Kategorier
Prisjakt

Weman

Medlem sen 2012-11-30
4
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Ghost of Tsushima (PS4)
4.5
(19)
378 kr
5 månader sedan
2020 bästa spel och hela denna generationens bästa spel. + Grafiken får en att stanna upp och bara njuta av över hur otroligt vackert det är. + Stridssystemet är väldigt roligt och bitvis utmanande om man spelar på en av dem svårare svårighetsgraderna. + Den öppna världen och allt man kan utforska och göra.
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Extremt bra utbud, snabb kontakt med kundtjänst dom få gånger man behöver kontakta dom, snabb leverans. Alltid bra erbjudande och prisvärda produkter. Rekommendera att fler handlar här ifrån.
*Redigerades 5 år sedan
Metal Gear Solid HD Collection (Xbox 360)
3.8
(1)
299 kr
8 år sedan*
Om man älskade att spel dom här spel förr så kommer man att älska att spela dom igen! Bästa storytelling inom tv-spel någonsin med en underhållande och gripande story. Finns inte nog med lovord bara att springa och köpa den här samling på direkten. Om man passade dom här spelen förr , finns det ingen ursäkt att göra det nu! Recension på spelet: http://www.youtube.com/watch?v=9BX4lDtPCas 10/10
*Redigerades 8 år sedan
Silent Hill: HD Collection (Xbox 360)
3.7
(2)
378 kr
8 år sedan*
Okej så här är det många har nog läset recensioner på det här spelet och vet att det har fått betyg som 3/10 , 5/10 osv. Men ska jag var ärlig så tycker jag spelet förtjänar bättre en så , anledning till att det fick så dåliga betyg var för att när spelet släpptes var det nästintill ospelbart men det var du och nu är nu och jag har spelat igenom båda spel 2 gånger vardera och är in på min tredje runda på båda nu. Så om man är fortfarande intresserad av det här spelet så tycker jag man ska slå till efter som det funkar MYCKET bättre än vad det gjorde är det släpptes. Om jag nu ska sätta betyg så blir det nog 8/10 en svag 8 , just för att det finns vissa småbuggar kvar men det är absolut inget allvarligt , men att spela igenom 2 och 3 är minst lika kul som det var då som det är nu.
*Redigerades 8 år sedan