Prisjakt

Emptiness

Medlem sen 2007-12-07
21
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Trendrum
Dålig
(485)
E
Emptiness
21 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bara bra so far, nu återstår att se produkten och leveransen.

Alcon Opti-Free PureMoist Solution 300ml
Full Star 1
3.8
(4)
104 kr
E
Emptiness
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Provat denna och Biotrue, den här håller mina linser och ögon bättre med fukt. biotrue gjorde mina ögon trötta efter en halv dag. Med Pure moist känns det skönt att sätta i linserna på morgonen och ögonen blir inte trötta förrän sent på kvällen.

E+46 Xtreme Fiber 100ml
Full Star 1
3.8
(11)
169 kr
E
Emptiness
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Omvärderat: Kladdar tyvärr lätt ihop så att looken blir "Gel-aktig" och faktiskt stelt på ställen. Känns också väldigt flottig så drar man handen genom håret under dagen får man se till att tvätta händerna rätt snart för att inte flotta ner allt man tar i. Nä, den ska bytas... Tidigare kört Lanzas Healing style molding paste men E+46 är SÅ mycket bättre! Mjukt och lätt att applicera, styla och dra igenom håret. Håller riktigt hårt i fasthet utan att för den skull bli stelt, lätt hela dagen. Matt finish och god doft. Passar kort till halvlångt hår. Rekommenderas varmt.

Sony Xperia Z C6603 2GB RAM 16GB
Full Star 1
3.9
(92)
E
Emptiness
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

EDIT: Sony gjorde det rätta och bytte ut enheten helt då verkstaden kunde bekräfta att bakstycket hade lossnat och att den därför inte längre var vattentät. Den nya enheten har ännu inte lossat i bakstycket, men så har jag heller inte vågat testa vattentåligheten på den. Gammalt omdöme: Igår var olyckan framme. Fotograferade min dotter på stranden och sen som det vilddjur 2-åringar kan vara (ni föräldrar vet) kastade hon sig över mig för att busa/kramas och telefonen låg i vattenbrynet. Jag fick panik direkt av reflex och kastade mig ner för att plocka upp telefonen ur det ankeldjupa vattnet och sanden den landat i! Samtidigt som vattnet pärlade sig och rann av telefonen kom jag på att det var ju av just detta skäl jag köpt telefonen och pustade ut. Jag visste ju att luckorna på telefonen var stängda, så som de alltid är om jag inte av någon anledning behöver koppla telefonen till datorn. Jag har ju införskaffat mig extra laddningsdockor och bluetooth-handsfree för att just slippa öppna luckorna och slita på dem. Senare igår kväll skulle jag ta en klassisk före/efter-bild av fasaden på torpet som ska målas om. Imma, över hela kameralinsen, panik, vänder på telefonen, imma på främre kameralinsen också, mer panik! Öppnar alla luckor, röd markering på micro-USB ingången... Det är dödsdomen. Av flera timmars research är resultatet att ingen hittills fått sin Xperia Z utbytt för vattenskada oavset hur den blivit vattenskadad. Med andra ord; vattentätheten är en reklam-gimmick, i ett real-life scenario så kanske telefonen klarar sig om du har tur. Om inte, synd, köp en ny. Aldrig mer Sony.

Nespresso U D50 Aerocci
Full Star 1
5
(2)
E
Emptiness
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Precis vad jag ville ha, en smidig och snabb lösning för att få mitt goda kaffe. Bryggaren är superenkel med tre touch-knappar för de olika styrkorna (Lungo, Espresso, Ristretto) och en lucka där man poppar in kapseln. Den medföljande mjölkskummaren är även den fantastiskt enkel, fyll till första nivån för cappuchino och till andra nivån för latte. Den värmer och skummar mjölken som den ska vara. Båda maskinerna är enkla att använda och enkla att hålla rena. Alla fack och spillskydd sitter fäst med magneter så det är lätt att plocka isär och tömma, rensa och göra rent vid behov. En fröjd för kaffeälskare som vill ha gott kaffe och ha det utan en massa krångel och rengöring. Tips 1 - Förvärm espressokoppen innan första bryggning genom att köra en tom bryggning utan kapsel. Låt koppen stå och bli varm några sekunder. Tips 2 - Återanvändningsbara kapslar för espresso finns att köpa bl.a. på Kjell&Co av t.ex. märket "CoffeeDuck". Fyll kapseln med eget espressokaffe och brygg som vanligt.

SanDisk Mobile Ultra microSDHC Class 10 UHS-I U1 30MB/s 32GB
Full Star 1
3.5
(12)
E
Emptiness
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

EDIT: Bytte ut kortet på webhallen där jag köpt det. Har testat det nya i ett dygn nu och allt verkar funka bra. Jag fick ett måndagsex först tydligen. *** Gammalt omdöme *** Köpte kortet för två dagar sedan till min nya mobil. Får konstant meddelandet "sd card unexpectedly removed" när jag flyttar filer eller tar kort som ska sparas på SD-kortet. Har läst på ett flertal ställen att just Sandisk har detta problem väldigt mycket mer än andra märken. Jag ska försöka reklamera och byta märke.

Koss iPorta Pro 2.0 On-ear Headset
Full Star 1
3.9
(27)
E
Emptiness
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Samma kanonljud i lurarna som vanliga Porta Pro fast nu med mic och funktionsknapp också! Perfekt när man använder den med sin iPhone t.ex. Extra plus i kanten för livstidsgaranti via www.myportapro.com , de byter ut det som är trasigt utan tjafs, GULD!

Logitech Illuminated Keyboard (SV)
Full Star 1
4.4
(89)
E
Emptiness
21 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Logitech har spärrat W + Shift + Space kompinationen: "Those keys are disabled because you didn't buy a gaming keyboard." -Logitech employee (in reference to W + Shift + Space combination being disabled) Det blir ett annat T-bord för mig... Källa: http://forums.logitech.com/t5/Keyboards-and-Keyboard-Mice/BEWARE-Logitech-Illuminated-Keyboard/td-p/509008

WD My Book World Edition 2.0 1TB
Full Star 1
4.1
(11)
E
Emptiness
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Till att börja med vill jag bara säga till de som är oroliga eller som råkat ut för att NASen "tappar kontakten" - SSHa in i NASen och stäng av alla services som har att göra med MIOnet, iTunes, Mediaserver m.m. Det är en hel hög med services som är igång och helt enkelt bara förstör. Jag har en uptime på min NAS efter detta på 35 dagar nu. Innan var det 1-2 dagar. Det här är en klockren produkt för dig som vill ha en NAS som du själv kan administrera i princip precis hur du vill. Förutsättningen är att du vet hur man använder sig av SSH och att du kan eller någorlunda förstår Linux. Googla på hack Mybookworld så hittar du flera sajter som kan hjälpa dig, bl.a. en wikidot-sida. Funkar klockrent!