Prisjakt

Lowet

Medlem sen 2004-01-28
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Yale Doorman V2N Smart Start-Kit
Full Star 1
3.1
(12)
4 895 kr
L
Lowet
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Bra uppkopplat digitalt lås genom Verisure. Appen ger möjlighet att lägga till användare och rfid-brickor i ett webbgränssnitt. Det går också att schemalägga beteenden så att tex automatlåsning bara är aktivt på vardagar från 8-17 då slipper man bli utelåste av misstag på helgen när man är hemma. Låset är hyfsat svårt att installera och kräver en händig person. Jag fick arbeta om både slotten i dörren och karmen för att få in låset korrekt. Detta trots att jag har en ny svensk standard dörr där det satt ett Assa lås sedan tidigare. Arbetet tog mig en dryg timme emot 15 minuter för ett vanligt lås. Jag missade också att man ska göra alla inställningar via webben om man har Verisure huben. Men när jag förstod det gick det fort att få till allt och känner mig trygg med lösningarna. Låset känns robust och stabilt överlag men kunde haft bättre känsla i handtagen. Handtaget på insidan och utsidan känns slapp och oprecisa, inte något som ger förtroende. Skulle vilja ha en fjäder som drar tillbaka handtaget så att det blir distinkt. Detta plus den något jobbiga installationen drar ner betyget med 1 stjärna.

Danalock V3 HomeKit Scandi
Full Star 1
2.5
(10)
1 889 kr
L
Lowet
5 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Låset är inte tillräckligt tillförlitligt för att fungera som lås till en ytterdörr. Både låsning och upplåsning är inte snabb och inte helt säker. Jag och mina barn blev stående utanför dörren utan att telefonen lyckades ansluta och låsa uppdörren som tur var hade vi gömt gamla nyckeln och kunde komma in. Låset åkte tillbaka efter en veckas kämpande med att få det att fungera.

Electrolux ESF8585ROW Vit
Full Star 1
1
(1)
L
Lowet
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Absolut värdelös, köp inte. Detta är den andra Electrolux diskmaskinen jag ägt, den förra gick sönder efter tre år men funka fram tills det. Den här maskinen har varit sönder två gånger läcksensorn har löst ut, trasig enligt reparatören fast det var blött på golvet...hmm. Men det är inte det stora problemet utan det är att den inte diskar rent. Huvudsyftet med en diskmaskin är att göra disken ren, gör den inte det så är den värdelös. Det spelar ingen roll om den är tyst, energieffektiv eller torkar bra om den inte klara att göra rent.

Panasonic Viera TX-P55VT60Y
Full Star 1
4.7
(18)
L
Lowet
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Fantastisk TV! Haft den i en dryg månad nu, hade tidigare en tjock-tv av högkvalitet. HD-TV har naturligtvis en helt underbar kvalitet, men det kanske alla apparater klarar. Den på den här funkar även SD-kanalerna utmärkt. Jag har Telia bredbands-tv, kanske ska tilläggas. Ljudet... Jag har 5.1 ljud anläggning, använder alltså inte tv-ljudet till film mm. Men det funkar det med, fast den här tv förtjänar en separat förstärkare. Ljud från fläktar eller liknande har jag inte störts av. Ska kanske tillägga att jag har tre barn hemma som för ljud för det mesta. Smart-TV är en fantastisk funktion, tycker jag. Skicka bilder och filmer direkt från telefonen eller paddan. Eller släng upp Youtube klippet på teven. Dessutom går det att få in Netflix, Viaplay mm direkt i teven. Inga mera j**la sladdar, tack för det! Den lilla extra fjärrkontrollen är en kul idé som tyvärr fått "fel knappar", var är tex de röda, gröna, gula och blåknapparna? Och play och pausknappen? Den kontrollen används tyvärr inte så ofta. Tevens design är snygg, den massiva V-formade foten imponerar på mig som mek-konstruktör... 3D-teven är totalt kass. Ungarna tycker visserligen att den är lite smårolig, men jag får ont i huvudet direkt. Behövs nog betydligt större bild och passiva (bio) glasögon för att jag ska tycka det är värt det. Apropå storleken så är det väl också en nackdel... skulle vilja ha en större. Men tyvärr så fick inte en 65-tummare plats ;) XBOX spel funkar också hyfsat. Har kört lite Far cry och barnen kör skylander. Inga problem med släpningar eller att det skulle bränna fast något. Passa på att köpa innan Panasonic lägger ner plasma.

Sony HT-DDW880
Full Star 1
4.4
(24)
L
Lowet
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan

Bra ljud för vanliga vardagsrummet. 6.1 gör att jag får bra ljud även när jag sitter diagonalt med en bakhögtalare i hörnet. Installationen försvårades av de dåliga högtalar kontakterna. Det var svårt att fästa kabeln med skruvfästena och jag fick hålla på ett bra tag innan jag fick det att funka. Autokalibreringen gav iofs bra felmeddelande men svårt att använda praktiskt. Autokalibreringen fungerade däremot utmärkt när allt var anslutet. Efter kalibrerning har jag inte alls störts av mycket ljud från en högtalare osv som andra anläggningar lider av. Basen är också bättre än vad som är brukligt i den här klassen. Den är diskret i normal fallet men kan mullra igång när den ska. Normalt i den här klassen är ju muller hela tiden... kanske säljer i butiken.