Kategorier
Prisjakt

CassePer

Medlem sen 2005-05-30
56
Bidrag
14
Hjälpsamröster
AOC Q3279VWFD8
4.4
(24)
2 789 kr
ett år sedan*
En väl fungerande skärm, men saknar möjligheten att höja den. Att den saknar Vesa-fäste gör ju inte saker bättre :S
*Redigerades ett år sedan
Philips 246E9QJAB
3.2
(2)
2 år sedan
Helt OK för priset (1390 kr Webhallen)
Icy Box IB-3664SU3
1.8
(1)
4 år sedan*
Jag har nu haft denna box som ett extern lagringschassi i drygt något år. Boxen verkar tyvärr inte fungera som den ska. Den har mestadels varit kopplad på min router för att man ska kunna nå lagrad data externt via FTP samt lokalt via LAN. Boxen går såklart ner i stand-by av och till men tyvärr har den inte alltid vaknat till liv när man velat nå data på boxen. Ibland har jag kopplat den till min laptop (Windows 10) för att snabbare kunna föra över data när det varit större mängder, eller när jag behövt strukturera om data mellan hårddiskarna. Boxen har lyckats ha sönder två hårddiskar under denna tid (ja, jag skyller på boxen tills motsatsen är bevisad). På något sätt har boot record sabbats och man kommer inte längre åt diskarna, om man nu inte vill formatera om dem. Jag har lyckats rädda en del data, men tyvärr inte allt. Ett klart minus är att boxen inte stöder hot swap, utan man måste stänga av boxen först. Sedan kan man fundera om boxen verkligen klarar av att hantera Windows "Quick removal policy", eller om det är därför diskarna har sabbats. När den en gång fungerade som jag (det) var tänkt så var den helt OK. Bra format, kanske lite högljudd, men då den stod i ett (luftigt) skåp under trappan så stördes man inte. Ska nu leta efter en annan lösning, eller vågar jag mig på ytterligare ett extern lagringschassi?
*Redigerades 4 år sedan
Philips SHB9850NC
3.3
(53)
4 år sedan*
Har precis lämnat tillbaka mitt andra par. Båda har gått sönder då plasten i bygeln spruckit. Har visserligen använt dom (var)dagligen på kontoret, men kvaliteten är under all kritik. Ljudet har varit helt okej men ett litet "surr" när endast ANC varit på, som visserligen "försvinner" om man sätter på lite musik.
*Redigerades 4 år sedan
Jabra Revo Wireless
4
(19)
6 år sedan*
Dessa lurar har jag nu haft ett bra tag och de kommer få vara kvar (trots att jag letar efter ett par nya). De har ett grymt bra ljud för att vara on-ear lurar, men har tyvärr några minus. Plus: + Underbart bra ljud + Trådlösa (men fungerar även bra med "tråd") + Djup och skön bas + Sköna att ha på sig + Grymt snygga (min åsikt) Minus: - Är inte fan av touchkontroller - Mikrofonen verkar suga upp varje litet ljud, så pass att jag har dem i mute under telefonmöten. när jag inte ska prata (ibland även när jag börjar prata ;) - Sitter inte riktigt fast på huvudet (så headbangning uteslutet) - Appen!?! Avinstallerade snabbare än kvickt - Kåporna går inte att vrida
*Redigerades 4 år sedan
Plantronics BackBeat Go 2
3.3
(14)
629 kr
4 år sedan*
+ Helt OK ljudmässigt - Sitter inte så bra i mina öron - Lite för utstickade - Inte så bra bluetooth. Störs av elmaskiner (t.ex. häcksaxen)
*Redigerades 4 år sedan
Plantronics .Audio 655
2.8
(1)
430 kr
4 år sedan*
Fungerar helt OK, men de har dålig "padding" och klämmer därför ganska rejält över öronen
*Redigerades 4 år sedan
Sennheiser PMX 680 Adidas Sports
3.4
(5)
6 år sedan*
Dessa lurar har ett bra ljud och en skön bas (för sin storlek). Att kabeln är delbar är bara bra då jag använder Sony SBH20 för att göra dom trådlösa under löpning. Skönt att slippa dem stora "klumpen" på sladden.
*Redigerades 6 år sedan
Sony SBH20
4
(96)
6 år sedan*
Har haft två (eller tre) av denna hörlur. Gillar konceptet och de ger ett helt OK ljud. Man kan ju även byta lurarna beroende på vad man ska göra och ändå få trådlösa lurar :) Stör mig dock lite på att själva clipset kan skava på halsen om man fäster den i tröjkragen, vilket jag gör när jag sportar med dessa (byter då lurar till mina Sennheiser PMX680 Adidas Sports)
*Redigerades 6 år sedan
Sony MDR-XB950BT
3.7
(36)
6 år sedan*
Gillar dessa ljudmässigt, men med basförstärkning så kanske det blev lite för mycket även för en basdiggare som mig. Tyvärr kunde jag bara ha på mig dom dryga halvtimmen innan de började vara obekväma. Kunde dock sälja dom vidare till en kompis som gillar dom skarpt. Använder mina Jabra Revo Wireless under tiden jag letar vidare...
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1