Kategorier
Prisjakt

johnnythefox

Medlem sen 2009-08-26
56
Bidrag
41
Hjälpsamröster
Brother TN-1050 (Svart)
3
(1)
380 kr
9 månader sedan*
En mycket bra toner som dock nu har plötsligt blivit mycket dyr. Köper från Amazon.de där det finns att köpa 2-pack (icke original) för ca 18 euro, dvs 9 euro/toner, eller om man vill ha original som då kostar ca 35 euro.
*Redigerades 9 månader sedan
Spiegelau Special Glasses Whiskyprovarglas Premium 28cl 4-pack
3.3
(1)
363 kr
ett år sedan*
Mycket bra avec glas, inte bara för whisky dessa passar även utmärkt för rom, cognac och calvados. Då glassen rymmer 280 ml så passar dom utmärkt även för starkvin såsom portvin och dessertviner. Priset på 299 kr var klart prisvärt, det ordinarie på 499 kr kännes inte prisvärt
*Redigerades 10 månader sedan
Moccamaster KB741 AO
4
(23)
2 090 kr
ett år sedan*
Har nu haft denna bryggare i 10 år, inköpt 3/4 2010 och den fungerar alldeles utmärkt fortfarande, brygger kaffe flera gånger i veckan och har aldrig krånglat, den är tyst och mycket snabb. Skall man ha en kaffebryggare då skall man ha denna. Utvecklad, tillverkad och monterad för hand i Europa och inte på andra sidan jordklotet.
*Redigerades ett år sedan
Ronneby Bruk Ultra Light Pro Stekpanna 28cm
3.9
(9)
499 kr
ett år sedan*
Har nu haft denna stekpanna i ca 4 år, den är helt enkelt suverän, har inga problem med att mat skulle fastna i pannan. Har alltid rengjort den med lite salt efter stekning och alltid oljat in den, detta skall man göra direkt efter stekning och inte vänta med detta till ett senare tillfälle. Om ni vill ha riktig bra inoljning använd svart kumminolja, dyrt som fan men värt varenda öre då man får nonstick egenskaper med denna olja, man får betala runt 150 kr för en flaska på 100 ml. Har inte haft några som helst problem med min stekpanna som är helt plan och ligger mycket bra mot induktionsspisen Har nu även köpt 24 cm pannan. Vikten är ca 50% mindre (1.7kg) jmf med en vanlig gjutjärnspanna (3 kg), handtaget kan dock upplevas som obekvämt men virrar man en kökshandduk runt så känns det bra, har dock nu köpt ett värmeskydd för gjutjärnshandtag från Ronneby.
*Redigerades ett år sedan
Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekpanna 28cm
2.5
(39)
1 198 kr
ett år sedan*
En överreklamerad stekpanna som fått mycket uppmärksamhet på diverse ställen på nätet. Har haft min i ca 2,5 år och nu börjar beläggningen släppa och det främst i mitten på pannan, detta gör nu att all mat bränns fast i pannan. Har förstått att detta är ett återkommande problem när man läser andra recensioner och tester på nätet. Har alltid haft plast redskap, aldrig någon metall och diskat för hand. Kommer nu att köpa en ceramic panna från Greenpan av modellen Barcelona 30 cm, kommer att utvärdera denna om ca 6 mån och återkomma med en recension på denna stekpanna.
*Redigerades ett år sedan
Asus ZenPad 3s 10 Z500M 32GB
2.6
(6)
ett år sedan*
En riktig dålig surfplatta är vad detta är, urusel batteritid, extrem dålig uppkoppling mot nätverk, som tar ca 50 sek min mobil gör det på 5 sek och man får ingen uppdatering till Android 7, utan man får stå och stampa med Android 6, överhuvudtaget mycket dåligt med uppdateringar från ASUS. Detta har tyvärr gjort att jag numera kommer att undvika ASUS:s övriga produkter, kan ej lita på att man får uppdateringar helt enkelt.
*Redigerades ett år sedan
Contagion
3.6
(3)
29 kr
ett år sedan
Mycket bra film, välgjord för att vara en Hollywood produkt
Headspot
Bra
(76)
Usel
ett år sedan*
Köpte hårvårdsprodukt från detta företag och till min förvåning får jag en produkt som är ca 4 år gammal, detta vet jag eftersom jag har köpt denna produkt i 5 år, och utseendet på produkten visar också ålderstecken. Anledningen till att jag vet detta är att man ändrade utseendet på förpackning för fyra år sedan. Bilden på Headspot visade den nya utseendet på förpackningen och inte den äldre. Så det jag fick levererat var en vara från ett restlager. Kommer inte att återkomma till detta företag.
*Redigerades ett år sedan
Riedel Mixing Gin Set Glas 76,2cl 4-pack
2.8
(3)
490 kr
2 år sedan*
Dessa G/T från Riedel är varken snygga eller praktiska att dricka ur, påminner mer om än vas för tulpaner än dricksglas. Glasen är dessutom alldeles för tunna, känns mycket bräckliga. Sök på Mikasa balloon glasses, så får ni se hur snygga och ffa prisvärda G/T glas kan vara.
*Redigerades ett år sedan
Sida 2