Köp inte vad som helst – det lönar sig att jämföra

Vi förstår att du inte köper vad som helst, men med alla kampanjer och erbjudanden är det lätt att spontanköpa utan att man tänker sig för. Ibland kan ett erbjudande vara så lockande att man känner sig manad att bara slå till, även om det är något man faktiskt inte behöver.

Med lite planering är det lättare att inte spräcka köpbudgeten och kanske ha lite pengar kvar. Kolla våra tips här nedan om hur du shoppar smartare och blir helt säker på att du gör bra köp. Alla erbjudanden samlar vi på ett och samma ställe (glöm inte att bara köpa det du faktiskt behöver).

Olika pris i olika butiker?

Kampanjerbjudanden kan vara extremt lockande och du är inte ensam om att ha trillat dit mer än en gång. Men ibland kan produkten du letar efter finnas till ett lägre pris hos en annan butik. Med Prisjakt har du alltid koll på de lägsta priserna, vilka butiker som har bäst omdömen och var produkterna finns i lager. Jämför alltid innan du handlar.

Erbjudande = bäst pris? 

Prishistoriken visar hur ofta en produkt varierar i pris. Ett erbjudande som framstår som tidsbegränsat kan på så sätt visa sig vara ett av många under året, vilket kan betyda att det inte är så bråttom att handla som det verkar. Genom att kolla prishistoriken kan du enkelt ta reda på det lägsta priset som produkten någonsin haft.

Bevaka priser

Här på sajten kan du även bevaka priser. Dessa bevakningar hjälper dig att hålla koll på prissänkningar genom att meddela dig via mejl eller pushnotis när priser sjunker i butik. Om du är inloggad kan du dessutom justera vid vilken prisnivå du vill bli meddelad. Osäker på vad som är en rimlig prisnivå? Kolla prishistoriken.  

Du skapar en prisbevakning genom att klicka på knappen “bevaka” på produktsidorna i både webbläsaren och våra appar.

Planera med listor

I dina produktlistor på sajten visas lägsta priset för varje produkt och en totalsumma för allt i listan. Listorna gör det enkelt för dig att samla saker du är intresserad av att prisjämföra, vilket är super när du planerar årets julklappar, födelsedagspresenter eller nya vinterkläder till barnen. 

För att använda listor på Prisjakt behöver du skapa ett Prisjakt-konto om du inte redan har ett.

Missa inte fraktkostnaden

Många butiker har fri frakt, men inte alla. Har du otur kan fraktkostnaden bli en stor del av slutpriset när du gör mindre köp online. Därför visar vi fraktkostnaden bredvid butikernas priser, så att du alltid har koll.

Prisjakt-appen

Med vår app blir det ännu smidigare att prisjämföra, göra bevakningar och planera dina köp med listor. Du behöver inte använda webbläsaren och kan hela tiden vara inloggad på ditt konto. Appen är givetvis kostnadsfri och finns att ladda ner här.

Var först med produktnyheter!

I våra nyhetsbrev får du ta del av tävlingar med fina priser, inspireras av säsongsprodukter och läsa senaste nytt om produktlanseringar. Vi delar också intressanta artiklar och guider om vad du ska tänka på när det är dags att shoppa. Vi är på din sida. Vi hjälper dig att bli en smartare konsument!

Mellandagsrea 2022

Alla mellandagsreans erbjudanden på ett ställe

Besök kampanj