Prisjakt

powernisse

Medlem sen 2009-03-26
8
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Asus ROG Crosshair VIII Dark Hero
Full Star 1
4.2
(2)
5 043 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Högkvalitativa komponenter rakt igenom. Bara två st M2 platser vilket är snålt! Bra prestanda och klockningsmöjligheter
AMD Ryzen 9 5950X 3,4GHz Socket AM4 Box without Cooler
Full Star 1
4.7
(8)
8 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Wow, vilken kraft! AMD är här för att ta tronen från Intel och kanske tom Nvidia. Ledande teknik till sjuka bra prestanda! Makalöst nöjd då detta är ett monster! 😃👍🏻
Intel 660p Series M.2 2280 SSD 2TB
Full Star 1
3.2
(6)
1 899 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Skräp! Presterar som m2 första sekunderna och fylller man halva disken presterar denna sämre än en fysisk HDD. https://www.youtube.com/watch?v=OffzVc7ZB-o
Razer Mamba
Full Star 1
2.8
(11)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Skön mus men som andra skriver så går skiten sönder 2 dagar utanför garantin. Funkar inte längre som trådlös mus. Pekaren låser sig ibland vilket är grymt irriterande om man köpt den som gamingmus.
Dell Dock WD15 180W
Full Star 1
1.5
(4)
4 425 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Sämsta dockan i världshistorien! Köpte två 1440 skärmar som som man tänkt köra i DisplayPort Daisy chain men det fungerar inte då dockan inte kan leverera den bandbredden. Dell´s workaround är att sänka upplösningen till 1080 samt 60 hz på båda skärmarna och tycker det är en bra lösning. Jag kan säga att det inte fungerar då vi har flera uppsättningar av dessa (Dell Latitude 7490+2x Dell Ultrasharp 25 DP) då ena skärmen blir 6 bitars bild istället för 8 bitars dvs extremt grynigt och inte 60hertz på sekundära. Vi kopplade in vår gamla docka och dator med märket Toshiba från 2014 så får vi maximal upplösning sam hz på skärmarna utan problem vilket säger en del om denna docka.. Denna docka borde alltså bannlysas totalt! Den drogs tillbaka helt när den introducerades hos Dell när Displayport kom på marknaden och nu är skiten tillbaka. Ska nu testa av ett förhoppningsvis bättre alternativ, en Dell TB15 docka med USB-C Thunderbolt 3.0 som native har två ut DP kontakter från dockan, (DP+mDP) Den ska kunna leverera två skärmar i 5k och 60 hertz dock utan DC. Ska testa av denna med två 1440 och recensera om DC fungerar där. Dells support har tyvärr vart relativ okunnig här men kan tänka sig att ta tillbaka grejerna.
*Redigerades 3 år sedan
Asus ROG Swift PG279Q
Full Star 1
3.7
(47)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Alltså skärmen i sig är kanon och riktigt bra på alla sätt utom detta Backligh Bleed! Har läst mycket och har funderat i ett år om man ska våga slå till. Har nu tagit hem min andra skärm och inga döda pixlar med Backlight bleeding är ett stort problem på dessa skärmar. Ej att förväxlas med IPS glow! Det verkar vara själva ramen som trycker på mot skärmens kanter som skapar/förstärker denna bleed effekt? Om man försiktigt drar lite i panelen mot sig så försvinner blödningen nämligen så borde vara relativt lätt för en skärmtillverkare att fixa i sin produktion. För mig är Asus kvalite men när med upplever detta på deras premium produkter så drar det ner förtroendet rejält. Ska returnera min andra skärm och invänta den nya från komplett och hoppas dom har bättre. Enligt dom i tele så har dom också haft ett par returer och idag har dom tre skärmar på webben med nedsatt pris för BLB. Så jävla dåligt av Asus! Om det ej fungerar från komplett heller så lägger jag nog ner denna skärm och inväntar deras kommande QLED IPS och ser om den är bättre.
*Redigerades 4 år sedan
CarAudio Center
Dålig
(9)
Usel
7 år sedan*
Köpte mig ett Defa DVS90 larm hos dom och fick det installerat, men det fungerande inte som det var tänkt, satt tydligen en värmesensor istället för nivåsensor i bilen... Efter mycket krångel och lång väntan monterade jag dit sensorn själv till slut. Väl på plats är alla stressiga och när man börjar prata med en person så hinner man inte säga färdigt sin mening innan dom börjar fippla med annat såsom svara i telefonen eller prata med kollegan. Upplever väldigt dålig support och kundfokus! Relkommendation: Starkt nej!
*Redigerades 7 år sedan