Prisjakt

ekansandin

Medlem sen 2009-01-18
8
Bidrag
1
Hjälpsamröster
TeknikFix
Bra
(4)
e
ekansandin
8 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Jag var först skeptisk till de låga priserna och affärsmodellen, men jag beställde en dator med kvalitetsstämpel B+ mot faktura, för att försäkra mig om att allt gick rätt till. Datorn var i betydligt bättre skick än jag väntat mig, och batteriet hade knappt använts. Drygt 30 cykler på en dator från 2015. Enda skillnaden var i princip att den inte kom i originalförpackningen, och då är verkligen 75% av ordinarie pris ett fynd för en MacBook! Efter några veckor upptäckte jag ett problem med laddaren, så jag kontaktade Teknikfix via mail. Fem minuter senare ringde en från företaget och beklagade att det inte fungerade tillfredsställande, och ordnade så att jag kunde åka och hämta ut en originalladdare från butik tio minuter efter samtalet. Världsklass. Helt enkelt fantastisk service och oslagbara priser. Jag är stolt över att kunna ge fullt betyg.

Sony MDR-V700DJ Over-ear
Full Star 1
4.8
(26)
e
ekansandin
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Efter att ha använt de här lurarna i ungefär ett år, så kan jag säga att jag inte är riktigt nöjd. Jag talar absolut inte för de DJ:s där ute som hyllat dessa lurarna, de vet säkert vad som behövs på dansgolven. Men själv har jag använt säkert 20st olika hörlurar och pluggar under mina dagar. Dels till diverse mp3spelare och datorer. Även till försärkare vid filmtittning och kvalitetsmusiklyssning. Slutsatsen är att det är ett par riktigt gedigna hörlurar, som levererar ett saftigt ljud. Men det är just ljudbilden jag är missnöjd över. Jag tycker att nedre diskanten och övre mellanregistret är alldeles för genomträngande, även vid lyssning på cd via förstärkaren! Det gör att jag måste trixa och fixa med diverse equalizers innan jag känner att jag kan skruva upp ljudet till en behaglig(hög) nivå. Basen hade även kunnat vara snärtigare med mera tryck, med den storleken och det priset borde det inte vara några problem för en hörlurstillverkare att fixa. Själva konstruktionen är riktigt snygg. Känns vädligt gedigen och rigid. Tyvärr tycker jag att de sitter lite väl löst runt huvudet(inte på öronen, det gör ont efter ett tag), vilket inte lämpar sig så bra om man ska röra på sig lite extra. I det stora hela hade jag väntat mig bättre ljud, jag var alldeles för naiv första tiden och inbillade mig själv att de lurar jag köpt var bäst. De kostade ju trots allt 1300kr! Men så är inte fallet. För det där priset är de inte värda mer än en sexa i betyg.

Logitech Z-2200
Full Star 1
4.8
(4)
e
ekansandin
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Har fungerat riktigt riktigt bra alla dessa år som datorhögtalare! Med rätt ljudkort går det att få riktigt bra ljud:)

Sony PlayStation 3 (PS3) 40GB
Full Star 1
4.8
(500+)
e
ekansandin
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Jättebra som mediaspelare och framförallt tvspelskonsoll! Med PS3 media server fungerar streamandet av video- och musikfiler klockrent!

Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
e
ekansandin
8 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Toppbetyg för butiken! Hur bra service som helst och riktigt bra produkter.

Dynavoice Challenger M-65 EX 5.0
Full Star 1
4.9
(55)
e
ekansandin
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Betyget reflekterar hur pass nöjd jag är med ljudet, då jag inte kan jämföra med dyrare/billigare högtalare rakt av. Men det är ett riktigt fylligt ljud till musik, snärtig bas och inga register som saknas nånstans! Något som jag tycker är lite irriterande är att centerhögtalaren får rösterna att låta lite onaturliga. de sticker ut lite för mycket!

LG 47LH7020
Full Star 1
4.3
(3)
e
ekansandin
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Riktigt bra TV! Uppspelning av full HD mkv filer via usb(fungerar med vilken hårddisk som helst). Många anslutningar och riktigt bra inställningsmöjligheter. Det som drar ner betyget är svärtan och dess 100hz läge som jag inte tycker håller måttet. Väldigt ljusstark också.

NetGiganten
e
ekansandin
8 omdömen
UselRedigerades 15 år sedan

VARNING! Det kanske har gått bra för vissa att få sina varor, men för mig och min flickvän har det vart ett helvette. Beställde en bärbar dator för fyra veckor sedan, har inte fått den än. Hur mycket vi än mailar och ringer så är det aldrig någon som svarar. Jag har aldrig varit med om något värre. Solklar etta.