iohan

Medlem sen 2004-07-25
25
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Konstsmide 1091 Luciakrona
1.8
(1)
106 kr
9 månader sedan
Var länge sedan jag köpte en produkt med så usel kvalité. Köpte denna då den med grön bas fått 1 stjärna och usla betyg. Hoppades att denna kunde vara lite bättre. Sannolikt inte. Negativt: - Ljuskällorna sitter löst och har dålig kontakt. - Ljusen lossnar i fästet. Fick tejpa några varv på basen på samtliga ljus för att de över huvud taket skulle sitta. - Svårt att få ur batterier som väl är på plats. - Bräcklig plast som spricker när man tittar på den. Positivt: + Levereras i en stabil kartong. + Behöver bara användas i 10 min en gång per år. Hade jag köpt denna för 10:- på AliExpress eller liknande hade jag ändå blivit besviken. Nu köptes den i butik i Sverige för 149:- Kan tyckas billigt, men då har man sannolikt inte sett produkten.
Logitech MX Keys (Nordisk)
3.6
(14)
1 099 kr
9 månader sedan
MX Keys passar mig perfekt med sin låga profil och tysta knappar. Perfekt till hemmakontoret. + tyst vid anslag + enkel konfiguration + USB C + snabbknapp för att växla läge mellan F-tangenter och specialfunktioner. - bred escape-knapp förflyttar F-tangenterna något - inga ”ben” för att ändra/höja lutningen.
Roommate HappyCat L
1.8
(1)
1 795 kr
3 år sedan
Tre hål i säcken med pärlor vilket resulterat i plastkulor lite överallt i huset. Ett "snöre" för att fästa öronen med den inre säcken var dåligt fäst och lossade vid montering. Allt annat än redo att användas direkt med andra ord. Ha tålamod och sylådan nära till hands. Lite för många fel för att man skall känna sig nöjd med köpet.
Audio Pro Porto Go
4.1
(34)
11 år sedan
Porto Go känns verkligen som en kvalitetsprodukt i sitt skyddande höje av skinn med vit sytråd. Inget som man behöver skämmas för på picnicen. Ljudet går inte heller av för hackor. Ljudet är helt okej och över mina förväntningar. Går även att spela riktigt högt. Min iPhone 3G fungerar även genom iPod dockan även om man får ett meddelande om att hårdvaran inte är supporterad. (Kan tryckas bort) Även fjärrkontrollen fungerar med denna. Det går säkert att hitta bättre portabla högtalare men Porto Go känns väldigt prisvärd med sitt pris på under tusenlappen.
Sony Ericsson T650i
4.4
(23)
13 år sedan
Plus: Snygg. Gedigen känsla & bra byggkvalité. Bordsställe och skyddsficka är inkluderade i paketet. Mycket bra skärm. Minus: Något små/otydliga volymknappar (de på sidan).
Sida 1