Kategorier
Prisjakt

e_kauf

Medlem sen 2011-05-21
27
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Sony WH-XB900N
3.9
(21)
1 499 kr
4 dagar sedan*
Om du är ute efter brusreducering funktion så denna produkt är inte för dig. Uppkopplingen är inte den bästa heller. I övrigt är + Bra ljud kvalitet och nivån + Mycket bra batteritiden + Skönt i huvudet + Microfonen funkar okej vid samtal Jag köpte för 1790 men jag tycker att den borde ligga runt 1290 kr. Bara så att du vet! - Konstruktionen och utseende är acceptabelt Lycka till med köpet!
*Redigerades 4 dagar sedan
JBL Synchros E50 BT
3.6
(14)
ett år sedan*
Har haft den i mer än 2år utan något problem. Batteritiden håller som utlovad och ljudet är helt okej. Lite besvärligt att para med andra enheter. Det är inte den skönaste hörlurar dessutom är den lite för tung. Rekommenderad pris är 600kr! - Det är lite besvärligt att genomföra samtal, man måste prata lite högt "skrikar" för att kunna bli hörd av andra parten.
*Redigerades 6 månader sedan
Philips 276E8VJSB
3.9
(30)
2 975 kr
9 månader sedan
Köpte skärmen i början av Corona tiden för att kunna jobba hemifrån och förväntade mig en prestanda skärm som kan klara tunga grafiska program. Jag har använt skärmen i två månader och tänkte skriva omdöme som baserad på mitt behov och upplevelse samt pris. + Mycket skön och ergonomisk för ögon + Kompakt och slimmad design (tänk om du har mindre arbetsbord) + Enkel installation + lätt konstruktion. Stav i aluminium men resten är plast Som alla andra produkter har denna själklart nackdelar men jag anser att skärmen täcker mitt behöv och är helt nöjd med den. BEHÖVER du vekligen en 4K-UHD skärm med så hög upplösning?
HP Prime Graphing Calculator
4.1
(4)
1 320 kr
ett år sedan
Köpte denna för 1299kr och förväntade mig bland annat ett robust mjukvara. Efter två månader började strula lite till slut så löste det sig genom att uppdatera firmware. Det har varit absolut bättre om jag hade köpt Casio för 599kr och helst inte färgskärm som har relativt lågt upplösning i förhållande till dagens mobil! Jag.vill inte avråda dig av att köpa den men tänk på detta innan du köper en kalkylator med färgskärm. Däremot så är denna produkt snabbare än Texas Nspire både vid uppstart och vid beräkning dessutom har den snyggare och bättre konstruktion. 3,5 stjärnor är rättvis omdömde
Crucial MX500 2.5" 7mm 1TB
4.7
(7)
1 149 kr
2 år sedan
Denna SSD blåste ett nytt liv på min gammal dator. Prisvärt enhet om du vill uppdatera din datorn då tänkte inte lägga 13000kr för att köpa ny datorn. Efter att jag bytte HDD till SSD märks stor skillnad när datorn startas upp. + Enkel att montera + inget problem uppstor efter Colne den gamla HDD + Prisvärt
Bosch MUM59M55
2.9
(3)
3 458 kr
2 år sedan*
Har använt den i tre månader och jag ser inte så stor fördel med att ha den i mitt kök iaf. Jag trodde att det här apparat är oumbärligt i köket men i praktiken kommer man fortfarande att knåda med kniv och andra köksredskap för hand. Priset är lite för mycket och den saknas viktiga delar som mixerbägare. Konstruktionen är bra och tillverkad av bra kvalitet. Jag rekommenderar inte högt den till er som har lite extra förväntningar med avseende på priset.
*Redigerades 2 år sedan
Sony DSX-A410BT
4.5
(4)
995 kr
2 år sedan*
Överraskad att den är så bra dessutom billigt. Funkar otroligt fint i min bil. Köp utan tvekan!
*Redigerades 2 år sedan
Philips Series 7000 MG7770
3.8
(1)
1 056 kr
2 år sedan*
Jag köpte denna och är mycket nöjd med köpet. Jag som har använt och provat många olika varianter av hårklippare så kan jag med hög sannolikhet att rekommendera den och speciellt för dig som klippa hemma eftersom den har Fade-cut kam. Jag skriver här min resonemang i form av punkter. + Vattentålig ++ Fade -cut kam + Lång batteritid + Multi funktioner ++ Mycket bra väska som medföljer Obs: jag skriver bara utifrån produkt och användnings perspektiv, själv tycker att 1499kr är lite för dyrt men det värt ändå att ha den.
*Redigerades 2 år sedan
Lenovo IdeaPad 320S-13 81AK007WMX
3.8
(2)
2 år sedan*
Testade genom att köra tunga program då klarade datorn prestationen utan anmärkningar. Köptes från Dustin för ca. 6000 och min omdöme som jag skriver här är baserat på priset jämfört med andra varianter. + snygg, lätt och har bra byggkvalitet + bra batteritid + Core i5, 8250U - låg ljudkvalitet Den duger alldeles utmärkt för kontorsarbete eller som studerande då rekommenderar jag den. Men om du efter en speldator så avråder jag dig av att köpa den pga grafikkortet.
*Redigerades 2 år sedan
Braun Series 9 9290cc
4.1
(41)
3 år sedan*
- Blev besviken av denna produkt som många andra tycker briljant. Köper man en dyrt vara förväntar man att produkten håller sitt löfte. Har använt den 6 ggr och fick hudirritation och riktig smärta runt halsen. Enligt instruktionen skall man känna skillnad efter tredje gång. Fick reklamera produkten och då fick pengarna tillbaka efter 2 månad. - Batteri indikation är inget som det står på bilden utan bara en streck och inget siffra. Däremot finns några positiva sakar som tänkte nämna + Väldigt tyst och skönt i handen. + Rakning blir som hyvel + Fungerar i torr och våt miljö ** Rekommendation: har du hudirritation och vill du bli av så rekommenderar jag absolut inte denna produkt.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1