Fredrik

Medlem sen 2022-06-29
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Braun Series 3 3020s
Full Star 1
4.2
(500+)
789 kr
F
Fredrik
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan

Haft en Braun 340 i en bra bit över 10 år, varför batteriet till slut bara räckte för en rakning åt gången. Då den var en Wet&Dry så gick den inte att använda med sladd, så när jag tröttnade på att ladda hela tiden blev det egentligen bara intressant med apparater som går att använda både med eller utan sladd (samtidigt som den fortfarande går att rengöra under rinnande vatten). Föredrar också den här äldre designen som har inbyggd utskjutbar trimmer, framför den nya med separat tillsats som måste bytas fram och tillbaka. Dessutom är rakhuvudskassetterna avsevärt billigare att byta:)

Jabra Elite 4 Active True Earbuds Wireless In-ear
Full Star 1
4.3
(466)
970 kr
F
Fredrik
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Skickade tillbaka då etuiet inte laddade, men hann prova en del ändå. Kom från Jabra Elite Sport, som jag tyckte hade bättre ljud än de här - både in och ut, med undantag för vind vid samtal utomhus (vågar inte säga hur bra dessa var, men kan omöjligen ha varit sämre än de de föregående iaf). ANC:n märkte jag knappt någonting av. Väldigt smidigt format och bra passform. Knapparna för styrning var precis lagom hårda, utan risk för oavsiktliga tryck. Kändes välbyggda. Dock var etuiet lite plastligt, men inte lika stort och "smäckigt" som föregående. Till slut blev det dock ett par andra lurar, med bättre ljud trots ungefär halva priset (samt längre batteritid och fungerande laddning;)

Sony WF-C500 Wireless In-ear
Full Star 1
4.3
(500+)
578 kr
F
Fredrik
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Efter en hel del pill med inställningarna i appen och på mobilen går det att få hyfsat bra ljud. Visst, basen kunde ha varit snärtigare, separationen mellan registren tydligare och den övergripande ljudbilden klarare, men helt OK för den låga pengen och fortfarande bättre än vissa andra ca dubbelt så dyra lurar som jag också testade men skickade tillbaka. Likaså är den passiva dämpningen minst lika bra som ANC:n på de dyrare (danska;) lurarna. Bekväm komfort och kanonbra batteritid. Mikrofonerna funkar bra inomhus, men ska bli intressant att se hur de hanterar vinden vid samtal utomhus. Kanske justerar upp eller ner en halv stjärna beroende på det. Gillar att det är knappar istf sensorer, även om de är lite väl känsliga för tryck om man lutar huvudet mot nåt.