Kategorier
Prisjakt

banfield

Medlem sen 2004-04-24
39
Bidrag
38
Hjälpsamröster
Cylinda TVP 5682 (Vit)
3.8
(1)
2 år sedan*
Fungerar som förväntat. Billig för att vara A++. Bra med 5 års garanti!
*Redigerades 2 år sedan
Plantronics Voyager 8200 UC
3.4
(5)
1 495 kr
2 år sedan
Detta är en produkt som är först och främst utvecklad för företagsanvändare. Plantronics 8200 ett grymma headset för Skype-Teams möten och telefon/data-samtal. Man kan stå på ett mässgolv eller på en flygplats och ha möten. En annan positiva sak är att med 8200 har Plantronics börjat förstå att design och konsumentfunktioner spelar roll även på jobbet. Den är inte bäst på Noise Cancelling eller musik. Men funktionerna är tillräckligt bra för att kombinera jobbet. Det jag saknar är Bluetooth 5.0
Yale Doorman V2N Smart Start-Kit
2.7
(12)
4 197 kr
2 år sedan*
Och Detta lås skall vara marknadsledande? Ingen inbyggd trådlös kommunikation i grundutförande. Ingen z-wave om du lägger till kommunikationsmodul. Det betyder att du behöver en ytligare en box för online funktioner och man kan inte sammanföra händelser med andra enheter ex Tellstick. Fattig mobilapplikation. Det är inte helt tydligt att man skall använda en annan tillverkare av mobilapplikation. Låset är oerhört känslig för avståndet mellan karm och dörr. Låset låter mycket när man öppnar och stänger. Ja just det... Man behöver speciella RFID brickor som är dyra. D.v.s du kan inte para ihop låset med en befintlig RFID bricka. Nä... gör om och gör rätt.
*Redigerades 2 år sedan
Husqvarna Automower 420 (2018)
4.6
(14)
18 990 kr
4 år sedan*
Jag har installerat gränskabel runt hela tomten. Installationen är provisoriskt då jag fortfarande har än har håligheter i gräsmattan efter vildsvin och bergknallar. Tomten är backig och gräsmattan är allt annat än perfekt. I helgen delade jag upp gräsmattan på mitten med en barriär och drog igång klipparen. Gräset är högt och det hade precis regnat. Men "Pelle" går och går. Den tuggade sig igenom allt gräs om och om igen. Ojämnheter och håligheter tar den sig över eller runt. Jag är grymt imponerad. Skall du köpa en robotgräsklippare? Satsa på kvalité! Nu hoppas jag att den jobbar på under sommaren. Om det fungerar väl kommer jag sälja min bensindrivna traktor som bara tar än massa plats. Förhoppningsvis kan jag ägna helgerna åt viktigare sak. Jag slipper kratta och bära gräs. Uppdatering: Har utökat området och tänjt på gränserna. Det har resulterat i några stopp. På några ställen har jag gått väl långt ut med begränsningskabeln. Nu när området börjar bli större och komplext behövs kanske guidekabel? Jag kommer jobba vidare under sommaren för att skapa bästa förutsättningarna för klipparen. Uppdatering: Nu har klipparen kört i två månader. Jag har sprängt några bergnallar för att täcka in 100% av min gräsmattan. Roboten går och går. Nu har jag sänkt klippnivån från 10 till 7. Mossan börjar försvinna och gräsmattan blir bara finare och finare. På två veckor har den bara fastnat en gång. Jag har precis fixat till orsaken till att den fastnade och bytt bladen. Nu har jag sålt traktorn. Funderar på att även sälja min bensindrivna röjsågen. Det räcker nog med en batteridriven. Slutet: ”Pelle” har haft svårt att hitta hem på sistone. Det har resulterat i dagliga avbrott. Sen blev det inte bättre av all fallfrukt. Nu har vi lagt ner hjälpkabel och hoppas på bättre resultat innan vinterförvaringen. Kostnad: Med tanke på tid, prylar och bensinkostnader kommer jag spara in utgifter på några år. Negativt: Stör mig på att Husqvarna är så snåla så jag sänker betyget med två poäng. Man betalar 20.000kr för en gräsklippare. Ändå skall Husqvarna segmentera och dela upp funktioner beroende på kapacitet (pris) och modell. Infästning för andra guidekablar får man bara om man köper den dyrare 430?! GPS modul ingår bara med 430. Varför ingår inte WiFi som andra tillverkare erbjuder? Man betalar 1500kr extra för Connect uppkoppling via SIM-kort, men data mängden är strikt begränsad?! Gör som Tesla! Tillverka alla modeller på samma sätt (WiFi, GPS och batterikapacitet för 1000-3500 kvm) och i samma chassi. Man får ner den totalkostnaden. Sen aktiverar man funktion och kapacitet utefter behovet som man har.
*Redigerades 3 år sedan
Logitech Webcam C930e
4.4
(6)
1 260 kr
7 år sedan*
Äntligen har det kommit en prisvärd webbkamera med inbyggd videokodning som hanterar bildinformationen och belastar inte datorn lika mycket. Avkodningen i kameran medför att man kan uppnå HD bild utan att man måste ha lika höga Video poäng-krav (Se Video/Grafik poäng test i operativ). Kameran medför att det är enklare att rulla ut en videlösning hos kunder med en blandad flora av maskiner. Kameran fungerar out of the box. Jag har kört flera Microsoft Lync 2013 och Skype installationer med kameran.
*Redigerades 3 år sedan
Apple iPhone 7 32GB
3.4
(68)
2 872 kr
4 år sedan*
Jag förstår mig inte på alla som klagar? Varför jämföra mobilen med den förra modell? Byter man varje år? Eller alla dessa recensioner från personer som inte ens äger telefonen. Jag byter nu ut min två år gamla iPhone 6. Mobile används konstant och har åkt i backen några gånger. Den nya iPhone 7, vilket lyft! Mycket bättre prestanda. Jag upplever en bättre batteritid än när min iPhone 6 var ny. Mycket bättre kamera. Vattentålig och en bättre skärm.
*Redigerades 4 år sedan
Garmin Forerunner 220 Premium HRM
4.2
(8)
2 399 kr
5 år sedan*
Fungerar utmärkt. Lätt, finner position snabbt, pulsbälte medföljer och du kan även få pulsmätning med bara klockan. Ända jag blev besviken på är laddaren. År 2015 borde man inte ha en speciell docka/laddare, utan en usb koppling/laddare borde vara standard. Dels är det mindre prylar, enklare och billigare.
*Redigerades 5 år sedan
Lenovo ThinkPad USB 3.0 Dock
3.8
(2)
6 år sedan*
Fungerar hur bra som helst. Använder den till min MAC Book Air. Finns ingen anledning att en IT avdelning skall köpa in proprietära dockor nu när det finns en USB 3 kopplad variant som ger även koppling för extra skärm.
*Redigerades 6 år sedan
Apple iPhone 6 Plus 64GB
4.3
(33)
2 290 kr
6 år sedan*
Jag är jätte nöjd. Bättre batteritid en iPhone 5s, nu räcker den två dagar. Bilderna blir grymma! Jag skulle aldrig vilja byta tillbaka till en mindre skärm. Så som det känns nu kan jag sälja min iPad mini. Hoppas på IOS uppdateringar som gör en bra produkt ännu bättre. På önskelistan inför nästa modell. Mindre sorg kant 2gb minne Ännu bättre batteritid :)
*Redigerades 6 år sedan
Philips 40PFT4109
3.8
(1)
6 år sedan*
Behövde en billigt bra Tv till sommarstugan som klarar DVB-T2, smäcker design, lätt och billig. Detta är en kanon TV med tanke på priset.Jag kör Apple TV, Xbox 360 och marksänt. Jätte bra bild. Tvn är lätt, drar lite ström (45w) och har knappt någon "kant" vilket gör att den smälter bra in i stugan utan att ta över. När man kör med HDMI kabel och Xbox bli det bäst bild om man ändrar till "Dator" i menyn. Menyn är logisk och kanalerna är lätt att söka fram. En bugg finns! Alla konfigurerade kanaler kan försvinner efter omstart. Kolla i menyn att du har senaste version =>2.1. Ladda ner den senaste uppdateringen, FAT formatera en USB sticka och uppgradera Tv´n. Fler funktioner kommer till så som PVR och du märker att Tv´n byter kanalerna snabbare.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1