Kategorier
Prisjakt

Mats_L

Medlem sen 2003-11-20
393
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Discshop
Bra
(500+)
Bra
3 månader sedan
Har funkat bra för mig. Har även haft kontakt med kundtjänst om fel leverans men det löste sig snabbt och smidigt.
Sigma 20/1,4 DG HSM Art for Canon
3.5
(1)
7 590 kr
7 månader sedan
Riktigt nöjd med denna, presterar mycket bra optiskt, och autofokus är hyfsat snabb. Presterar bra i motljus också. Öppnar kreativa möjligheter med vidvinkel och kort skärpedjup, den är så pass raktecknande att man kan fota människor på nära håll utan att de ser onaturliga ut. Minus för den välvda front linsen, det är nog det enda jag kan komma på.
Asus RT-AC86U
4
(28)
1 699 kr
8 månader sedan
Jag har precis uppgraderat från en 7-8 år gammal netgear av enklaste sort, den följde med abonnemanget... Hade jag behövde nåt bättre är uppenbart men det var svårt för en vanlig dödlig att veta var man ska lägga ribban. Nu sitter jag nöjd med en a Asus, har bra täckning i min villa på 170kvm. Mäter jag hastighet med bredbandskollen så är den 10x snabbare än den förra. Hastighet till nas är oförändrat (antar att nas:en är kass). Barn som kör online spel har upplevt stor positiv skillnad. Enstaka anslutningsproblem har förekommit. Lätt att komma igång med även för en idiot som jag.
Canon EF 24-70/4,0 L IS USM
4.4
(6)
8 390 kr
ett år sedan
Har använt den ca 2 år nu med min 6D,och är mycket nöjd. Skarpa bilder och snabb autofokus är alltid högsta prio och här finns inget att klaga på. Valde just den här för att även kunna ersätta mitt macro objektiv som låg och samlade damm 364 dagar om året. Och macro läget funkar faktiskt helt ok men såklart inte riktigt lika bra som ett renodlat macro objektiv. Självklart saknar jag bländare 2.8 ibland, men det hade samtidigt inneburit en betydligt både dyrare och otympligare produkt. Tyvärr blir det alltid en kompromiss hur man än vrider och vänder på det. Sammanfattningsvis kan jag inte annat än rekommendera detta. Skärpa, fokus, bildstabilisering, macro lägre funkar kanon efter mina behov med min 6D.
Samsung 860 QVO MZ-76Q1T0BW 1TB
4.3
(9)
1 150 kr
ett år sedan
Sist jag uppdaterade till ssd så märkte jag ingen större skillnad förutom uppstart som var klart snabbare, det blev därför ett långt velande om det skulle vara värt att uppgradera min 8 år gamla vaio, men med i7 och 8gb ram och win 10 tyckte jag ändå det fanns tillräckligt med potential. Och det är nu uppenbart att det var den gamla hdd:n som var flaskhalsen, nu går allt betydligt snabbare från uppstart till det dagliga användandet. Använder den mest till bildredigering i lightroom och det funkar äntligen riktigt bra. Det enda jag ångrar är att jag inte uppgraderade mycket tidigare!
Sony Xperia XZ3 Dual H9436
3.8
(18)
5 520 kr
ett år sedan
Ville ha eb bra skärm och dubbla sim och så långt är den här telefonen helt rätt. Tyvärr upplever jag ett antal irriterande småfel t.ex så funkar auto ljusstyrka dåligt och ljusstyrkan kan hoppa upp och ner ibland. Jag tycker tangentbord är svårt att skriva på, det blir ofta feltryckningar, är ingen iPhone förespråkare men just det är de klart bättre på. Telefonen strular ibland när man ska svara eller lägga på så har telefonappen hamnat bakom nån annan app eller ibland har telefonen låst sig, det var sånt jag trodde man slapp efter första generationen smartphones som kom för en decenie sen... Ibland ändras inställngar efter en uppdatering, irriterande. Det har gällt andra android jag haft också. Den är betydligt tjockare och tyngre än den honor 9 jag hade innan. Men till det positiva. Den är hyfsat snabb, oftast. Skärmen är riktigt bra, ser på film ibland vilket funkar ok med 6" skärm. Batteritid är ok. Så, en ok telefon, ingen är väl felfri. Stor potential så får de ordning på mjukvaran så kanske det blir en fullträff tillslut.
Sony UBP-X800M2
4.2
(5)
3 255 kr
ett år sedan
Min Oppo bdp-93 dog tyvärr så det var nödvändigt med uppgradering. Har ju 4k tv så ville gärna ha blu-ray med 4k. Andra krav var sacd och dvd-audio. Finns inte jättemånga alternativ på marknaden tyvärr, den här sonyn var billigast. Har bara haft den några veckor men den gör vad den ska, har inte märkt att nåt skulle vara sämre vad gäller prestandan jämfört med den mer påkostade oppon. Plus för dubbla hdmi utgångar. Fjärren är av enklare sort. Musik skivor börjar inte spela automatiskt vilket jag är van vid. Det gick snabbt att komma igång med den, krävdes inte många knapptryckningar så överlag måste jag säga att helhetsintrycket är övervägande positivt!
Repmånad
4.1
(110)
49 kr
2 år sedan
Svensk film när den är som bäst
Kayoba Trampoline with Safety Net 396cm
2.8
(2)
2 år sedan
Har funkat bra några veckor. Återkommer med uppdatering...
Blade Runner 2049
3.9
(11)
39 kr
3 år sedan*
Ljud o bild är top notch!
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1