Kategorier
Prisjakt

umj

Medlem sen 2011-06-26
42
Bidrag
44
Hjälpsamröster
Samsung Xpress SL-M2026W
3.3
(24)
1 199 kr
3 år sedan*
Hyfsad när min laserjet 1600 gick sönder börja göra sitt med sina år på nacken, så köpte jag denna nyligen fick dock lite fel, och datafel i början så ryckte dock ut strömkablarna till skrivaren, sedan fungera allt och sätta upp Wi-FI börja fungera också, WI-Fi har dock varit riktigt stabil för mig har läst omdömena om detta men antaligen har de för klena routrar som inte kan hålla driften på dem. Den kommer också sänka utskriftskostnaderna för mig sedan gått från färglager till svartvit, dock hade man väl sätt att Samsung hade inkluderat AC på WI-FI så man hade kunnat köra den över 5Ghz bandet, hade inte gjort priset att öka dramatiskt med sätta in ett AC istället än N modell på den trådlösa. Nu får vi dock se hur länge denna håller, men för priset så är det en riktigt fin laser även provat skriva ut ett par fakturor redan.
*Redigerades 3 år sedan
Google Nexus 5X H791 32GB
3.2
(66)
2 799 kr
3 år sedan*
Katastrof telefon som lider av bootloops problem.
*Redigerades 3 år sedan
Microsoft Office 365 Personal Sve
3.7
(2)
429 kr
4 år sedan*
Helt klart en klockren produkt dock tycker jag är märkligt att licenserna tiderna varierar ibland får man bara drygt 10 månader förra året fick jag det, denna års förnyelse gav mig hela 14 månader, sedan att den inte förlänger abonnemanget från mitt nuvarande datum utan den förnyas från det datum man aktiverar det ifrån.
*Redigerades 4 år sedan
Fyndiq
OK
(500+)
Dålig
4 år sedan*
Fick varan som planerad på sista leveransdagen, problemet med varan dock sa att den skulle hålla 6 kort men den inte kunde hålla 6 kort utan bara 4.5 kort, vilket gjorde att man inte fick ner alla sina planerad kort så man får stå betala retur frakten tillbaka, när varan felade, man borde inte behöva betala när produktinformationen inte stämmer med produkten.
*Redigerades 4 år sedan
nVidia Shield Controller (Android/PC)
3.4
(5)
4 år sedan*
Kör denna kontroll med kabel till de flesta steam spel fungerar fint med Windows 10 drivrutinerna är signerad av Microsoft så dem automatiskt hämtas vid anslutning dock skulle jag uppskatta att dem fick ta del av Bluetooth anslutning även på datorn och den passar dessutom perfekt i min hand.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung 950 Pro Series MZ-V5P256BW 256GB
4.3
(8)
5 år sedan*
Extremt bra SSD, dock har den extremt fet temperaturer upp mot 100 grader kan den bli, och få till och med Samsung programvara Samsung Magician att larma. Kan mycket väl vara min disk också som är konstig, 48 grader i idel läge och Over Provisioning gör den verkligen prestanda mesigt men synd att man losar 26GB med OP. Men kommer ändå att införskaffa mig ett till av dessa och köra RAID lösning. Vore ett big + om ingenjörerna som utvecklade dessa SSD att dem hade haft kylning på dessa, för när den sliter och skriver så kan man allt nog förvänta sig larm, om man har Samsung programvara installerad för Fireware uppdateringar och sätta OP och så vidare.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 3