Prisjakt

bobo

Medlem sen 2001-12-09
444
Bidrag
67
Hjälpsamröster
Electrolux EKI6359EOW (Vit)
Full Star 1
5
(1)
b
bobo
444 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan

Enda som finns att klaga på är att lådan till plåtar är lite, lite för liten. Räcker till plåtarna man får med, men van vid att ha plats för lite mer. I övrigt perfekt.

Arturia DrumBrute Impact
Full Star 1
4
(1)
3 015 kr
b
bobo
444 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Rolig och intuitiv med bra, snabbjobbad och flexibel sequencer. Kul med polyrytmik där samtliga ljud kan ha egendefinierat antal steg i en pattern. Svaghet nummer 1 ligger i ljuden som på gott och ont är analoga. Blir mycket puff och pys av det. Men Impacten fungerar bra i kombination med annat för att få en bredare palett med ljud. Svaghet nummer 2 är att de rattar som finns för ljuden inte går att komma åt med Midi CC. Väldigt synd då jag gillar att automatisera saker. För mig är det också ett litet minus att pattern inte sparas per automatik. Förlorade ett par patterns på det då de verkar finnas kvar i minnet trots att man byter pattern, men försvinner då man startar om maskinen. En av de få sakerna med maskinen som inte var så självklar att det bara fungerade utan att man behövde tänka. En annan sak jag vet man ska kunna göra, men som jag inte lyckats klura ut än är att flytta ett specifikt slag lite timingmässigt. Säkert busenkelt, men kommer kräva att jag tittar i manualen. En solklar 3,5:a på en skala 1 - 5.

Jabra Step Wireless In-ear
Full Star 1
1
(1)
b
bobo
444 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Absolut sämsta hörlurar jag varit med om. Oavsett vilka gelkuddar man använder så är de inte ens i närheten av mina hörselgångar. Trots hooks runt öronen sitter de inte kvar som de ska alls. Pga detta är basen också obefintlig. Låter precis som om någon annan haft dem på sig och du blänger på dem ilsket på bussen när du tvingas lyssna på deras skitmusik du med.

Roxcore Ceptor BT Wireless In-ear
Full Star 1
2.7
(7)
b
bobo
444 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Ljudmässigt kräver jag inte mer. Funkar bra med BT-koppling och så... Men aj, vad ont det gör efter att ha haft dem på sig ett tag. Sitter inte alls skönt i öronen. Så om betyget gäller lurarna eller mina öron låter jag vara osagt. Endera av dem är 'Ganska dålig' i alla fall... Edit: plockade bort vingarna eller what-ever man kallar dem. Nu sitter de skönt, men ramlar ut om jag inte har mössa på mig. Inget större problem nu på vintern, vilket gör mig mer nöjd än tidigare. Så drar upp från 3 till 6 stjärnor. Använder dem ändå väldigt mycket.

Behringer Model D
Full Star 1
5
(1)
640 kr
b
bobo
444 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Helt outstanding! När det kapas en nolla på priset från en original-MiniMoog så kan man leva med skillnader i ljudet. Men de eventuella skillnader som finns är minimala, näst intill icke-existerande. (enligt recensioner och experter, själv har jag inte AB-testat). Det fysiska formatet funkar bra. Eurorack-kompatibelt (men drar 1A, så tveksamt om det kan räknas kompatibelt på riktigt ;)). Vissa rattar kanske är i minsta laget och de röda och blå switcharna ser lite plastiga ut, men känns helt okej ändå. Trevligt med lite routingalternativ. Extra trevligt att master out per default är routat till external in om man inte kopplat in något annat. Fin overdrive av signalen blir det. Model D låter magiskt. Den är lättrattad och man får snabbt fram både klassiska och nya ljud. Kan inte annat än rekommendera. De små minus som finns berättigar inte ett lägre betyg än full pott.

Braun KF520
Full Star 1
4
(1)
509 kr
b
bobo
444 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Med tanke på priset är denna bryggare bra, till och med mycket bra. Den är plastig, men ändå gedigen. Konstruktionen för filterhållaren är helt okej, droppstoppet funkar utomordentligt och automatisk avstängning är så klart bra. Men viktigast av allt så upplever jag inte något fel i bryggtemperatur. Tar man verkligen och mäter temperaturen skiljer det sig kanske från min Moccamaster, men det är som sagt inget jag upplever när jag njuter mitt nybryggda kaffe.

Samsung Gear S3 Classic
Full Star 1
4.6
(44)
1 579 kr
b
bobo
444 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Bara haft den ett par dagar nu. Men är väldigt nöjd. Inte haft en klocka på evigheter, men varit sugen på en smart variant länge. Snygg, sitter skönt (ska nog byta till metallband istället ändå), lång batteritid och funkar näst intill perfekt. Enda stora minuset jag ser är att jag har svårt för att aktivera skärmen med väckningsgesten, vilket gör att jag hellre har igång klockan hela tiden och det påverkar så klart batteritiden.

Huawei Smart Cover for Huawei Mate 9 Pro
Full Star 1
1.7
(3)
b
bobo
444 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Utseendemässigt och formmässigt det bästa skal jag haft någonsin. Hade fått full pott om det inte vore för att den genomskinliga delen skaver mot telefonen så det blir repor. Hade på skalet i några veckor tills skyddsplasten som satt på telefonen blivit rejält repigt. Drog av plasten så telefonen kändes som ny igen. Fortsatte använda skalet lite till (är ju skillnad i reptålighet på plast och glas) men anade ganska snabbt små förslitningar även på glaset. Så slängde skalet där och då innan det var för sent.