Prisjakt

danles

Medlem sen 2011-01-04
34
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Xtreamer SideWinder
Full Star 1
4.3
(38)
d
danles
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har Popcorn A-100 i två år. Xtreamern är mer genomarbetad. Den fyller mina krav på att kunna spela de flesta förekommande format. Använder USB-hårddisk som kopplas in på baksidan av spelaren. Det finns två USB uttag. Kan även köra ut ljudet via rca till min analoga receiver. En kanonprodukt till väldigt bra pris!

Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices
Full Star 1
4.4
(59)
d
danles
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bra, prisvärd och väl fungerande produkt. Har man väl en gång parat ihop den med t.ex. telefonen så ansluts den utan att man behöver gå fram och trycka på någon knapp eller liknande. Är väldigt nöjd, och vilket pris!

Sony Bravia KDL-40EX724
Full Star 1
4.8
(4)
d
danles
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Gillar kvalitetskänslan i Sony´s produkter. Det är gediget och känns påkostat. En modern, tunn, snygg LED-TV för under 8000:-. En TV i mellansegmentet. + Bilden. Svärta, skärpa och flyt. + Matt skärm (Mindre reflexer) + XE724 har samma gränssnitt som Playstation 3 vilket jag gillar. + Hårddiskinpelning av TV-sändning via USB. + Uppspelning av AVC(HD), DivX, H.264, MPEG1, MPEG2, MPEG4, Xvid - 3D-glasögon följer tyvärr inte med. - Internetbrowsern är inte snabb så den är mindre bra. - Ej bakgrundsbelyst fjärr. Jag har ingen direkt erfarenhet av 3D-bild mer än den i butik. Har köpt glasögonen men de är för mörka. De är som solglasögon så mörka. Enligt tester är är detta ingen utpräglad 3D TV. Jag provade LG´s 3D TV i butik och det var verkligen 3D känsla som hette duga. Enkla lätta plastglasögon utan batterier är riktigt smidigt. Kör trådlöst nätverk och det var inga problem att hitta. Har inte testat att streama från nätverket. Tycker det är jättesvårt att bedöma och sätta betyg på en produkt. Det finns så många aspekter att ta hänsyn till. Jag gav 7990:- på Elgiganten. Här är ett test av EX720 som är mer ingående. Här finns även rekommenderad inställning för bästa bild. Denna inställning faller inte mig i smaken. http://flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1303374989 EX724 har intern mottagare för HD sändningar som heter DVB-T2. Jag använder Boxer och jag använder den interna DVB mottagaren. Det viktiga när det gäller mottagningen är att den klarar ta emot HD-signaler via den inbyggda mottagaren "DVB-T2". Jag vill inte ha en extra HD box vid sidan om TV´n. Denna TV har just T2 mottagaren som har börjat komma i år. Denna TV kan inte ta emot HD sändningar för Satelit via interna mottagaren, då får man leta efter en med DVD-S2 mottagare. En del TV har både och men de är inte många. Är man tveksam på om man ska ha Boxer eller de något av de andra alternativen (Viasat,Canal Digital osv.) så ska man köpa en TV med både T2 och S2 mottagare.

Alcon Dailies AquaComfort Plus (90-pack)
Full Star 1
3.8
(11)
434 kr
d
danles
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Mycket bra och bekväma linser. Har testat flertalet olika märken av endagarslinser. Kan rekommendera dessa. De känns knappt efter en hel dag.