Kategorier
Prisjakt

Mraz

Medlem sen 2008-05-05
27
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Google Home Mini
3.6
(70)
222 kr
2 månader sedan
Köpte två våren 2019. Har fungerat utmärkt. OK ljud för prislappen som tillsammans med inbyggd assistent och chromecast ger full pott i prisvärdhet. Det är ingen komplett musiklösning för vardagsrummet, eller ens för köket (om man är det minsta kräsen med ljud), men utmärkt till barnrum, toaletten, hallen etc.
Telldus Plug-In Slim Outlets + Remote (312537)
2.1
(18)
249 kr
ett år sedan
Snygga och smidiga jämfört med mina äldre mottagare. Det som drar ner betyget är den korta räckvidden. Mina flera år gamla proove och anslut är betydligt bättre, därmed pålitligare.
Apple iPhone 6s 32GB
2.8
(20)
1 775 kr
3 år sedan*
Riktigt stabil och hyfsat fri från lagg. Trivs med storleken. Känns lite billigare än tidigare iPhones då denna har skarvar av plast i bakstycket. Touch ID fungerar bra, men inte utmärkt. Helhetsintrycket är lite medelmåttigt inklusive skärmen som har dålig svärta.
*Redigerades 3 år sedan
ITAB Outdoor
Usel
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Bra pris, snabb leverans och superservice vid reklamation av vara.
*Redigerades 4 år sedan
Einhell TH-VC 1820 S
3.1
(4)
495 kr
4 år sedan*
Betalade 349 kronor på kampanj för ca 2 år sedan. Dammsugaren fungerar utmärkt med påsar (har ej provat utan) och suger lika bra som vilken dammsugare som helst. Använder den till bilstädning och uppsugning av bygg- och slipdamm. Den är lite för lätt vilket gör att den välter om jag är oförsiktig. Jag upplever också att sladden är för kort vilket också föregående recensent påtat. Där jag använder den finns oftast en skarvsladd i närheten så jag lindar inte ens av dammsugarens egna sladd längre.
*Redigerades 4 år sedan
TP-Link TL-WA850RE
3.5
(21)
201 kr
4 år sedan*
Jag kommer inte slå några hastighetsrekord med denna manicken, men den fyller sin funktion. Ger trådad uppkoppling till en dator och trådlöst nät på ett ställe i huset som HELT saknar WIFI-åtkomst för andra enheter. Denna prylen lyckas plocka upp wifisignal och leverera och 12-22mbit (varierar lite) trådat till min stationära dator. Ger ca hälften på wifi. Tror att jag köper en till och sätter i garaget (fristående byggnad). OBS! Under goda förutsättningar ger den ungefär hälften av vad jag har i hastighet på huvudnätet (2.4ghz = ca 80mbit) vilket blir 35-40mbit på wifi. Betyget är satt med hänsyn till prislappen 200 kr inklusive frakt, vilket är ett fynd.
*Redigerades 4 år sedan
Bosch SMU46AW01S (Vit)
3.5
(4)
4 890 kr
4 år sedan*
Hyfsat tyst tysk maskin som diskar rent och torkar torrt med låg förbrukning av el och vatten. Stör mig på att undre korgen tippar framåt när man drar ut den om man lastat mycket disk i framkant på korgen. Billig plastsockel, simpel knivhylla och glesa korgar som begränsar placeringsmöjligheter av mindre saker är andra detaljer som bidrar till ett mediokert kvalitetsintryck. Bosch rekommenderade pris är 6 100 kronor. Vi gav 4 500 kronor och köpet känns OK, men inte mer.
*Redigerades 4 år sedan
Landmann Triton PTS 3.0
3
(16)
3 495 kr
4 år sedan*
Mina tidigare erfarenheter består av bl.a. av frekvent användande av en weber spirit samt en mängd kol-/brikettgrillar. Jag är helnöd med design och funktioner. Även värmemässigt står den sig mycket bra mot andra gasolgrillar, även om det blir inte samma hetta som på en välfylld kol-/brikettgrill. Det enda negativa är att värmereglagen har lite kort spann. Upplever att det går att ställa lägre på en del grillar, vilket gör "långkok" enklare. Stort plus för att det är godkänt att ha PC5:an i skåpet.
*Redigerades 4 år sedan
Huawei MediaPad T1 10 8GB
3
(4)
5 år sedan*
Är den lika bra som surfplattor för 4000 kronor? NEJ Betalade 899 kronor och betyget är satt därefter. Om man ser till att stänga appar man inte använder så fungerar den faktiskt helt ok och laggar inte nämnvärt. Visst, skärmen är mindre bra och tryckkänsligheten är bristfällig men den går absolut att använda till spotify samt till filmtittande både på själva plattan och att starta uppspelningar på chromecast från appar. Jag skulle inte ersätta en dator med denna. Beroende på personliga krav ska man kanske inte ens ha den som enda surfplatta. Vi har den dock som "extraplatta" i familjen och till det fungerar den utmärkt.
*Redigerades 5 år sedan
Google Chromecast
4
(229)
390 kr
5 år sedan*
Min prisvärdaste elektronikpryl någonsin. Fungerar utmärkt med SVT, TV4, Netflix, Viaplay samt Youtube. Även Spotify fungerar numera utmärkt på även på gen 1! Någon gång ibland tappar telefonen/plattan/datorn kontakt med chromecasten, men det händer inte ofta och det är bara att ansluta igen. Plexappen är buggigare. Går alltid att starta en film men tappar ofta kontakten så att det brukar blir strul att pausa under filmen. De som klagar på att chromecasten tappar kontakt med internet och att diverse program laggar (ofta HD-material) har troligtvis kapacitetsproblem i sin övriga utrustning. Jag har varken upplevt hastighetsproblem med min pensionerade lågpris 300mpbs router eller min nuvarande AC-router från Asus (som är specad till 600 mpbs på 2,4 ghz bandet). När jag hade ADSL 24mbit blev nätverket/internet av naturliga skäl lite långsamt om vi streamade två program samtidigt (olika klienter). Men det är knappast något man kan klandra chromecasten för...
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1