Prisjakt

tireces

Medlem sen 2008-07-13
17
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Sweex Powerline Ethernet Adapter LC203 Kit
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Enligt Sweex eget program så ligger jag kring 80-95Mbit/s men när man försöker kopiera filer så verkar det omöjligt att komma över 20-25Mbit/s (ca 3 Mb/s), visar fortfarande 90Mbit/s. Det är iofs inte hela världen eftersom den mestadels skall användas till att streema filmer från min filserver. Tveksamt även att det är min router som strular eftersom jag får nästan max hastighet via en vanlig nätverks kabel (90Mbit/s ca 11Mb/s) + Väldigt enkel att använda, bara att koppla in. + Överkommligt pris. - Hastigheten är inget att hurra över.
*Redigerades 11 år sedan
ASRock Nettop ION 330Pro
Full Star 1
4.1
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Kör windows 7 starter samt xmbc nightly för Gpu acceleration. + Spelar upp alla format (vad jag vet om i allafall) upp till 1080p. + Massor med utgångar HDMI, VGA, 6 USB, 1 eSATA m.m. + Trådlöst internet (dock inte den bästa mottagningen) - Den har en liten 25mm fläkt som kan ge ifrån sig ett irriterande ljud om man sitter nära. - Kan bli väldigt varm efter ett par timmars användning. (Rekommenderar hellre barebone versionen där du tex köper till en Intel 40gb ssd istället)
*Redigerades 11 år sedan
Ace of Sweden Wireless Multimedia Keyboard TX500 (Nordisk)
Full Star 1
3
(4)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Det står "upp till 10 meter". Jag förlorar kontakten kring 2m hur än jag gör (Provade den på min HTPC). Sen på bilden och på förpackning står det klart och tydligt text under caps, num samt scroll lock lampan. På tangentbordet står det ingenting, det finns en batteri ikon under mitten lampan men resten har ingen funktion. Märkte senare att man kunde installera ett program som visar att man tex trycker på capslock. Den glossy-svarta färgen är rätt snygg men drar åt sig fläckar från fingrarna väldigt lätt. Visst den funkar bra när man har den nära en dator (typ 1m) det säger jag inget om, men det är inget för Htpc byggare.
*Redigerades 11 år sedan
Ace of Sweden Skull2 Nano
Full Star 1
3.8
(3)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
+ Alla rörelser känns riktigt stabila och inge problem med mottagningen som många verkar ha. + Nano USB sändare som man kan stoppa i musen om man skall ta med den någonstans. + Har en On/Off knapp på undersidan. + Ser bra ut. - Visst det är en laptop mus, men den är väldigt liten. Man kan inte ha en avslappning ställning på handen utan måste böja fingrarna för att få plats. Sen är även sido knapparna svåra att komma åt. Kan inte riktigt rekommendera denna till någon med medel eller stora händer. *edit* Tog och provade den på min HTPC. Kontakten dog efter ca 1.5-2.0 m vilket är rätt illa måste jag säga. Dörför sänker jag från en 7a till en 5a.
*Redigerades 11 år sedan
Ace of Sweden MD-55
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
+ Rätt ok ljud och bra bas måste jag säga för att vara så pass billiga lurar. + Går att vinkla kåporna i sidled så de passar bättre. - Dock trycker kåporna rätt hårt mot öronen så man får ont efter en stund. (bättre bas iofs) - Väldigt små öronkuddar.
*Redigerades 11 år sedan
Plexgear SC-100 (Svart)
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
+ Mycket billig + Väger lite - Pappers tunn plåt - Allmän kass kvalitet på allt - Bara 1 fläkt plats, 1 st 120 mm bak - Lite plats att arbeta med, är ungefär lika stor om en m-atx låda. - Man kan inte montera någon fläkt på sidoplåten (går med buntband iofs). Sen pajade front usb:n en mus samt ett usb minne innan jag fattade att det var kortis i den. Tur att musen var värd 100:- och usb minnet 150:- .
*Redigerades 11 år sedan
Sida 2