick kontroller, som går att konfigureras men tråkigt nog inte till att höja och sänka volymen.
*Redigerades 10 månader sedan
Intel Core i9 10900K 3,7GHz Socket 1200 Box without Cooler
Full Star 1
3.4
(3)
4 812 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Detta är en riktigt bra CPU och du kommer inte behöva uppgradera på länge MEN tänk på alla produkter i AMD's nyasläppta Ryzen 5000 serie ger bättre prestanda och bättre pris + att moderkort är billigare för AM4 socket. 5600x kostar 3290kr och slår 10900k i gaming för nästan halva priset. De dyrare 5800x och 5900x slår också 10900k i gaming men även i de flesta andra fall. Som sagt, denna CPU är grym men det finns betydligt bättre alternativ att överväga om du vill få det mesta av din budget!
*Redigerades ett år sedan
Samsung 970 EVO Series MZ-V7E1T0BW 1TB
Full Star 1
4.3
(5)
1 731 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Mycket snabb SSD och min första M.2. Den är löjligt liten, som ett USB-minne. Jag var rädd att den skulle bli varmare än mina SATA SSD:er, men enligt Samsungs egna mjukvara är den t.o.m några grader svalare. Stor skillnad vid kopiering men ingen märkbar skillnad vid laddning av spel.
FIFA 20 (PS4)
Full Star 1
1.4
(24)
29 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Ett bra spel men kom ihåg att andra spel får större uppdateringar gratis än vad nya FIFA-spel erbjuder för 500kr. EA hade kunnat släppa ett FIFA per konsolgeneration och uppdatera det varje år för en mindre peng med Säsongspass eller nåt. Skillnaden mellan FIFA 15 och FIFA 20 är inte ens så stor.
Apple iPhone SE 64GB (2nd Generation)
Full Star 1
3.6
(37)
4 096 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Helt okej om man måste ha en iPhone. Men snacka om budget. Skärmen och batteriet är ju löjligt dåliga för vad man betalar. Men stort plus för att man släpper en mindre mobil utan att begränsa prestandan. Kollar man på vad t.ex. Oneplus Nord erbjuder så får man 45 minuters snabbladdning till fullt batteri, 6 kameror, 90hz full HD AMOLED skär och 5G-kompatibilitet. iPhone SE är snabbare givetvis men det är budget-kompromisser på allt annat tyvärr.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1