Kategorier
Prisjakt

theluks

Medlem sen 2008-01-11
21
Bidrag
1
Hjälpsamröster
The Sims 3 (PC)
3.7
(26)
96 kr
12 år sedan*
Riktigt fängslande och kul. Sedan är det (såklart) väldigt "amerikansk medelklassigt" och enligt mitt tycke alldeles för baserat på att hela tiden köpa nya prylar. Designläget är verkligen förbättrat, och jag uppskattar att man kan välja texturer och färger som man vill. Dock känns just det GUI't inte helt klockrent och klart sämre än i övriga spelet. Sedan önskar jag mig en ännu mer avancerad social motor (dock också här mycket bättre än tidigare Sims) och ännu fler hobbys och möjlighet att börja välja inriktning på sin hobby när går upp i skill. Dessa är bara mina subjektiva önskemål, och jag är säker på att de flesta kommer finna spelet mycket underhållande, så även jag :)
*Redigerades 12 år sedan
Asus P5Q-EM
3.8
(6)
12 år sedan*
Tror de flesta problem som rokk tar upp är borta nu, och det är ett riktigt bra och snabbt moderkort med bra design och dokumentation. Just nu är linuxstödet lite halvt, speciellt på grafikfronten, men Intel verkar jobba stenhårt på det. Klarar som sagt 1080p galant, kör med en C2D E5200.
*Redigerades 12 år sedan
Samsung LE46A676
4.4
(8)
12 år sedan*
TV'n som sådan är kanon; Väldigt bra bild, alla anslutningar man kan önska, goda inställningsmöjligheter och snygg design (det röda syns bara i dagsljus eller stark inomhusbelysning, var skeptiskt till detta först). Dock så drar jag av två stjärnor för att de finns olika versioner av samma modell i två avseenden. Ett är att modeller från utlandet ej supportas av Samsung Sverige, och den klarar ej av svenska kabelsändningar (de borde inte få säljas i Sverige alls..). Det andra avseendet (som är mer direkt Samsungs fel) är att man kan få en panel som inte är tillverkad av Samsung själva om man har lite osis. De outsourcar alltså produktionen av paneler till tre andra paneltillverkare, och dessa håller en generellt sämre kvalité. Min var dock tillverkad av Samsung, men gråimporterad av Dustin, så jag returnerade den ändå (senare har det visat sig att Dustin nekar returen, och jag har anmält det hela till ARN då var lovad full ångerrätt). Väntar nu på min nya TV, blev en Sony Bravia KDL-46W4000 genom Voxon (samma företag som Scandinavianphoto) då den var ett par tusingar billigare (än den _svenska_ Samsungen) och är i mina ögon lika bra som denna. Hur som helst är det en väldigt bra TV.
*Redigerades 12 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Usel
12 år sedan*
Uppdaterar mitt tidigare goda betyg hos Dustin (obs ej Home). Själv har jag köpt för väldigt stora belopp hos Dustin och inte haft något strul. Men när jag skulle köpa en ny TV åt flickvännen blev det värre. Skapade konto åt henne, och registrerade studentrabatt och köpte TV'n, en 46" LCD. Trots att det står på prisjakt att Dustin Home använder sig av svenska distrubitörer visade sig att TV'n var gråimporterad och jag ville således skicka tillbaka den. Det skulle tydligen gå jättebra, och en kille kom kostnadsfritt och hämtade det (dock skulle den stå på pall, men jag övertalade poståkeriet att ta med en sådan..) Någon vecka efter detta kom TV'n tillbaka, utan förklaring. Ringde sedan Dustin och de informerade om att det var en repa i foten och jag inte kan göra något för att överklaga. Vad jag hade gjort var i princip ta ut TV'n, testa, och stoppa tillbaka. Jag har gjort många returer i mina dagar, och är alltid väldigt varsam med mina produkter, särskillt dyra TV-apparater som inte ens är mina, så det låter helt otroligt att det skulle varit en repa i foten... I vilket fall är det mesta som stör mig att jag inte kan lösa detta med Dustin Home på något sätt, och jag får snällt anmäla hos ARN... Aldrig mer Dustin, eller Dustin Home för min, mitt företags, eller min flickvänns del.
*Redigerades 12 år sedan
Dell UltraSharp 2709W TCO03
3.9
(7)
12 år sedan*
Helt ok design, stor (såklart) och bra upplösning (såklart). Inget för grafikern, men perfekt för vanliga användaren. kan också konstatera att mitt ex är knäpptyst. Har ej testat spel, men skulle tro att den fungerar fint för det också. Kontentan är en mycket prisvärd 27"-skärm med väldigt bra anslutningsmöjligheter.
*Redigerades 12 år sedan
Apple MacBook Pro (2008) - 2,53GHz DC 4GB 320GB DVD±RW 15"
4.4
(3)
12 år sedan*
Världens bästa laptop. Tidigare nöjd ägare av den förra MacBook Pro'n och denna är ett naturligt kliv framåt. Gillade först inte riktigt tangentbordet, men det är väldigt snabbt. Dock kunde tangenterna varit annat än svarta... men man kan inte få allt. Allt annat är tipp topp.
*Redigerades 12 år sedan
Sony Bravia KDL-46W4000
4.5
(29)
12 år sedan*
Köpte TV'n för under 13k med hemkörning från Voxon efter att ha lämnat tillbaka min Dustininköpta (och då gråimporterade) Samsung LE-46A676 och kan bara säga att jag är supernöjd! Var först skeptisk till designen och gillade Samsungen mer först, men när jag fick se Sonyn på nära håll, och sedan installerad i vardagsrummet är jag såld. Den är stilren, och känns mindre klumpig än Samsungen! Köpte även med ett CI-kort för ComHem och bildkvalitén är mycket bättre än från den tidigare boxen (ej HD). Kanon att den även klarar HD-sändningar även om ComHem har blockat stödet för allt annat än SVT HD... När man sedan drar på en HD-film i 1080p med en bra surroundanläggning känner man direkt att krogbesöken kommer drastiskt att minska framöver.. :)
*Redigerades 12 år sedan
Seagate Barracuda ES.2 ST31000340NS 32MB 1TB
2.8
(4)
12 år sedan*
Har tre stycken, och de fungerar fint i RAID 5. Dock är de inte supersnabba (även utan RAID jämfört med "vanliga" 1Tb 7200 SATA-diskar) och ganska dyra. Att de på pappret har bra MTBF är guld, och garantin kan man ej klaga på, men priset, prestandan (de är alltså inte långsamma, men ej heller snabba), och att de inte är särskillt tysta drar ner betyget till en sjua. Skall man ha dem i en server i garaget som back-up disk är de dock helt klockrena.
*Redigerades 12 år sedan
WD VelociRaptor WD1500HLFS 16MB 150GB
4.3
(20)
12 år sedan*
Riktigt snabb, liten och förvånandsvärt tyst (eller i alla fall ett behagligare läte än mina Seagate 1Tb ES.2 som snurrar i lägre hastighet). Den är ju ganska dyr, men vad gör man inte för ett par extra rpm och mb/s... :)
*Redigerades 12 år sedan
Logitech Squeezebox Duet
4.4
(90)
13 år sedan*
För en musikälskare som gillar tekniska lösningar på saker och ting är detta den ultimata prylen. Fantastisk ljudkvalité och hårdvara för det ändå låga priset. Det finns lite barnsjukdomar och annat att klaga på dock: -Lite si och så med att ansluta den till ad-hoc nätverk. -SqueezeCenter är bra, men har en del buggar. Dessa kommer säkerligen åtgärdas då utvecklingstakten är snabb och potentialen finns. -Kunde varit ett lite kraftfullare batteri till kontrollen. Ovanstående saker är petitesser om man jämför med vad man får! En supersnygg och extremt användbar produkt! Den snuddar på Apple-känsla i användarglädje och enkelhet, kombinerat med en mer användarstyrd utveckling. Det bådar gott! :)
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1