Prisjakt

kajkenneth

Medlem sen 2009-04-16
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Home By Sweden
k
kajkenneth
6 omdömen
Dålig2 år sedan

Beställt en mortel för flera veckor sen. Mailat kundservice, utan svar. Står på deras hemsida att de erbjuder snabba leveranser och att deras "vision är att göra din shopping enkel. Därför erbjuder vi dig alltid snabb och trygg service." Jo, Tjena. Har fortfarande förhoppning om att något ska komma så lämnar 2 stjärnor för nu men ska mycket till om jag ska handla av Home by Sweden igen.

VVSochBAD.se
Utmärkt
(500+)
k
kajkenneth
6 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Efter lite komplikationer med leveransen hade jag en del kontakt med kundservice för att skicka tillbaka en vara. Upplevde dem som arroganta och deras brist för respekt för sina kunder lyste igenom på ett icke så smickrande sätt. Påstår att allt levereras fraktfritt men tar istället ut en expeditionsavgift om 95 kronor på varje order. Sortiment och priser känns OK men efter kontakten med deras kundservice var detta första, enda och sista gången jag beställde något härifrån.

Samsung HT-X625
Full Star 1
1.5
(2)
k
kajkenneth
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Ett OK system om man vill ha något billigt i nåt extrarum eller dylikt men systemet har massor i övrigt att önska. De medföljande sladdarna är för korta för lite större rum och måste skarvas. Basljudet är genomgående för högt och baslådan måste därför kopplas ut om man vill slippa grannarna gnäll. Vidare är det inget vidare ljud i front och bakhögtalarna. Ljudet känns burkigt och spelar man lite högre hör man även hur det skorrar. Systemet har dessutom en inbyggd fläkt som låter som en dator ungefär, även detta givetvis ett minus. Bluetooth funktionen funkar OK, såvida ingen person eller något föremål står mellan sändaren och systemet. Detta kan givetvis ha med sändaren att göra också, men det kan vara värt att tänka på.

Finlux 32FLD845HU
Full Star 1
3.7
(3)
k
kajkenneth
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Bra pris på mediamarkt, 2795 kronor, men TV:n är inte mycket att hänga i julgranen. Mycket skuggor och bilden har svårt att hänga med emellanåt. Fjärrkontrollen är dåligt planerad och känns plastig. Använder en 5 meter HDMI sladd till min laptop och ganska ofta tappar den signalen med 3-4 sekunders blå bild som följd. Samma HDMI sladd fungerar utmärkt på min Samsung TV i vardagsrummet. Är OK att ha i sovrummet eller liknande men ska det tittas mycket på TV så köp något annat.