Kategorier
Prisjakt

The Absorbant

Medlem sen 2005-02-04
382
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Minority Report
3.9
(38)
69 kr
2 år sedan
Både Tom Cruise och Steven Spielberg gör bättre ifrån sig än vanligt, och det här är en helt okej adaption av en Philip K. Dick-historia, även om det gjorts betydligt bättre
Samsung UE65H6475
3.5
(3)
3 år sedan*
Jag kan bara hålla med Tommy__0 här nedanför. Fantastisk färgåtergivning och skärpa efter viss kalibrering. Till och med svärtan blir bra om man drar ner bakgrundsljuset. Det stora problemet stavas just snabba rörelser. Stänger man av Samsungs motion-teknologi så hackar det, men slår man på den så dröjer det innan den kommer igång. Ett exempel är om jag tittar på en blu-ray med snabbt rullande eftertexter. Då är de först hackiga, tills TV:n plötsligt "kommer på" att något rör sig snabbt vertikalt, då hoppar bilden till lite och eftertexterna börjar flyta på. Samma sak gäller i film eller spel då saker rör sig snabbt i sidled. Det förtar mycket av helhetsintrycket av en annars MYCKET bra TV med oerhört bra bildåtergivning, djup i 3D-material, bra smart-funktioner och så vidare. Att en så liten detalj som rörelseteknik ska vara ett problem på den när jag aldrig upplevde några svårigheter med min fem-sex generationer äldre LE52B755 är skamligt!
*Redigerades 3 år sedan
Flykten Till Framtiden
3.5
(3)
49 kr
4 år sedan*
Filmen är underbar, en av Malmros bästa, men den får bara 7/10 eftersom SF är så fruktansvärt snåla att de inte kan lägga med minsta tillstymmelse till extramaterial! Uruselt!
*Redigerades 4 år sedan
12 Monkeys (US)
4.1
(21)
4 år sedan*
Underbar apokalyptisk framtids-/tidsrese film av ex-Pythonen Terry Gilliam med ovanligt välspelande Brad Pitt och Bruce Willis i huvudrollerna!
*Redigerades 4 år sedan
Trademax
Bra
(500+)
Bra
6 år sedan*
God kommunikation, bra priser, snabb leverans och hög kvalitet med tanke på priset. Ett litet minus för att man inte kan testa alla sängmodeller i butiken.
*Redigerades 6 år sedan
E.T. - Special Edition
3.9
(131)
98 kr
13 år sedan*
Rar sci-fi-komedi om vänskapen mellan en liten pojke och en utomjording! Filmen håller fortfarande och utgåvan är fantastiskt bra med mängder med extramaterial och väldigt bra restaurerat ljud och bild! Det ska dock tilläggas att det inte är ett DTS ES-ljudspår, som det står på fodralet, utan vanlig DTS.
*Redigerades 6 år sedan
Oppo BDP-83
4.8
(12)
8 år sedan*
Funkar otroligt bra till både Blu-ray, DVD, SACD, DVD-A och HDCD. Bildbehandlingen gör att DVD:er nästan når upp till Blu-ray-kvalitet uppskalade. Efter några månaders testande med att köra all musik i stereo via den dedikerade stereoutgången kan jag konstatera att den även lyckas med konststycket att (med knapp marginal) spöa Pioneer-recieverns inbyggda DA.
*Redigerades 7 år sedan
Dual CS 5000
3.7
(4)
8 år sedan*
Jag flyttade över Ortofon OMB-10:an från NAD:en jag haft tidigare och de är verkligen gjorda för varandra. Jag uppgraderar nog till en Stylus 20 eller 30 så småningom. Den passar mycket bra ihop med Cambridge 551P RIAA-förstärkare. Uppdatering: Jag har bytt till en Stylus 30, köpt på eBay. Spelaren och RIAA-steget lirar mycket bra ihop, men jag behöver nog ännu lite mer hjälp med att kalibrera pickupen med hjälp av en ordentlig protractor. Hursomhelst en mycket prisvärd spelare!
*Redigerades 7 år sedan
Hassel - Privatspanarna
1.5
(1)
8 år sedan*
Efter Förgörarna, som faktiskt lyckades med att vara karaktärerna trogna trots de åtta åren sedan senaste TV-filmen och sju sedan boken kom ut, såg jag fram emot en ny Hassel-film när Privatspanarna började diskuteras. Jag blev lite orolig när jag läste att den inte var baserad på någon av Olov Svedelids fantastiska böcker, men tyckte att idén med att Hassel på äldre dagar blivit privatspanare med intresse för Palmemordet lät intressant. Även idén att filma den på BETA så det skulle se ut som de gamla rekonstruktionsfilmerna lockade. Tyvärr infrias precis noll och intet av de förhoppningar man har på en ny Hasselfilm. Det enda filmen har gemensamt med de riktiga är namnet på karaktären och skådespelaren Lars-Erik Berenett. Filmen är, till och med i sin dokumentära karaktär, väldigt slött klippt. Onödigt slött. Den ligger kvar på bilder långt efter det som skulle hända i scenen redan hänt. Skådespelarinsatserna, förutom en jurist och Hassel själv, går mellan urusla och tråkiga. Hassel själv är inte ens en skugga av sitt forna jag. Vad värre är, de har förstört karaktären. Varför skulle han varken ha kontakt med Virena eller Elin, han som var en sån varm familjefar? Var är bäste vännen Simon? Var är vännerna Pelle och Myrna? ALLT Hassel gör, utom ett samtal till färdtjänsten, frångår helt och hållet karaktären i böckerna och filmerna. Ovanpå allt detta verkar inte ens ett manus ha skrivits. En film med Hassel som privatspanare, där han nystar i något gammalt spår (exempelvis polisspåret), kör fast och inser att han inte kan bevisa det han hittat - det kunde varit något. Den här filmen har ungefär fem olika scener. Den längsta är en utdragen, helt poänglös rekonstruktion av mordet på plats. Summa summarum: Den här filmen vill ingenting, gör ingenting och är ingenting. Undvik den som pesten om ni gillat de tidigare Hasselfilmerna, om ni inte gillar att bli arga.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1