Kategorier
Prisjakt

davest

Medlem sen 2008-01-28
16
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Samsung Xpress SL-M2026W
3.3
(24)
1 081 kr
ett år sedan
Totalt skräp. Skaffade den för att det hade varit smidigt att ha en skrivare på valfri plats som står redo på wifi. Den fungerar ALDRIG på wifi. Behöver i princip göra om hela installationsprocessen vid varje utskrift. Riktigt patetisk produkt av Samsung.
Nordic Home Culture VAC-001
1.5
(1)
999 kr
3 år sedan*
Oanvändbart skräp. Nordic Home Culture är tydligen Deltacos märke för Home Applicances. Maxhöjden för användare av denna dammsugare borde vara runt 150cm pga det absurt korta teleskopröret. Frågan är om de gjorde någon research på snittlängden bland människor i Norden inför starten av märket som för Nordens "home culture". Jag lovar att snittlängden i Norden är högre än 150cm. Inte nog med det: - Munstycket är kasst och glider inte alls - Dammsugaren ger ifrån sig en vidrig lukt - Kvalitetskänslan är katastrof På plussidan är det möjligt att det påsfria systemet finns. Det kommer jag aldrig få reda på då jag köpte en ny dammsugare innan jag ens tömt behållaren. Undvik!
*Redigerades 3 år sedan
Madden NFL 17 (PS4)
4
(3)
133 kr
4 år sedan*
Mycket bra spel. Till skillnad från t.ex. Fifa-serien så känns det som att Madden blir betydligt bättre för varje år. Det är också tydligt att saker som inte fungerat bra eller varit buggiga försvinner - något man inte kan säga om Fifa-serien där flera buggar hänger med år efter år. Gillar man NFL är detta ett måste. Största minuset är att det bara kommer med 32 lag. Det vore vettigare med ett generellt am. fotbollsspel med alla collegelag osv också.
*Redigerades 4 år sedan
FIFA 15 (PS4)
3.4
(18)
257 kr
6 år sedan*
Extrem besvikelse. Bara eye candy, ingen spelkänsla. Skaffa PES istället som i 2015 års version är bättre. - Buggar sedan Fifa14 och till och med Fifa13 är kvar - AI och spelmotor är inte realistiska, händer saker jämt och ständigt som aldrig skulle hända i verkligheten (konstiga beslut av AIn) - Mittfält är i stort sett irrelevant då spelmotorn jobbar anfall och defense endast. Helt orealistiskt. - Laggigt och i praktiken ospelbart onlineläge + Det är rätt snyggt
*Redigerades 6 år sedan
FIFA 13 (Xbox 360)
4
(2)
39 kr
8 år sedan*
Har sällan erfarit så många timmars underhållning för 400:- Löjlig valuta för pengarna. Ett måste i spelsamlingen för de med minsta fotbollsintresse. Såklart inte utan brister. Framförallt lämnar gränssnittet en del att önska. Det är lite rörigare än vad det skulle kunna vara & jag vet fortfarande inte vad alla spellägen innebär. Vid onlinespel är det lätt att bli låst i menyer osv om uppkopplingen bryts eller ens motspelare ragequittar. Stör mig konstant på att om man når menyn som säger "the other player has paused" så kan man inte komma tillbaka till ens egen meny för att till exempel taktikkonfa då motspelaren ändå är inne och pular. Ett annat minus är att Xbox live kostar pengar (rör mer än detta spel såklart) och då vill man att det ska fungera felfritt - alltid. Det gör det inte. Långa uppkopplingstider och lagg i matcher är vardagsmat.
*Redigerades 8 år sedan
Donkey Kong Country (SNES)
3.8
(1)
595 kr
8 år sedan*
Best. Game. Ever.
*Redigerades 8 år sedan
Nintendo NES (8-bit)
4.9
(169)
995 kr
8 år sedan*
Kärlek
*Redigerades 8 år sedan
Nintendo SNES (Super Nintendo)
4.5
(41)
748 kr
8 år sedan*
Fet
*Redigerades 8 år sedan
Linksys WRT54GL
4.5
(126)
607 kr
8 år sedan*
Routrarnas Volvo. DD-Wrt/Tomato ger det stabilaste du kan köpa pengar. Den är inte särskilt snabb längre & tyvärr behövs en nyare router för att palla med dagens standarduppkopplingar. Given 10a när den kom, håller ännu måttet & får 6.
*Redigerades 8 år sedan
Netgear ReadyNAS Ultra 2 RNDU2000
3.8
(15)
8 år sedan*
Kluven till betyget. Å ena sidan fungerar den väldigt bra i min setup, å andra sidan var det en lång väg dit & man bör vara rätt savvy för att kunna konfa den som man vill. Vill man inte lägga mer pengar och bygga en lösning själv tycks denna ändå vara det bästa alternativet - gränssnittet är en katastrof men väl konfigurerad är den grym! + jag är mkt nöjd med min hemmasetup, den agerar backup (time machine), lokal fildelning samt kör rtorrent/rutorrent + pris (1490 på rea vilket är en bra prisnivå) + tyst (har den i ett skåp) + känns stabil och välbyggd - galet oestetisk (men har den som sagt i ett skåp :) - lite seg, har en mapp med några tusen mappar (musik, allt lagligt inhandlat såklart) som tar flera minuter att öppna från datorn - katastrofalt dåligt GUI, fattar inte vad Netgear håller på med. ssha in är att föredra när det är möjligt för konfigurering - meck att konfigurera då den kör debian men en tweakad variant, fick köpa några tilläggsprogram skapat av readynascommunityt för att få ordning på torrentdelen (som jag använder till lagligt material, typ seedbox för linuxdistar :) - lite tveksamheter kring hårddiskkompitabilitet vilket jag tycker är onödigt
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1