Prisjakt

Robert_E

Medlem sen 2008-06-28
11
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy Tab S 10.5 SM-T805 16GB
Full Star 1
4.3
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Har haft den igång i 6år med laddsladden i nästan jämt, skärmen är då på hela tiden förutom att den tonas ner något när smart viloläge aktiveras. Har använt den flera timmar varje dag sen början. Har varit så nöjd på alla sätt med denna platta. Ända jag ändrat är tangenterna till app Thumb Keyboard, för det blir mycket bekvämare snabbare att skriva. Efter 4 år började skärmen bli inbränd, mest efter YouTube fönstrets vita kanter. Nu över 5 år har batteriet börjat svälla så glaset släppt från sidorna. Men efter så lång och hård användning kan jag bara säga super produkt. Har väntat på en ersättare och S4 var först med samma oled upplösning men onödigt dyr med penna jag inte behöver. S5e var den första direkta uppföljaren, så den får ersätta denna. S6 har släppts och den är en uppföljare till S4. Tråkigt att de inte släpper en S6e också, utan penna och till bättre pris.

Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 16GB
Full Star 1
4.3
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*

Verkligen en bra att ha pryl, som har tonvis med finesser. Lite högre ljusstyrka på skärmen ute i solljus skulle vara nice "om man ska hitta något att klaga på", men det gäller nog alla surfplattor, smartphones och skärmar i allmänhet! Förutom alla funktioner som har med s pen att göra som bara begränsas av fantasin finns även. Vanlig mobil även om det ser lite roligt ut att prata i note 8" med 4g, så fungerar det lika bra som vilken smartphone som helst, den fungerar även som multifjärrkontroll, tvstyrning med tablå för dina kanaler. Styr stereo, bioreceiver mm. mm. Stor, kraftig och teknik späckad för att klara det mesta. Liten nog för att få med överallt. Använd headset av något slag om ni vill slippa prata direkt i plattan (:

*Redigerades 7 år sedan
HTC One X 32GB
Full Star 1
3.9
(130)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 år sedan*

Ser att många har höjt betyget, barn sjukdommarna är borta nu när uppdateringarna har tillkommit. Den var supernice från början, ändå lyckas HTC göra den ännu bättre för varje uppdatering. Jag älskar min HOX :) En mobil som inte har någon svaghet. HTC har verkligen lyckats!

*Redigerades 10 år sedan
Sony Ericsson Xperia X1
Full Star 1
3.6
(114)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

Lite tung. Bra gps. I stora hela okey. SonyEricsson är väldigt tröga på att få fram nya paneler, trots att det är hela konceptet med denna. PlayNow panelen som man ser på alla produktbilder finns i huvud taget inte.

*Redigerades 13 år sedan
Samsung LE46A656
Full Star 1
4.5
(63)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

Bilden är underbar i HD. Hdmi har en bit kvar innan den är lika användarvänlig som skarten är. När man startar dvd, digitalbox eller dylikt så borde skärmen starta automatiskt som skarten har gjort i tjugo år.

*Redigerades 13 år sedan
Sida 1