Kategorier
Prisjakt

misewixe

Medlem sen 2011-06-23
3
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Devoniq Audio Envy
3.5
(57)
2 år sedan*
UPPDATERING: Slog till på februari-kampanjen och beställde samma lurar igen. Efter 1 månad meddelar Devoniq att lurarna är försenade. Idag finns inte företaget kvar. Ingen möjlighet till kontakt. PayPal claim är redan igång. Synd! Helt klart best bang for the buck. Positivt - ljudet är bra, även på hög volym. - små bågarna som håller lurarna på plats känns inget även efter haft på sig dem hela dagen. - menyernas användarvänlighet. Känns logiska. - batteritiden - laddtid - medföljande case - ip klassad för fukt och regn - w års garanti på Negativt: - skulle vilja ha haft någon bättre motvikt på vänstra sladdsidan. - lite fler extra-pluppar, stort + dock för extra par av öronsnäcksbågar. Efter en veckas användning är jag supernöjd. Funderar på vilka jag ska dela ut dessa till som julklapp. Har inte mixtrat något med equalizer än, blev bra right out of the box. Kör dem med min gamla S6 edge. Inköpt på devoniq direkt. Beställde fredag förmiddag. Måndag hade jag lurarna i handen.
*Redigerades 6 månader sedan
Sapphire Radeon HD6850 HDMI DP 2xDVI 1GB
4.5
(16)
9 år sedan*
Härligt budgetkort med överraskande kapacitet! Kör detta kort tillsammans med följande setup. Phenom II x4 995 BE CPU, Gigabyte ga880-ga moderkort, 8GB Corsair RAM Corsair 750W Nätagg Kortet är någorlunda tyst och sval. Har inte klockat det ännu så jag kör den "right-out-of the box" Kör Battlefield 3 i ULTRA settings med en fps mellan 49-30. Snittet ligger runt 36 fps... iofs på en skärm som bara har 1366x768 i upplösning. Seperat Molex till PCI-e strömadapter medföljer och även 1 DVI till VGA adapter OBS: Kortet tar upp 2 platser pga av tjockleken. I mitt chassi (Fractal Design Define r3) sitter den bra, har ett pci-ljudkort på moderkortet som sitter 1,5 cm under grafikkortet så det var ingen fara där inte. Köpt på pixmania!
*Redigerades 9 år sedan
Sennheiser PX 100-II
4.3
(17)
9 år sedan*
Valet stod mellan dessa och ett par Koss Porta Pro. Under 500 hundra-lappen så finns det inga andra alternativ tycker jag som är något av en audiofil. Köpte dem på hifi-klubben som även lät mig provlyssna innan köp. Har lyssnat på pappas Sennheisers sedan 80-talet och man märker direkt att deras lurar är genomtänkta och av hög kvalité. Jag ville ha ett par lurar som jag kan ha vid datorn (spel, musik och film) och även ta med mig ut någon gång ibland, då in-ear-pluggar bara förstör hörseln så föll valet på dessa. Efter att ha provlyssnat på px100 II så fanns liksom ingen tvivel. Observera att jag bara lyssnat på dem i något dygn, men tydligen så ska ljudet bli ännu bättre efter man lyssnat in dem i någon månad eller två. + fantastisk ljud och volym även på inbyggda ljudkortet på laptoppen + ljudbilden är bred och jämn, basen är naturlig + metall på insidan av plasten = hållbar + otrolig lätta och sköna på öronen även efter många timmars användning även för mig som glasögonbärare + hopvikbara så att man kan ta med dem i påsen som följer med kartongen + stort plus för att sladden bara sitter på en av lurarna vilket minskar trasslet. På KPP sitter de på båda sidorna + den inställda huvudstorleken stannar i dess position även när du tar lurarna av dig och inte som på KPP där du får ställa in dem varje gång du tar lurarna på dig. Några minusar: - hörlurssladden är lite för klen och tunn vilket kan vara ett orosmoment för vissa. - Det följer inte med någon phono-adapter för stereon - hörlurssladden är för mig lite för kort (1,25m) så den räcker inte hela vägen till datorn. - Då lurarna är "öppna" så kan personer i din omgivnming även höra vad du lyssnar på t.ex. bussen etc. Väl värt pengarna och jag lovar du blir förvånad.
*Redigerades 9 år sedan