Prisjakt

hugeman

Medlem sen 2001-10-12
28
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Arlo Pro 3 Floodlight Camera
Full Star 1
2.8
(2)
2 490 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Kräver stor yta att övervaka om man ska hålla sig inom lagen då det ej går att maska kameran. Ger bra bild och aktivetetszonerna fungerar bra, det är enkelt att ställa in vad som ska ge ett larm så att man slipper falsklarm för t.ex. djur och fåglar (kräver abonnemang). Dock blir det nästan hopplöst att hålla sig inom lagen om man har liten tomt att övervaka!

Lindy BD/DVD/CD to USB 3.0 (43138)
Full Star 1
2.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

När väl läsaren sitter i chassit så får man ett gediget bygge. Till skillnad från bilderna så är chassit helt svart. Annars gör de det var det ska, dock så måste man koppla ur fläkten. Den låter som ett reaplan och går för fullt hela tiden. Det borde inte generera några problem att koppla ur fläkten. Chassit är till största del byggt i metall och bör leda bort värmen från spelaren på ett effektivt sätt. Chassit bör kompletteras med apparatfötter då fötter helt saknas.

Samsung BD-H6500
Full Star 1
2.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Inte den snabbaste och tystate spelaren men bra bild och enkelt handhavade. Lite tråkigt att Samsung bestämmer att vissa appar ska vara "rekomenderade" så att man inte kan lägga dem på startsidan. + HBO Nordic + Netflix (auto 24/50/60p) + Bra bild + Enkel hantering - Långsam (märks bl.a. på HBO-appen) - Inte möjligt att flytta på "rekomenderade" appar

Samsung PS51F8505
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte först 64" modellen men fick stora problem med hockey i 50 hz. Bilden poppade konstant om jag hade högre celljushögre än 10. Då bytte jag till en Samsung 9005 4K. Bra bild men lite för dålig betraktningsvinkel och microdimmingen gjorde mig tokig. Sagt och gjort då gled jag in och köpte 51" för att jag var trött på att leta och alldeles för mycket pengar hade gått åt =) Hockey klaras av bra mycket bättre och det börjar inte poppa förrens vid celljus högre än 16. Dock flimrar 51":aren mer än vad 64":an gjorde. Märks när jag kollar hockey som är rätt vitt. Annars är bilden fantastisk och buzzingen är på en hanterbar nivå så länge man har ljud på. Bilden är som sagt fantastisk med utmärkt svärta och mer än tillräckligt med ljus. Kör i ett normalt upplyst vardagsrum och ljusa scener med celljus 14 kan nästan bli för mycket ibland =) Bland allt positivt har jag hittat några problem: - Ibland kan få lite floating blacks där en bild som i princip bara innehåller lite vitt och resten svart går det svart från mörkgrått till svart på några sek. Det är inte alltid detta inträffar och jag stör mig inte jätte mycket på det. Har aldrig haft problem med det i en film eller så. - Flimrar mer än vad en Samsung-plasma brukar göra (kanske mitt exemplar som spökar!) - Flimmer vid 60 hz (det gör iof alla plasmor), alla ser det inte men jag gör det fast jag börjar vänja mig mer och mer fast ljusgrått och ljusblått är rätt störande =)

Samsung UE55F9005
Full Star 1
3.6
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte denna då alla här verkar rätt så nöjda med sina 6,7 o 8 serier. Tänkte att då kan ju 9-serien inte vara sämre... + Fantastisk skärpa vid naturprogram och andra program som är ljusa + Själva TV:n är ju snygg + Acceptabel clouding, så länge man håller bakgrundsljuset på en rimlig nivå och har microdimming på. - Svärtan är bra om du sitter inom TV:ns något begränsade vinkel, både horisontalt och vertikalt. Dock kan svärtan hoppa upp och ner om man har microdimming på och det kommer en undertext mot en alldeles för mörk scen. - Betraktningsvinkeln begränsad men bättre än många andra toppmodeller från Sony men även Samsung själva! - Att bilden släcks vid helt svart bild är ju bara irriterande då hela bilden ljusnar upp markant bara för att t.ex. en undertext dyker upp (t.ex. som i början på Sagan om ringen) ----------------------------------------------------------------- Efter ett tag med min TV har jag konstaterat att TV:n är faktiskt är väldigt bra för att vara en Edge-LED, det är nog jag som är lite kräsen och inte riktigt passar ihop med Edge-LED, när jag har haft besök så har dem varit mer impade av TV:n än jag själv är. Mina nya erfarenheter av andra Edge-LED och att jag förlikat mig med vissa saker har därför gjort att jag valt skriva om omdömet och höja betyget 2 stjärnor. Har testat lite 4K på TV:n och det är otroligt trevligt att se på. Sedan kanske man inte till fullo drar nytta av 4K på en 55" men det visar att vi går en trevlig framtid tillmötes!

Tele-Hå
Utmärkt
(290)
Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Suverän service. Beställde ett par högtalarstativ de inte kunde leverera. Istället för mail så blev jag uppringd och så att jag kunde byta till en annan modell.

Monitor Audio Silver RS6
Full Star 1
4.4
(110)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Bra ljud! Detaljerat och å gott med bas. Mår nog bra av lite ljusare elektronik.

Pioneer DV-668AV
Full Star 1
4.5
(63)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Ljudet är otroligt rent och klart. Jag hör betydligt fler detaljer i CD-skivor gentemot min tidigare spelare (Pioneer DV-575A). Växlar jag över till DVD-A bedömmer jag inte skillnaden lika markant. En stor negativ sak är att jag icke kunnat köra RGB-Scart på någon TV jag provat då bildern ballar ur totlat (inget fel på spelaren, testat med 3 st olika spelare) så jag är hänvisad till S-Video. Denna rekomenders starkt, men be att få testa med din egna TV innan du investerar om du ha en något äldre apparat.

Samsung LE32R72B
Full Star 1
4.2
(50)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Helt ok produkt för pengen. Den har dem vanliga LCD-skavankerna med lite blaskig svärta och lite otydlig i snabba rörelser. Har inte hunnit testa den så mycket än. Återkommer med mer senare.

Audio Pro Focus SA-3
Full Star 1
3.8
(16)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 17 år sedan

God service och bra priser!