Prisjakt

Damme-O

Medlem sen 2013-05-09
6
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Cykellagret
D
Damme-O
6 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Min recension av Cykellagret blev censurerad och bortplockad. Jag skriver inget nu, sätter bara en stjärna istället. Stjärnan är för det fantastiskt stora utbudet av cyklar. Jag skriver inget om att inget finns i lager.

Fitbit Alta HR
Full Star 1
3.6
(10)
1 610 kr
D
Damme-O
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

De funktioner jag mest är ute efter är stegräknare och vibration som avisering då jag får SMS eller samtal till mobilen. En bonus är att det går att läsa SMSet på bandet och även se vem som ringer. Utifrån det har det fungerat utmärkt. Möjligheten att ställa in väckning med vibration har min fru uppskattat då jag inte längre behövde väcka henne på morgnarna då jag skulle upp tidigt. I övrigt är armbandet nätt och känns inte så mycket på handleden. Tyvärr tror jag dock inte att bandet tål lite tuffare tag. I löparspåret blir det svettigt vilket utsätter bandet för fukt och salt. Kan ha varit det som efter ca 1 år gjorde att pulsmätningen hängde sig. De gröna sensorerna började lysa konstant med full kraft varvid batteritiden gick ned till ca 12 tim. Efter några tacklingar på innebandymatcher gick armbandet sönder så att det började lossna väldigt lätt. Efter två år, nästan på dagen, dog bandet helt. Med lite längre livslängd så hade det blivit 5 stjärnor.

Sony STR-DN1070
Full Star 1
4.6
(7)
9 900 kr
D
Damme-O
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte den här efter att min Pioneer VSX-922K havererat. Två påtagliga skillnader. +Potentare ljud och enklare inställningsmöjligheter. - App för att fjärrstyra är komplett värdelös vilket gör att jag måste knappa på förstärkaren för att ändra inställningar (volym etc) i zon 2 på övervåningen. Detta ger mig ångest för ett dåligt köp. Tips är att läsa recensionerna av appen SongPal innan du köper denna förstärkare. För dig som endast ska använda en zon och nöjer dig med att styra förstärkaren från den vanliga fjärrkontrollen så kan jag dock rekommendera denna.

Pioneer VSX-930
Full Star 1
3.4
(5)
D
Damme-O
6 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har en äldre version, VSX-922K, men vill flagga för problem som drabbat mig och verkar väldigt vanligt bland de flesta vsx-modeller. Några månader efter att garantin gått ut börjar UE22 blinka i displayen och någon vecka senare så slutar förstärkaren att fungera helt. Kräver enligt serviceverkstad ett byte av moderkortet som kostar 3500 + moms. En antydan av hur många som drabbats får man om man googlar på UE22. Flertalet forum och trådar finns. http://www.avsforum.com/forum/90-receivers-amps-processors/2066818-ue22-error-master-thread-pioneer-you-listening.html#/enter Under 2,5 år har jag varit fantastiskt nöjd, men lite väl kort livslängd i förhållande till priset.

Bosch PKS 18 LI (1x2,5Ah)
Full Star 1
4
(1)
D
Damme-O
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Verkar som att Bauhaus och Clas Ohlson inte får vara med här på prisjakt. Synd för på Clas kostar sågen 999:- och på Bauhaus 899:-. (mars 2016) Mycket bra verktyg för pengarna och väldigt skönt med sladdlöst.

Argon Audio 6340
Full Star 1
4.2
(5)
D
Damme-O
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Är amatör på att bedöma ljudkvalitet i förhållande till de flesta här. Men jag har en fallenhet för att besväras av kasst ljud. Bytte ut mina Proson 31 SA mot dessa. Vilken skillnad! Klart härligt krispigt ljud som jag vill ha det. Kör dem i Zon 2 i övre vardagsrummet med en Argon sub 840 och njuter. Känner mig oerhört nöjd över att få ett så bra ljud till ett så bra pris. Ljudkälla är Pioneer Vsx-922.