Kategorier
Prisjakt

DrakeMan

Medlem sen 2005-02-20
198
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Devoniq Audio Envy
3.4
(58)
2 år sedan
Bra förpackat, mycket tillbehör, bra ljud och bra batteriliv bra bas. Trevlig kille som säljer, rekommenderas!
Honor 9 (4GB RAM) 64GB
3.7
(21)
4 390 kr
3 år sedan
Rent skräp, laggar i UI och vid start av rena basic-appar. Touchen når inte ut i kanten, plus att den inte är särskilt bra i responsen rent allmänt, ex vid swipning när jag skriver. Måste startas om varje dag. Fördelar är få: väldigt bra batteriliv och prestanda, snygg för vad det nu är värt. UNDVIK. Även om du får den nästan gratis, som jag fick från Comviq, så är den inte värd ens det.
Degauss Labs Noir X-Plug
4.2
(2)
5 år sedan*
Grymt ljud, fin finish, sober design och en fantastisk kundservice som gör allt de kan för att du ska trivas och få ut mesta möjliga upplevelse för pengarna. Köp och glöm bort vad det kostar, de låter bättre och bättre ju mer man spelar de. Har faktiskt inget negativt att säga, möjligen är programvaran inte världens enklaste att förstå sig på med en gång. Men vadå, det sänker inte betyget en hel stjärna, vissa företag och deras produkter är nästan en gåva för konsumenterna. En sista grej, fast de är så gedigna tynger de inte i öronen det minsta. Det är lätt att glömma att man har de på sig tom kabeln är bra, dubbeltvinnad och trasselfri. Inte fanboy, men vissa grejer och tillverkare är värda ett så här långt och uttömmande positivt omdöme.
*Redigerades 5 år sedan
Lenovo ThinkPad L440 20AT0030MS
3.5
(1)
6 år sedan*
Toppbetyg på allt, vissa reservationer: Ful dator, om du bryr dig om sånt. Snålt med bara 4 GB RAM, det bryr sig de flesta om (köp till en fyra för 300 spänn på Dustin). Minus en stjärna för det. Förresten, nästan minus en stjärna till för den fullkomligt irriterande lösningen att inte ha F-tangenterna låsta på F1-12 utan man kan bara komma åt Fn-funktionerna enkelt. Trodde jag: kolla tangentbordet i kontrollpanelen för att få legacyfunktion i vänstra fliken. Men, man lär sig. Det går att skifta Fn och Ctrl, så ingen stjärna bort för det. Klantiga användare som inte vet vad Bios är går bärsärkagång över att Fn sitter där Ctrl är på vanliga tangentbord. Ruttet ljud också, men vadå. Nio stjärnor för resten, bland annat: Bra skärm Mycket bra och lättanvänd fingeratrycksläsare Ok hårddisk, ok storlek 500 GB Superbatteri Smart laddarkontakt Grüm prestanda Inga snabbknappar (se dock ovan) Känns oerhört gedigen och underbar att skriva på Grümma säkerhetslösningar Det allra bästa är att jag fick den som demoex på Dustinhome för under 3500. Får operativ gratis från skola,så det var ju winwinwin. Fast det var drygt att installera drivisarna manuellt. Ta bara den för USB och Wlan och packa upp, sedan finns en util som uppdaterar allt i ett svep. Slipper du starta om datorn fem gånger. Som jag.
*Redigerades 6 år sedan
LG G Pad 8.3 V500 16GB
4.3
(30)
7 år sedan*
Bästa platta jag använt, toppen med 8,3"-skärm. Kackiga högtalare enda nackdelen. Fick loss den för 1840 från DH med rabattkod och demoex.
*Redigerades 7 år sedan
Acer Iconia B1-710 8GB
3.5
(4)
7 år sedan*
Fick loss en sådan här för 549 på Elgiganten, demoex plus wrap plus nyhetsbrevskod om vardera 50 kronor. Svårt att inte ge en åtta minst till det priset.
*Redigerades 7 år sedan
HP Pavilion HPE H9-1210eo
3.3
(1)
8 år sedan*
För (utan särskild rangordning): Bra support! Tyst dator, nätdelen låter heller inte mycket Super-grafikkort GTX680 med 2Gb Ivy Bridge 3570k Många Usb 3 och 2 på lite olika håll runt lådan, bla ovanpå Smart lösning på locket med lite konkavt stuk för att förvara USB-minnen och lösa småprylar utan att de försvinner eller glider ned på golvet Rätt snyggt, litet (se dock nedan) och lågmält chassi med lite ljuseffekter Wifi inbyggt Viss överklockningsbarhet (se dock nedan) HP bjuder på Win 8 tom januari, snabb behandling av återbetalningen, lite trassel med registreringen funkade först tredje gången på M$ sajt Inte kollat kylningen, vanlig fläkt och rejäl fläns (kanske återkommer) Snabb leverans från HP, många betalningssätt inkl. AMEX Emot (rangordnat enligt mig): Omöjligt trång inredning och osnygg kabeldragning á la risbuske *En* enda sata strömkabel ledig den som finns är ca 5 cm från 5 1/4-facket med DVD Starkt begränsad överklockningsbarhet - bara på kärnornas ratio Plastigt chassi till max, dock låg vikt Dvd utan Blu-rayuppspelning Pinsamt liten disk: 1 Tb Bloatware Måste skapa egna återställningsdiskar (HP skickade mig dock de gratis, programmet var inte installerat på min burk) Hittade inte nåt sätt att återställa medföljande licens till SSD på ett enkelt sätt, tur Pellesoft finns Ett sista gnäll: Tangentbordet och musen som medföljer skulle knappt en loppis ta emot, skäms HP! Lägg in en Ssd för allt i världen HP, i den här prisklassen och med den här målgruppen! Dock: Hyfsat bra köp ändå. Kolla runt priset först jag gav 9300 med frakt, tänker du inte bygga ut med minne eller disk eller överklocka är det ingen fara med användarupplevelsen; tuta och kör. Jag själv lade in en 256 sata 3 ssd och en till 1,5 Tb Wd Green plus 8 Gb minne till. Dvs jag lade ut ca 3 000 till. Men som den flyger! =)
*Redigerades 8 år sedan
Jays a-Jays Four for iOS
2.9
(109)
8 år sedan*
+ Bra och snygg förpackning + 5 storlekar på öronpluggar That's it. Allt annat är mindre bra till rent kasst, fast det är klart Om jag hittat en storlek som passade och Om jag fått ett par som gått igenom kvalitetskontrollen dvs båda hörtelefonerna fungerade och så - så kanske jag bara hade tyckt de var alldeles för dyra. Men det är sant, kablarna verkar inte trassla sig, därav tvåa i betyg.
*Redigerades 8 år sedan
Acer Extensa 5630EZ-432G16Mn (LX.ECX02.033)
3.3
(1)
11 år sedan*
Överraskande bra valuta för pengarna! Stabilt rätt och stilrent chassi, bra kurvad tangentbordslayout och faktiskt helt ok panel för pengarna. Kan inte finna några direkta nackdelar. Lätt att uppdatera hårdvaran via win update. Enda skulle vara att den saknar HDMI och E-sata, men för priset? Nej så utrustad som man kan begära. Aningens liten hd, 160 GB, men man kan faktiskt inte få allt för 2900 som jag gav för min. EDIT: -1 stjärna för ingen kortläsare.
*Redigerades 11 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Bra
11 år sedan*
Helt ok,men som alltid när det är något är det asjobbigt att komma i kontakt med DH. Aldrig svar på mejl och en halvtimmes telefonkö. Inte heller ringer de upp om man väljer det. Sajten är ok, priserna rätt så bra, studentvillkoren är fina. Men, som sagt, kundtjänsten.
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1