Prisjakt

iolle93

Medlem sen 2011-12-29
16
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Riva Audio Arena WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
5
(3)
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har haft den i ett par månader nu. Har den som kökshögtalare för både musik och podcasts. Den är mycket kraftfull och fyller mitt kök med härligt ljud. Som tidigare recensent påpekar så är det värt att dra upp treble med tre steg för att göra ljudet lite klarare. När det är gjort låter den dock mycket bra. Det absolut bästa med den är friheten jag har med den. Jag kan använda Spotify Connect, Chromecast, DLNA, Apple Airplay och till och med koppla in ett USB-minne som kan spelas via appen eller koppla in den direkt med en 3,5 millimeter kabel. Den friheten jag har att koppla in olika ljudkällor är en av anledningarna till att jag valde Riva framför konkurrenterna och det ångrar jag inte en sekund. Rekommenderar starkt!

Sansaire Sous Vide Machine
Full Star 1
4.7
(12)
1 449 kr
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fantastisk maskin! Den är lite plastig men fungerar riktigt bra och är enkel att använda.

Pro Evolution Soccer 2016 (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
3.7
(3)
89 kr
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Utmärkt fotbollsspel med magisk spelkänsla! Spelets svagaste punkter är licenser men också till viss del onlineaspekten, som inte alltid är stabil och som sällan har särskilt många användare.

Poly BackBeat Pro Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.3
(41)
1 989 kr
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Ett riktigt bra par trådlösa lurar! De erbjuder riktigt bra ljudkvalitet även om basen kan kännas lite väl överdriven. Själv föredrar jag ändå det lie varmare ljudet i Backbeat Pro framför exempelvis Sennheisers MM-550X-lurar. När det gäller funktioner finns det inget annat headset som kommer upp i Plantronics kvalitet. ANC som kan stängas av, Bluetooth Class 1, Apt-X Low latency, automatisk pausning när man tar av sig hörlurarna, en 3,5 mm hörlursuttag, lättanvända knappar och rattar samt otrolig batteritid ger oss en underbart bra produkt. Den enda stora nackdelen är lurarnas vikt. De är betydligt större och klumpigare än många konkurrenter. Om detta inte är ett större problem för dig är BackBeat Pro de bästa trådlös Bluetooth-lurarna med regleringsbar ANC på marknaden i dag. Med ett pris under 2 000 kronor är det ett utmärkt köp.

HP Chromebox CB1-030no
Full Star 1
4
(1)
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Imponerande liten dator. Otroligt mycket kraft i ett så litet paket. Den är välbyggd och det finns gott med tillgängliga portar. Den är också lätt att använda som hemmabiodator. En skruv kan skruvas ut, vilket tar bort skrivskyddet och OpenELEC kan installeras vid sidan om Chrome OS. Tillsammans med Pulse Eight HDMI CEC adapter blir den en utmärkt liten hemmabiodator som klarar Full HD-uppspelning (MKV etc.) utan några som helst problem, även över nätverk. Du som vill använda den som persondator kommer mötas av en kapabel liten dator, för sitt pris. Dess inbyggda 4 GB RAM-minne gör den bättre än många andra alternativ i samma prisklass och format. Den enda stora nackdelen är Chrome OS. Ett bra operativsystem men vissa brister kan vara irriterande, så som brist på stöd för utskrift direkt till USB-skrivare.

Bluepower
Dålig
(3)
i
iolle93
16 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

Relativt bra priser men annars dåligt. Långa leveranstider, produkter i butiken som inte längre existerar och fel produkter vid leverans.