tankboss

Medlem sen 2011-02-05
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Audioengine A5+
4.3
(22)
3 890 kr
7 år sedan*
Riktigt bra ljud för pengarna, har haft dessa tillsammans med Audioengine D1 i strax ett år. Förutom musik och spel så passar de utmärkt till film, striderna i "Band of Brothers" är äckligt bra. Oroa er inte för att skaffa en extra sub, de här klarar sig utan. Visuellt finns det inte mycket att klaga på men de är inte världens sexigaste, ganska stilrena dock. Update: Efter ett tag började potentiometern agera underligt, ibland när du sänker volymen så höjer den istället - väldigt störande. Knapparna på fjärrkontrollen har torkat sönder, dåligt material.
*Redigerades 6 år sedan
Linksys WRT54GL
4.5
(125)
607 kr
6 år sedan*
Friskrivning: Använder Tomato firmware. Väldigt stabil router med kvick UI och mycket funktioner, min har stått på i tre år och jag har aldrig behövt starta om den. Tyvärr inte jättesnabb så om du har 100 Mbit så bör du titta efter en annan produkt.
*Redigerades 6 år sedan
Sony Bravia KDL-42W653A
4.1
(5)
6 år sedan*
Mycket prisvärd TV med bra svärta och färgåtergivning, inga problem backlight bleed eller clouding. Fungerar perfekt för den spelintresserade då den har låg input lag. Den har dock enbart två HDMI-portar (skaffa en splitter om du har behov av fler) och saknar VESA-fäste om du vill montera på vägg (följer med annan typ av montering för detta ändamål).
*Redigerades 6 år sedan
SteelSeries QcK Mini
3.8
(24)
79 kr
8 år sedan*
Trevligt material men är allt för tunn och ligger inte stabilt på bordet. Jag märker även av att musen rycker till ibland när jag spelar (MX510, Quake 3), något som jag inte kände av med min gamla musmatta (billigt skräp från Clas Ohlson). Men.. man får vad man betalar för.
*Redigerades 8 år sedan