P-OA

Medlem sen 2007-12-10
8
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Tommee Tippee Closer To Nature Perfect Prep
Full Star 1
5
(1)
945 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Efter att ha börjat använda denna så undrar jag varför vi inte köpte en sådan till vårat första barn. Istället för att hålla på och koka upp vatten, kyla ner det, prova på handen, kyla ner det osv, bara trycka på knappen och någon minut senare så är vattnet klart, bara att hälla i pulver och skaka. Uppskattas speciellt mellan 2 och 5 på natten... En varning dock, om vattnet tar slut under "bryggningen" så blir vattnet för varmt. Hade gärna sett att man kunde avaktivera pipandet när den är färdig. Bilderna här på prisjakt visar att mängden vatten är i oz, men på min maskin är den i ml. Minsta mängd vatten är 120 ml så i vårt fall så får vi slå ut hälften i nuläget till vår nyfödda när vi ger som komplement till MM.

Lenovo V330-14 81B1000FMX
Full Star 1
3.7
(97)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Riktigt bra dator för pengarna, riktigt imponerad av Ryzen CPUn Positiva +Bra cpu och gpu, fixar kontorsarbete samt lättare spel utan problem +Rimligt pris +Bra med utgångar +Möjlighet att sätta i ett batteri till (eller ssd också tydligen) mha Ultrabay Negativa -Hade kanske velat se 8 GB RAM ytterligare iom att GPUn lägger beslag på 2 GB (finns en dimm slot så det går att expandera) -Något plastigt känsla (jämför med en zenbook) -Dålig känsla i musplattan -Ganska högljudd fläkt när den jobbar -Kort batteritid Edit: Efter en månads användning så får tilläggas att batteritiden är relativt kort, ca 3 timmar med mailade och Youtube. Edit 2: Fick tag i ett UltraBay batteri (delen har Part# 5B10P98184) och den mer än fördubblar batterikapaciteten, så batteritiden är nu riktigt bra. Batteriet lägger dock på 300g till totalvikten.

Ledaco
Utmärkt
4 år sedan

Beställde kl11 igår torsdag och kunde hämta ut den idag innan kl12 👍 Förhoppningsvis så är support lika proffsig. Halv stjärna bort för ej fri retur vid eventuellt garantiärende.

Whirlpool UW8 F2C WHBI N (Vit)
Full Star 1
1
(2)
7 995 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Fick frysen när vi flyttade in i vårt nybyggda hus (inget valmöjlighet av märke bara funktioner). Nu knappt 1½ år senare så vill inte frysen frysa, kommer som mest ner i -8C med snabbfrys på, frysen måste då avfrostas i 48 timmar innan servicetekniker kan komma och kolla på den. Ice mate är ett skämt, en skranglig låda som mest är ivägen utan någon fast fysisk placering eller möjlighet att placera, fördelen är att man kan ta bort den men glöm is då. Mitt råd, välj en annan frys eller ha en frys till i reserv när det är dags att avfrosta!

Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 with Keyboard Dock 32GB
Full Star 1
3.7
(500+)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Efter ca 3 veckors användande så kan jag bara säga att jag är helnöjd med min TP, väldigt snabb, härlig att sitta och surfa med, snabb WiFi (kommit upp i 4 MB/sek när jag för över filer via FTP från min QNAP TS109), inga problem med wifi uppkopplingen, klippstabil. Lite problem med några appar inledningsvis som antagligen behöver uppdateras för att kunna rulla optimalt på ICS, men annars ett smärtfritt användande. Har inte testat GPS:en, har inte haft någon användning av den, köpte TP för att sitta och surfa och kolla film på. HDMI ut fungerar också okej, lite problem med ljudet till en början, men lite googlande löste hur man skulle komma runt det (TV:n på rätt kanal innan padda kopplas på min Sony LCD avhjälpte problemet). Synd bara att bilden klonas så displayen på paddan är igång när man kollar på film (MX Videoplayer) vilket drar batteri. Grym batteritid, med min användning, dvs filmer, spelande, surfande och wifi igång så kom jag upp i 1d och 18h användande på batteritid eller 2d 12 h användande totalt om man räknar in tiden då den har fått ström från tangentbordsdockan. Högtalarna är okej, men inte mer, dock kan man nog inte begära mer från en sådan här produkt, ljudet kopplat till min Hemmabio eller hörlurar blir riktigt bra. Kan vara lite svår att öppna när den är dockad som andra nämner, hade gärna sett ett liten "flik" som man kunde få bättre tag om, själva dockningsgängan är också relativt seg, vet inte om det är pga att den är ny. Paddan blir i alla fall i det läge man ställer den i utan problem.

HTC Desire HD 768MB RAM
Full Star 1
4.3
(500+)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Grymt nöjd med telefonen, blev positivt överraskad när jag upptäckte att det medföljande 8 GB microSD kortet var klass 4. Dock så åkte det ut till förmån för ett 16 GB klass 6. Telefonen är snabb och kan inte klaga på skärmen som är superb. Grymt bra för att se på filmer och visa bilder på. Grymt bra respons i skärmen också. Ligger bra i handen trots storleken, känns dock lite ovant att skriva på skärmen efter att man har använt en X1:a som tidigare telefon, men de extra 0.6" gör den enklare att skriva på än exempel vanliga Desire enligt mig som har stora tummar. Den hade fått 10/10 om det inte var för den där billiga handsfreen som följde med, där är SEMC mycket bättre. Dock så funkar inte X1:ans eller X10:ans handsfree så det blir till att köpa något annat.

Sony HT-SF1300
Full Star 1
4.9
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Härligt ljud, ger filmer och spel (PS3) en extra dimension. Kraftfull bas, nästan lite för kraftig, men grannarna har inte klagat ännu. 9/10 eftersom monteringen är lite pillig, samt så kunde man önskat att man kunde få upp inställningarna på TV:n i stället för på förstärkaren, en smaksak antagligen. Men summan av det hela, ett jäkligt prisvärt system med bra ljud. Passar perfekt till min Sony W4000 40"

Sony Bravia KDL-40W4000
Full Star 1
4.7
(91)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Underbar bild, både när jag kör DVD-skivor och HD-material från min HTPC. Efter lite meckande med inställningarna så är även bilden på de analoga kanalerna mycket bra. Var lite brydd för det när jag såg den med analogasändningar i butik, men som sagt, lite instälningar krävs för bra bild. Bor i ett comhem hus men har analoga kanalerna som igår i hyran. Superb TV, väntar bara på nästa lön så blir det en PS3:a också.