Prisjakt

kjb

Medlem sen 2004-09-11
11
Bidrag
9
Hjälpsamröster
OnePlus 9 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
3.6
(10)
5 537 kr
k
kjb
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

edit: 220126 - Blev bättre genom att ta bort skärmskyddet, men ghost touch sker fortfarande vid lägre temperaturer. La den i frysen några få minuter. Ökar betyget med en stjärna. Telefonen har initialt funkat väldig bra tills det började bli lite svalare ute. När det går under ca +8 grader och telefonen inte är i en ficka som värms upp av kroppen så slutar skärmen att svara och börjar själv reagera som att något random trycker på den överallt. D.v.s. helt oanvändbart! Detta händer varje gång jag är ute på en löprunda, cyklar till jobbet eller liknande situation. Det enda som hjälper är att värma upp telefonen ett tag så börjar den fungera igen. Ingen annan telefon jag har ägt har haft detta problemet. Inte ok! Ja som sagt annars är den ok.

Jabra Elite 65t Wireless In Ear
Full Star 1
3.9
(82)
k
kjb
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Dessa lät riktigt illa. Vassa i de högre registren, dålig bas. För detta priset är det riktigt dåligt. Tappade konstant kontakten med klockan de var kopplade till. Garmin. Lämnades snarast tillbaka. Byttes mot philips shb2505 för ca halva priset som var bättre.

Bosch WTW875M8SN (Vit)
Full Star 1
2.6
(11)
k
kjb
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har fungerat jättebra, tills den gick sönder efter drygt ett år. Vi har knappt använt den, kanske 15-20 tokningar totalt under den tiden. Den slutade helt plötligt att fylla uppsalingsbehållaren med vatten. Dvs usel kvalitet. Det verkar dessutom vara ett mycket vanligt problem med Bosch torktumlare om man läser lite på nätet. Köp inte.

Bosch MFQ4030
Full Star 1
3.9
(8)
499 kr
k
kjb
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Som elvisp fungerar den mycket bra. -Det negativa är att den som många andra boshprodukter luktar starkt kemiskt, flamskyddsmedel eller vad det kan vara. Detta är likadant efter ca 6 månader efter inköp. När man öppnar luckan till köksskåpet så känner man den fräna doften omedelbart, likaså under tiden man använder den. Och den är alltså till för att använda till matlagning och inte ha i garaget och röra om lackfärg med. Hade detta varit en billighetsprodukt från Kina så hade jag förstått varför det är fuskat med kemikalier i materialen på det sättet. Men inte en stor tillverkare som Bosch. Knappast en miljövänlig produkt på något sätt.

Trekstor SurfTab Wintron 7.0 W10 16GB
Full Star 1
3.2
(5)
k
kjb
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Väldigt enkel surfplatta, med win10! Hade inte förväntat mig så mycket men flyter faktiskt på relativt smidigt. Det är trots allt en windowsmaskin som kan köra vanliga program även om det troligen inte är så praktiskt. Förvänta dig inget exceptionellt för dessa pengar. Skärmen är lite sträv men hygglig bild och upplösningen är användbar. Bilden är såklart ganska dassig jämfört med en modern mobilskärm. Ingen av kamerorna fungerade så det blir att gå tillbaka och byta till en som fungerar. Har även haft problem med den fysiska Windows touchknappen som ibland inte svarat på beröring. Så kvaliteten är inte den högsta.

Stiga Multiclip 50 EL
Full Star 1
4.2
(5)
k
kjb
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag hade den äldre modellen som jag skänkte till föräldrarna när jag flyttade från huset. Den fungerar ännu efter mer än 10 år. Kommer med största sannolikhet att köpa en igen. +Bra klippbredd. +Det är en fröjd att klippa med eldriven maskin, ingen huvudvärk pga. bensinångor eller buller, slipp hörselskydd. +Stör inte dina grannar eller än viktigare din familj. Vem vill sprida giftångor runt tomten? +Startar alltid, du behöver inte ränna iväg till macken och skaffa bränsle titt som tätt. -Orkar inte alltid med högt gräs, det gjorde inte gamla klippo bensinaren heller. -Lite bökigt med sladden, men men behöver inte vara så klipsk för att räkna ut hur man ska köra för att slippa korsa sitt eget spår. De två negativa aspekterna är försumbara i sammanhanget. Märk väl jag är ingen miljötomte (dock inget ont om dessa personer), bara en person med lite sunt förnuft. Kommer aldrig mera att köra en bensindriven. Punkt.

Asus Xonar H6
Full Star 1
5
(1)
k
kjb
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Perfekt tillägg till alla som tex har en Asus Xonar Essence ST. Billig och bra uppgradering till flerkanalsljud :) Funkade direkt. Nu behöver jag inte längre mitt hemmabioförsteg. Kopplar datorn direkt till slutstegen.

HTC Desire 512MB RAM
Full Star 1
4.5
(352)
k
kjb
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

+Grym telefon. - Larmet funkar inte om telefonen är avslagen. - FM radion är inge vidare ljudmässigt.

Iomega Prestige Desktop USB 1TB
Full Star 1
3.7
(18)
k
kjb
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Sitter en Western digital caviar green med 8Mb cache. strömsnål. inte så himla snabb om man ska plocka ut den och ha den som systemdisk. som lagring och usb-disk (de är ju det den är!) borde den funka finfint. sval och tyst.