Prisjakt

tr1me

Medlem sen 2008-07-06
15
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Sony Xperia V
Full Star 1
3.9
(55)
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har denna som tjänstetelefon. Denna telefon levererar i den prisklass den ligger. Går inte att jämföra med mer påkostade alternativ. + 4G - snabbt och bra att surfa etc + Skärmen är helt okej. Storlek är en smaksak så det lämnar jag därhän. + Bra ljud i samtal - Kasst ljud vid uppspelning av musik i högtalarna - Batteritiden är verkligen fruktansvärd. Kört flera laddcykler och batterier sjunker ca 15% på en natt med alla batterisparande åtgärder påslagna. Jag får ladda varje dag trots att jag knappt använder telefonen. All in all - en medioker telefon.

Stiga SB28 JD
Full Star 1
4.5
(2)
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Inköpt för 2 dagar sedan och använd ca 2 timmar. Detta betyg får därför läsas som ett första intryck av produkten i fråga. Montering: Ganska enkel även om instruktionsboken är en smula krånglig enligt mig. Tillbehör: Medföljer gör en flaska för bensin, trimmerhuvud samt röjklinga och sele. Användning: Har provat både att trimma med tråd samt röja sly och annat. Första intrycken är mycket positiva. Startar ganska lätt om man chokar lite. Motorkraften räcker gott och väl till och jag kör den sällan på maxvarv. Selen är ganska skön även om den inte går att jämföra med proffsutrustning jag använt tidigare. Upplever gasreglaget lite väl trögt och efter en stund blir det jobbigt att gasa. Skulle inte vilja gå med maskinen i 4-5timmar som jag gjort med proffsmaskiner i tidigare arbete. Att köra 1-2 timmar går dock fint. Vibrationerna är inte så farliga men de finns där och händerna är lite skumma efter nån timmas körning. Allt som allt upplever jag maskinen som mycket bra. Alldeles lagom för mig med ca 2000kvm tomt bestående av gräs, sly och en del annan vegetation. Första intrycket: Rekommenderas absolut!

Asus ROG G53SX-SZ016V
Full Star 1
2.3
(4)
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Hade datorn i ca 3-4 månader tills även jag upptäckte att det enbart finns en (1) minnesslot totalt! Köpte en minnesmodul till ovetandes detta men märkte snabbt att ingen extra plats fanns, trots att jag skruvade isär burken efter konstens alla regler. Asus verkade helt ovetande om detta när jag ringde dem... Nu lämnat tillbaka datorn och får pengarna tillbaka. I övrigt fungerar datorn kanon. Inte förtjust i det plastaktiga ytskicktet dock. Totalt omöjligt att få bort fingeravtryck och fettfläckar som blir då man tar i datorn på daglig basis. Bra dator, dock helt sjukt att min och flera andras bara har en minnes slot totalt!

Netgear ReadyNAS NV+ RND4000
Full Star 1
3.5
(23)
t
tr1me
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Hej! Haft NAS'et i 4 dagar nu och ger ett tidigt omdöme. Rent estetiskt är enheten väldigt snygg, prydlig och faktisk ganska liten. Den känns rejält byggd även om diskvaggorna inte känns optimalt konstruerade. De är lite tröga att få in, men planerar inte att dra i dem mer än vid installation av nya diskar. Når en överföringshastighet på 140mbit/s / 17Mbyte/s. Men varför i hela friden skickar Netgear med en Cat5 kabel? Inte en Cat 5.e utan en Cat 5. Med den kabeln kom jag upp i ca 10Mbyte/s! Kan det vara därför någon nedan upplever långsam hastighet? Finns massor av inställningar och botaniserar ännu runt. Har för närvarande enbart 1 disk i NAS'et. + Snygg design, liten och stabil + Enkel att koppla in. + Priset - Fläkten. Vill gärna ligga på ca 2000varv och låter massor! Planerar byta denna mot en tyst. - Menyerna aningen sega. - Stöder inte JBOD. Allt som allt är jag väldigt nöjd än så länge. Visar sig några konstigheter uppdaterar jag mitt omdöme. /Tr1Me