kristian_bjorkgrimberg

Medlem sen 2009-04-15
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Gymstick WalkingPad
2.8
(1)
6 240 kr
2 månader sedan
Bakgrund: Bandet ska användas av mig vid arbete vid skrivbordet. Bedöming: Efter nån dags användning skulle jag säga att det är ok. Dock är det ganska högljutt, vilket gör att det inte är att rekommendera i en kontorsmiljö. Skulle definitivt rekommendera att det enbart används där inte andra störs av det.
Philips O'Neill The Construct SHO7205
2.1
(4)
6 år sedan
Bra idé, men mycket dåligt utförande. Ljudet är bra, men: - I första paret hade koppartråden börjat krypa ur det röda höljet. - I andra paret (utbyte mot det första paret) har ena luren slutat fungera Köpte lurarna p.g.a. den utlovade hållbarheten, samt att lurarna skulle ha bra ljud. Efter användande 4-5 dagar i veckan i ett år gick de uppenbarligen sönder. Inte värt köpet! Mitt redan låga förtroende för Philips produkter har tagit sig ytterligare en törn.
Braun WK200
1.8
(1)
9 år sedan
Vi har haft denna vattenkokare ett tag och garantin gick nyligen ut. När vi först köpte vattenkokaren lyckades den kortsluta ett uttag på något sätt; vi fick den bytt till en ny. Nu har vi dock efter att garantin gått ut fått problem med att locket fäster/greppar tag i en del av handtaget (gränsen mellan det vita locket och det gråa handtaget på produktbilden), vilket medför att denna plastdel lyfts upp. Detta skulle vara ok om det inte var så att vattenkokaren dessutom har börjat läcka undertill. Tyvärr trodde jag att Braun hade bättre kvalitet på sina produkter, men hållbarheten är inte den bästa.