Prisjakt
Annons

Canon CanoScan LiDE 30

Canon CanoScan LiDE 30

Max upplösning: 1200x2400, Max dokumentstorlek: A4
Jämför

Canon CanoScan LiDE 30

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5
(1)

Produktinformation

CanoScan LiDE 30 har upplösningen 1200x2400 dpi med 48 bitars färgdjup och ger hög bildkvalitet.Dessutom är den tack vare LiDE tekniken väldigt liten och smidig med en vacker aluminium finish.

LiDE-scanners är extremt kompakta, tystgående och förbrukar lite energi. Effekten är så låg att scannern kan strömförsörjas från datorns USB-port. Därför behövs bara en kabel från datorn för att ansluta LiDE-scannern.

LiDE 30 är utrustad med ett antal tekniker som under lättare scanning bland annat QARE som automatiskt tar bort dammprickar och repor från scannade bilder. QARE version 2.0 förbättrar den här funktionen ytterligare med automatisk retusch av skadade original. Med multibildsläget kan du scanna upp till 10 fotografier samtidigt för lagring i separata filer. Det underlättar scanningen väsentligt när man vill scanna många bilder för elektroniska fotoalbum och arkivering av pappersbilder på CD-ROM.

De tre snabbknapparna på scannerns framkant – för scanning, kopiering och e-post – gör det ännu lättare att använda scannern. Knapparna är programmerbara för automatiska processer, till exempel den nya ´Scanna till PDF´ som skapar en PDF-fil direkt från pappersoriginal. CanoScan Lide 30 levereras med ett stativ som gör det möjligt att även scanna i vertikalt läge.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Max upplösning (optisk)
1200x2400
Max dokumentstorlek
A4
Annons
Annons