Kategorier
Prisjakt

MXJONAS

Medlem sen 2009-07-31
14
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Philips SensoTouch RQ1160CC
3.7
(14)
8 år sedan*
Köpte denna utifrån omdömena på Prisjakt. Men jag känner att jag gjort ett bra köp, apparaten gör vad den förväntas göra och gör det på ett bra sätt. Kan rekommendera denna. Jag köpte min för 990 Kr på Elgiganten vecka 31
*Redigerades 8 år sedan
Electrolux UltraOne Z8820B/R
3.5
(57)
12 år sedan*
Grym! Efter har haft dammsugaren under ett tag så behöver jag justera mitt första inlägg. Slangens infästning i handtaget lossar allt som oftast, flera gånger per städning faktiskt. Det är inte bara irriterande utan kan även vara farligt beroende på vart eller på vad slangen suger sig fast på när den faller av. Suget är så pass starkt att väldigt fel saker kan sugas upp av misstag. Sladdvindans fjäder är allt för slapp, får numer alltid truga in elsladden som borde gå in med lätthet. Efter ovanstående kritik sänker jag betyget 2 snäpp. Våldsamt sug. Nu sugs verkligen allt in i dammsugaren. Behöver inte göra allt för många drag över golvet för att allt som kommer ivägen skall sugas in. Golvmunstycket är oerhört effektivt ihop med den våldsamma sugkrakften som finns. Jag är så pass imponerad så jag kommer ta över dammsugandet i hemmet. På minus sidan: Frontluckan känns väl billig och blir repig fort. Ingen autofunktion på elsladden. 3i1 munstycket var jag inte kompis med i början, men det är nog rätt bra ialafall, även om jag har använt bättre. Dammsugarrören är ovala, så piratgrejer blir svårt att använda. Men har man överenseende med det så är jag övertygad om att detta är i särklass den bästa dammsugaren idag. Har två dammsugare till i hemmet. En E-lux Oxygen, 5 år och en 20 årig Miele. Den som prövar denna maskin kommer fårstå vad jag menar. Jag är iallafall impad. Klart värt sina pengar!
*Redigerades 8 år sedan
Sonos Play:3
4.4
(41)
8 år sedan*
Efter ha använt produkten i en dryg vecka kan jag konstatera: Jag är jäkligt nöjd! Uppackningen påminner om när man packar upp en produkt från Apple, känns väldigt genomtänkt. Inkopplingen går på någon minut, inga problem alls. Sen tar det ytterligare några minuter, 5-10 min för att tagga av musikbiblioteket. Ljudet från Play 3.an är över förväntan, klart och fylligt. Men man måste vara medveten om att det rör sig om en relativt liten singel-enhet, man kan inte förvänta sig riktig djupbas eller stereo separation. Men är man medveten om det så kommer den uppfylla de flestas behov. Detta är min första Sonos enhet, som jag köpt av HiFi Punkten på 60 dagars öppet köp inkl en bridge för 2498Kr med frakt. Men jag vet redan nu att jag kommer att behålla den, det troliga är att jag kommer att köpa även en Play 5:a och då flytta in Play 3:an i sovrummet (det finns väcknings funktion i Appen, vilket gör att man kan slänga ut klockradion). Sedan verkar Sonos vara ett system man kan växa i med tiden, men om man vill ha ett komplett paket med sub och Playbar så finns det kanske mer prisvärda alternativ, men inte lika enkla och inte utan kablar.
*Redigerades 8 år sedan
Woods DS36F
4.5
(6)
9 år sedan*
Står och tuffar i källaren, enkel robust konstruktion. Känns som om den kommer hålla många år. Enda anmärkningen är väl flottörens konstruktion, lätt för att komma i kläm när man sätter i vattenbehållaren. Men som helhet rekomenderas denna varmt!
*Redigerades 9 år sedan
Olsana
Utmärkt
(48)
Utmärkt
9 år sedan*
Köpte en luftavfuktare till min källare, fick leverans någon dag därpå. Problemet var att den klarade inte av min källare, den var för liten, jag hade valt fel modell. Ringde då till Olsana och frågade om det gick bra att skicka tillbaka avfuktaren. Inga problem alls. Jättetrevlig personal att prata med, känns verkligen som ett mindre familjeföretag. Jag kommer handla därifrån fler gånger, den saken är säker.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 2