Kategorier
Prisjakt

Turb0

Medlem sen 2009-03-12
42
Bidrag
28
Hjälpsamröster
Xiaomi Mi Essential El-scooter
3.7
(5)
2 898 kr
2 månader sedan
För klen motor och dålig räckvidd. Måste ha ett Xiaomi konto samt att appen kräver din positon för att kunna aktivera den. Det var fabrikations fel på slangen i fram hjulet så den läckte, extremt dålig kvalitetskontroll då hela sian på slangen var perforerad. Det är ett helvete att fixa. Enda som va bra var att den var lätt att ha med på tåget.
Jabra Elite 75t
4.2
(68)
1 390 kr
6 månader sedan*
Riktigt bra och är nöjd med dem. Har haft dem i ca 1månad och använder dem dagligen till allt från träning till att sitta på¨på balkongen och koppla av. (Inte testat att ringa med dem än så vet inte om mikrofonen är bra) + Storlek på etuiet (passar i den lilla fickan på alla mina byxor) Lätta och smidiga lurar Bra batteritid +- Medhörningen funkar kanon så länge det inte blåser Ljudet är väldigt fokuserat på de låga frekvenserna när man för startar dem Helt ok ljud efter man gjort inställning i Appen - Silicon kuddarna passar inte mig helt perfekt (behöver en storlek mellan Small och medium) Blir obekväma i örat efter några timmars kontinuerligt lyssnande
*Redigerades 6 månader sedan
HyperX QuadCast
4.4
(5)
1 090 kr
6 månader sedan
Jag är väldigt nöjd med den överlag. + Plug and play Bra ljud Mute knappens position på ovansidan Stabilt och bra stativ - Styv sladd Relativt starkt ljus från mikrofonen när den är igång
Sony E 18-105/4,0 G PZ OSS
3.4
(4)
5 690 kr
ett år sedan
Super nöjd med Objektivet, Köpte det inför en resa till Island och fick många otroligt bra bilder. + Tyst och snabb - Stor och tung Hade ett "Sony E PZ 16-50/3,5-5,6 OSS" innan och det är som natt och dag mellan dem.
Peak Design Everyday Backpack 20L
3.9
(4)
1 790 kr
2 år sedan*
Efter några veckors användning ger jag den 10/10 Perfekt att ha som vardagsryggsäck + Clean design. Smarta lösningar för extra remmar för att fästa stativ mm. Bärremmar på sidorna och toppen. Indelnings möjligheterna inne i väskan. - Ingen krok/hake för nycklar i topp facket. Lastar man fullt och stänger väskan i översta läget är det öppet rakt ner i väska på sidorna.
*Redigerades 2 år sedan
Götaplatsens Foto
Utmärkt
(57)
Utmärkt
2 år sedan
Bra bemötande i butik och hjälpsamma! Kanske lite trångt inne i butiken men annars så har de ett bra utbud. Kan starkt rekommendera butiken.
Nintendo Switch Pro Controller (Switch) (Original)
4
(26)
659 kr
2 år sedan
Även om den är i samma prisklass som en Xbox kontroll så är den fortfarande prisvärd då den kommer med uppöaddningsbart batteri och laddningssladd. + Knapparnas placering Knapparnas storlek Greppet Batteritiden Byggkvaliten (känslan) Vikten - Spakarna är lite för lätta för min smak Inga analoga triggers (Microsoft äger patentet/ dock finns det inga nintendo spel som stöder det) Fortfarande under utvärdering * Styrspakarnas utformning * Batteriets kvalite/livslängd
Cooler Master Hyper 212 Evo
4.4
(97)
348 kr
2 år sedan
Gör det den ska men men bytte fläkt då orginal var för högljudd.
Corsair RM750X 750W
4.5
(24)
2 år sedan
Tuffar på för fullt efter 1.5år. Tyst och pålitlig.
EK Waterblocks EK-XRES 100 Revo D5 - Acetal
3.8
(1)
929 kr
2 år sedan
Perfekt storlek för HTPC bygge Den medföljande templaten för att borra hål i chassit för att montera pumpen var ett oväntat + i kanten. Gummidämpningen gör det den ska och tar bort stora delar av vibrationerna från pumpen.
Sida 1