velinje

Medlem sen 2010-04-26
6
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Guldfisken
OK
Redigerades 4 år sedan

Beställt en akvarielampa (Leddy Smart - 6W 8k) från dem av mindre modell. Blev främst förvånad över att priset+frakt var så pass högt ~450kr. Men är glad ändå, verkar vara en modell som är svårt att få tag på inom rimlig tid. Hittade andra butiker där jag hade kunnat få den 150kr billigare, men med osäker leveranstid.

Bosch MFQ4020
Full Star 1
3.7
(27)
426 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Bra visp från en början. Vispar snabbt och tyst. Problemet som jag har fått är visparnas tålighet. Metallen i visparna böjs lätt vilket gör dem oanvändbara. Då vibrationerna vid vispning böjer dem än mer. Ser detta som ett konstruktionsfel att man inte gjort visparna tillräckligt tåliga för något de borde klara. Undvik att vispa i hårdare kärl då stötar mot kanterna riskerar att böja visparna och sen eskalerar det därifrån då visparna kommer i o-synk och slår i varandra. Vänner som köpt samma produkt har också problemet..

Emerio Waves POM-12001
Full Star 1
3.4
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

+++ För att man slipper använda olja (Varmlufts poppade och du behöver bara en ingrediens, popcorn att poppa!) Resultatet blir riktigt fina och fluffiga popcorn som inte legat och värmts upp längre än vad som behövts. +++ Bra pris! + Lätt att göra ren. (Räcker med att man torkar av den med en fuktig trasa) - Att mängden popcorn som blir poppade är väldigt olika. Just för att konstruktionen är som den är. Det gör att ibland när de poppas så flyger det ut mängder med popcorn som inte poppat ännu. Ibland har jag stått där efteråt med en bunke av 50/50. Då måste man vänta ett tag på att maskinen ska svalna innan man kan fylla på igen. -Popcorn kan flyga sånär okontrollerat ur den. Blir lätt stökigt, smuligt. Den låter som en dammsugare. Men normalt sett så "smäller" det ju endå.

Fractal Design Arc Midi (Svart)
Full Star 1
4.2
(18)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Pålitligt, är som man förväntar sig. Bra kvalité, bra design.

Gainward GeForce GTX 560 Ti Phantom HDMI 2xDVI 2GB
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Kanske inte det bäst presterande kortet. Valde det främst för att jag arbetar med grafik och de program jag kör använder CUDA accelerationen och grafik minnet. Bra pris för ett kort med 2gb. Ett kort som inte låter mycket alls. Perfekt för mina ändamål. Kommer trycka i ett till framöver och köra SLI.

Seasonic X-760 760W
Full Star 1
4.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Beställde ifrån Webhallen, Oerhört tyst. Lyxigt packat, frågan är vad man gör med de lyxiga påsarna sen. Fick bara med ström kabel för amerikanska vägguttag. :( Lite fattig instruktionsbok. Finns inte ens med ett index för vilka kablar som följer med. Annars är jag imponerad av själva hårdvaran och det är förstås det viktigaste.