Kategorier
Prisjakt

burgum

Medlem sen 2005-06-19
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
WD My Book 10TB
4.3
(7)
2 118 kr
ett år sedan*
Låter rätt mycket. Vibrerar mycket och liksom dunkar till stötvis. Fick lämna tillbaka den och säljaren sa att det är så de låter. Tänkte först att det var ett måndags exemplar. Har en WD Elements Desktop 3TB sedan tidigare och den är närmast ljudlös. I mitt betyg tar jag bara hänsyn till ljudnivån då det var den som fick mig att avstå.
*Redigerades ett år sedan
Philips Avance Collection HD9384 1,7L
3.7
(4)
5 år sedan*
Mycket trevlig vattenkokare. Bra ergonomi och verkar vara av god kvalitet. Har haft den drygt en månad och är mycket nöjd. Vattnet kokar upp snabbt och med ett diskret pipande då det är varmt/hett. Olika temperaturer går att ställa in: 100, 95, 80, 70 samt 40 grader.Varje knapp är märkt med gradantal samt en symbol för användningsområde. Ex vis 80 graders knappen har symbolen två kaffebönor och avser snabbkaffe. Dessutom finns knapp för varmhållning. Varmhållning och temperaturinställning återställs då kannan lyfts. Tråkigt att inte fler affärer saluför den. Köpte min på Philips online. Färgen är inte svart utan kan närmast beskrivas som grafit-grå. + God ergonomi + Modern estetisk och funktionell design + Temperaturkontroll - Blir het på utsidan - Lite dyr kanske
*Redigerades 5 år sedan
Humax HDPVR-1000C 320GB
4.1
(95)
11 år sedan*
I huvudsak bra box med bra bild. Suveränt att kunna spela in i HD kvalitet samtidigt som man tittar på ett annat program. boxen har alltså två mottagare men i vissa fall går det att spela in två program och titta på ett tredje. Den är tyst! Däremot finns en hel del minus: -Man kan som i alla mottagare skapa sig en lista över de kanaler man vill se och abonnerar på. Det vore ju tröttsamt annars att bläddra sig igenom ca 200 kanaler som man inte har tillgång till. Dessvärre händer det ofta att apparaten har återställt sig till ursprunglistan. Dock finns favoritlistan kvar men man måste aktivera den på nytt. Irriterande! -Om man tittar på inspelat material, stoppar och sedan ska återuppta uppspelningen får man upp en meny med alternativen: 1. "spela från början" 2."spela från senaste position" 3."radera en fil". Förvalt borde varit alternativ 2 men är tyvärr alt 1, vilket medför att man ibland missar så att programmet startar från början igen. Urdumt! -Det går inte att programmera inspelningar som inte syns i programguiden. Programguiden sträcker sig inte mer än några dagar fram i tiden vilket gör att det inte går att spela in program som kommer om t ex om en vecka. Detta är en mycket alvarlig brist. Dock går det enligt uppgift att spela in en serie som går på samma tid varje vecka om det närmast kommande avsnittet syns i programguiden. -Man kan inte spara undan och visa material via PC eller annan mediaspelare. Det går att via ett formaterat USB-minne (ex vis FAT men ej NTFS) föra över inspelat material till en PC men det går ej att spela upp. Enligt uppgift kan man däremot via scart kontakterna spela in program på vhs eller dylikt, men vilket bök. Man förlorar då också i bildkvalitet.
*Redigerades 11 år sedan
HP Pavilion DV5-1199eo
2.8
(2)
12 år sedan*
Fick hem min och konstaterade ganska snart att tangentbordet blev oerhört varmt. Efter 4:a veckor på service kvarstår problemet. Idag stress-körde jag m h a "GPU Caps Viewer". Sedan uppmätte jag temperaturen med hjälp av en ugnstermometer, till hela 45 grader celsius. Tempen mättes på vänstra delen av tangentbordet, precis där man har sin vänstra handflata då man skriver. Hoppas på att få utbytt varan eller pengarna tillbaka. Annnars kfår jag använda Laptoppen som värmeplatta. + snygg design, distinkta knappar som nästan låter lite metalliskt. Hyfsad prestanda men räcker inte riktigt för de häftigaste spelen. Bra med HDMI utgång. - tangentbordet är blankt vilket gör att ljuset kan reflekteras på sådant sätt att det blir svårt att se tangenterna. Tangetbordet blir oerhört varm vid spel och film. Även bordet under laptoppen blir hett. Jag kan inte rekommendera denna produkt, eftersom den blir så varm av spel och film. Den kan egentligen bara användas som kontorsdator och för det är den väl dyr. Den får en trea för designen.
*Redigerades 12 år sedan